- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bubu maci #32937 üzenetére
ez a sapphire edition verzió, de 1 gond van vele, h nem biztos h ilyet kapsz
Aki ilyet rendelt (Sapphire Edition)
Kapott már Ref 2 slotosat,
1 slotos kéket
és az említett hő csöveset,
megjegyzésbe írd be ha webshopból rendelsz h, csak akkor kell ha a hőcsöves, nem ref hűtőset küldik, v mit tom én -
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bubu maci #31239 üzenetére
Nem írtál pontos típust, de a giga sztem DDR 3 as a Sapphire pedig DDR 4 es....
A LogOutomban van 1 alternatíva
-
xedamin
tag
válasz
Bubu maci #30899 üzenetére
Nekem 4 óra Crysis után mért Everest tesztbe 50foknál volt, és bármikor randomra megnéztem, affölé soha nem ment. Zajról annyit, nekem egy CM 331-es Elite házam van, viszonylag halk, szépen búgva muzsikál.
Ha már itt járok: emberek, nagy problémám van. Tegnap vettem egy 19"-os LCD monitort a régi 15ös CRT helyett. Beüzemeltem, minden, próbálnám Crysis alatt, egyszercsak 10 perc múlva hibaüzenet, hogy vmi "VPU Recover nem tudta kezelni az illesztőprogram parancsait" vagy valami hasonló hülyeség, meg hogy küldje-e kivizsgálásra a hibaüzenetet. Aztán visszaléptem a játékba, és mintha nem lett volna driver, felnéztem benne az égre, és a piros-kék-zöld színek sávokba jelentek meg. Régebben volt egyszer-kétszer ilyen, akkor újraindítottama gépet, de most így 10 percenként necces lenne. 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest