- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz
syckaloz #33175 üzenetére
Nem érdekel mi lesz!A lényeg,hogy legyen jó,a szervízben majd a sok kis sznob rendszergazda végignyálazza a konfigot,az a dolga,hogy cserálgesse a hardvereket!Ha karesz akkor csere-garanciás-,ha táp akkor csere,ram-ból van itthon is még 2 giga,ha az,ha proci beszoptam!De nem hiszem!
-
WesTM
őstag
válasz
syckaloz #33164 üzenetére
Suli,és ezen szó szinonímáit szeptember 1. azaz elsejéig használatonra kívül tessék helyezni.A vonat minden állomáson,és megállóhelyen megáll.
Kiíváncsi vagyok mi lesz az agp-s 3850 mizériából.De már lövésem se nagyon van a tápon kívül.Azért egy oprendszer reinstallt,vagy alaplap bios frissítést még megejtenék.
-
katt777
félisten
válasz
syckaloz #32857 üzenetére
SLI-be CF-t építeni...
(Az 5600+ még sokat nem venne le, ha felhúzza 3.2-3.3 GHz-re, és min. 1600-as felbontást használ max szűrőkkel, bár a kihajtás akkor is lassabb lenne, mint C2D-vel.) Tegnap még mintha nem lett volna az aláírásban a konfig... Vagy csak álmos voltam.
-
katt777
félisten
-
edipqe
senior tag
válasz
syckaloz #31078 üzenetére
ahogy a teszteket nézegettem csak kicsivel volt jobb a 70es, ugy gondoltam fölös a töblet kiadás.
de ahogy nézegettem az árakat ha normális coolerrel szerelt 3850et veszek az majdnem annyi mint az occsó kategoriás 3870.
hehe az enyém ugyan az és 3 üveg sörrel olcsobb!
árgépen a gigabyte olcsobb mint a saphire, ez lehetséges? azt ittem a zafir az a majdnem gagyi kategoria....a régi 9600xt/pro az nekem nagyon annak tunt, mikor vettem anno.
-
katt777
félisten
válasz
syckaloz #31067 üzenetére
Inkább azon kell gondolkodni, hogy később mire lehet szükség, és mennyire éri meg abba befektetni. De éppen eleget érveltünk pro és kontra, sztem mindent kivesézve. Az biztos, hogy a "kedves vásárló" többet tudott meg, mint a boltban, ahol max annyit mondanak: "vegyél nV 8600GT-t, az olcsó, mindent visz, és jó HD filmnézésre". Tapasztalat.
De bármit veszünk, abból is lop az állam nem keveset (ÁFA + a cég adói az árba építve), szóval semmiképpen nem járhatunk jól.Ebben a kontextusban a helyes szó: egyelőre. Ezt sokan nem tudják, csak engem kicsit zavar. Az "egyenlőre" mást jelent.
-
katt777
félisten
válasz
syckaloz #31057 üzenetére
Nézz meg egy-két ilyen összehasonlítást nagy felbontáson és magas összetettséggel, egyből lesz az 30% is.
Fölösleges azon a 256MB-on spórolni. Ha lesznek igényesebb (grafikailag is) játékok, jól jön az 512MB mindenképpen, viszont kell egy jó proci alá.
FeRRaR1: Ahány 4850-es gyengébb a 3870-emnél!
Még quad CPU score-ral is, a 3D-kről már nem is beszélve. Mert a sok marketinggel kimosott agyú fogyasztó megveszi 4200+, meg hasonló procikhoz (pl. játékokban csak lassú 2 magosnak számító Phenomhoz), ráadásul 1280-ba...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
hát ez azért felbontás függő, 1680x1050 be és felette el fogy a 256 mb.....
De alatta, valóban tökéletes
1280x1024, 1440x900, felette nem vennék 256 osat
Sztem is az 50 esek a best Buy ok, De a HD 4850 es, 2x esét is le adja a 3850 nek, és úgy már nem sok érte a 35E sztem....
De bőven elég a HD 3850 is
-
WesTM
őstag
válasz
1Éve meg összestem volna,minden bajom lett volna ha 18-20 k ért egy ERŐS vga-t adnak,mert a 3850-870 még messzevan nagyon a gyengétől,minden játék teljesen jól fut rajta,magas fps el. Úgyhogy amíg nem jön ki semmi nomális dolog,mert mostanába tényleg vicc a játékfelhozatal,maradok a simulatorozgatásnál, aztán ha lesz olyan ami jó játék és esetleg kéne alá kraft addig lemegy a 4870 ára,és költözik hozzám. Akimost játk miatt vesz 48**et az hazudik. xD
Crysis nem játék...
-
Bundás22
őstag
válasz
syckaloz #22303 üzenetére
ezt mond kati 777-nek aki most eltűnt(picit visszafogja magát ilyenkor ha rászólunk elmegy sétálni nemtudom), de nembaj annyira nem hiányzik
rohadt tetű ***-k
misirulez: picit visszafogja nekem pont 2,6 ghz-es X2-m van 3850-essel, talán 5-8%-kal a 3 ghz-es C2D-hoz képest, de elég gyors lesz így is
, szal bőven passzol hozzá 1280-as felbontásban úgyis a VGA-dból fogy ki előbb a szusz, én a gépedbe vennék a helyedben még 2*1GB ramot de nem mindíg kell de azért jó
-
Bundás22
őstag
válasz
syckaloz #22295 üzenetére
akkor már bőven a szeméttelepen lesz naptól kiszívott hűtővel(olyan babarózsaszínű lesz), a ***-k elviszik a rézhűtőjét a méhbe, plexije betörve ruby matrica fölpödrődve társaságában egy műtrágyazsák és rohadó spagetti, szal lesz még ilyen is szeretett VGA-tokból
te meg ott fogsz turkálni h CF-be rakhasd őket a 6000+-odhoz 2015-ben
leviske: mi az? én nem látok senkit
inkább linkelj!
-
katt777
félisten
válasz
syckaloz #21381 üzenetére
40k körül már van, bár felénk még mindig 50k fölött.
A leugrás a QTP3 miatt van, mert a gépnek 4x-es textúrákat kell betöltenie (ha megnézed, betöltés után akad egy darabig, illetve ha hirtelen fordulsz). De ha a komolyabb látótávot és a többi extrát is felpakoltad, soknak tűnik ez a 30 (ha csak ez nem max. érték, miközben átlag 20 körül megy 7-es látótávval minden grafikát felmaxolva, ill. driverből kényszerítve, mert az a reális). -
katt777
félisten
válasz
syckaloz #21231 üzenetére
Már most van 40k alatt Elrondnál. Egyébként én is 43k-ért vettem a 2.-at, amikor nem nagyon lehetett kapni 48 alatt, és 46k-ért az elsőt, amikor még 55 körül járt.
Bocsesz, ha leoltottalak, de legalább tudod, miben gondolkodj, ha új konfigod lesz.
CCC is kiírja a GPU hőt, vagy ATT, RivaTuner. GPU-Z amúgy CF-nél (nálam) az egyik kari hőmérsékletét duplázza, ami kicsit gáz, mert az sem pont annyi a többi szerint, az alsó meg 5 fokkal hűvösebb még a hűtésmoddolt bios-szal is. -
katt777
félisten
válasz
syckaloz #21211 üzenetére
Javaslom, Oblivionhoz tedd fel a QTP3at, a Natural Enhancement és a Better Cities modokat, valamint az Atmospheric Weather System-et. Tégy föl mindent maximumra HDR-rel (nálam 1680x1050-ben döcög), aztán driverből tolj rá 8XAA-t (Edge-detect), 16XAF-et, minőségi adaptív AA-t többszörös mintavételezéssel, oblivion.iniben tedd a megjelenítési távolságot 11-re (én 7-re mertem tenni), aztán kukkants rá +1x az FPS értékekre.
Mert ez a FULL grafika (ha az apróbb .ini finomítgatási lehetőségeket leszámítjuk).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest