- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
danntora #32897 üzenetére
Nekem megy
De tegnap akkora vihar volt itt 1 ik percről a másikra, h 2 m volt kb a látó táv, szó szerint ilyen összefolyó szürkeséget láttál, pár fa rá dőlt pár parkoló kocsira.....
tulajok örülhettek
De legalább net nem ment el, meg az áram se
persze fele ekkora viharban meg el megy...... Ki érti ezt?
Rólam csak tegnap F1 közbe folyt, és sikerült el törnöm a kormányom felfogatóját......
Ú h pill rag + szig szag Eksön várható
1 ébként milyenek a hőfok értékeid?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
danntora #32894 üzenetére
Ne legyél már ennyire szűk látókörű, nem kell tudniuk, h volt hűtő csere.....
Nekem se hozott kamerát, de THX a feltételezést!
Telóval nyomom már 2-3 éve K750i 2 Mp s kamera, nagyon jó képeket csinál....
ZK:
6 évad van, ebből eddig 4 szinkronos (meg is van mind
)
5. évad van még meg angolul
6.ból semmi
terhes és hülye még mindig, mint mindig
SAX -
FeRRaR1
őstag
válasz
danntora #32037 üzenetére
itt valami sántít, nem lehet 14 fok különbség a magok és a CPU között....
akinél néztem C2D nél, mindig 8-10 fokon belül volt, és nekem 0,1 V al többet is kap a CPU, mert csutkán van járatva, ráadásul régebbi mint a tied, szal nem olyan rosszak az én CPU eredményeim se
VGA meg azért ennyi, mert csak 1000 RPM es ventit vettem oda....
Nincs is semmi hangja
de teljesen rendbe vannak a hőfokaid, nem tom mi a bajjod velük
-
FeRRaR1
őstag
válasz
danntora #31754 üzenetére
ATT vel valóban ki kapcsol a Power Play, ha biosból csinálnád, akkor maradna az alap hőfok
Jegenye77
Ha az Asus ra gondolsz, mint másik, akkor a hűtés az 1 slotos referencia a sapphiren, 1 ébként nagyjából semmi más, Asus TOP gyártó, De a sapphirénél sincsenek minőségi gondok
-
DigitXT
félisten
-
katt777
félisten
válasz
danntora #31344 üzenetére
Ja, 3870 már tudja a mass effekteket is.
Amúgy bugos egy vacak, de egyszerre jót játszottam vele, mert volt olyan hangulata, hogy az ember ímmel-ámmal, de elfogadja a hibákat. Másodjára meg eltüntette a mentéseimet (+1 bug), amitől nagyon zabos lettem, és ment a szemétbe. Ha 20 mentésed már van, légy óvatos.
S1 + 12cm ventivel nem jó a 75°C. GPU-CV-vel nézd meg (fur rendering 800x800 8XFSAA).
-
FeRRaR1
őstag
válasz
danntora #31287 üzenetére
elképzelésem sincs h az jó e, nem találtam róla semmit, Artic coolingon csak az MX 2 ő van kint mint paszta, nah az Tuti h jó
Hád de elég ha ezüstös, a tied nem hiszem hogy az ha ceramic......
de lényeg h ne vidd túlzásba, nagyon kevés is elég, a gpura, és ahogy rászorítod, úgyis oda megy ahová kell, és hagytam a gyárit az S1 en mert nagyon vékonyan volt fel víve
Hát ha kötsz rá 1 kis kapcsolót pl, kkor tudod kpcsolni, de azthiszem progi is van hozzá, speed fan v mi a neve, de valami fan v speed tuti van benne
de kapcsoló v potméterrel is tudod...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
danntora #31283 üzenetére
Jól döntöttél az S1 el
Chilla képtelen lenne passzívan hűteni
sztem fogadd meg katt tanácsát, valami 800, vagy 1000 rpm es ventit 20 alatti Db értékkel, nem fogsz hallani hidd el!
sőtt meg csinálhatod úgy is h csak játéknál menjen
És akkor no problem
Nem értem nekem gond nélkül fel ment, se kondi se semmi nem akadályozta
És a feszegetéssel csak óvatossan, ne h le sarkazd.........
ill kevés, de jó minőségű ezüstös pasztát kenjél oda....
Mod:
középre érdemes, mert úgy a ramokat is hűti rendesen, meg igazából csak a 2 belső hő cső fekszik rendesen ill 100% osan a GPU n szal oda érdemes
-
FeRRaR1
őstag
válasz
danntora #31280 üzenetére
Hello Tezsvérem
végre még valaki aki S1 es
Nálam így néz ki a cucc
és meg támogattam 1 1000 Rpm es 120mm es ventivel, és nagyon jó lett, full terhelésnél a melegbe (GPU Cv) 18 perc alatt se ment 65 fok fölé, ami elég jó eredmény sztem
figyi, azzal ha 1 lassú ventivel megtámogatod, nem lesz hangosabb a géped, és jót teszel a kártyáddal, mind élettartam, mind megbízhatóság szempontból
-
-
válasz
danntora #29913 üzenetére
Az Accelero-ból ha jól tudom, akkor csak a rev2 mgy rá. A legjobb hűtés? Végülis pár hsz-t olvass vissza. A HIS egész jó, de szabályozva a referencia (pl.: Sapphire) sem hagy cserben, de azok, amiknek egyedi hűtése van, minden bizonnyal jobban is hűtenek ( pl.: Club3d )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest