- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
ez is zalmanos de több zalmanos is van. a tied "támogatja" a game hud-t? nem bírja: mintha tulhuztam volna... instabil játékok és 3dmark alatt. pl.: gridben(a gazdája "játszik" vele,én csak teszt miatt tettem fel) nem tok menni egy kört mert elsötétedik a kép és semmi, de ha vissza veszem normálisra az órajelet akkor megy f@szán, ahogy kell.
lsc: kösz. most nem tom erre mit mondjak... mert ahogy én néztem én sem találtam semmi utalást rá h ennek 825 kéne lennie csak gondoltam háta én voltam béna...
szerk.:érdekes h a memóriát sem "találta" el egyiksem. ezen 900Mhz.azért érdekes "hiba" ez. nem gondoltam volna h ienbe bele lehet futni.. hacsak nem járt már máshol ez a vga mielött megvette (nagykerböl van...)
-
ricsy888
senior tag
Tudom nem túl élesek.Sony Ericsson W610i -vel készültek még anno.
Ha arra a krómszinü micsodára gondolsz akkor az a védőrács.
Amúgy nem szidni a procimhűtőm. Saját fejlesztés.A borda az gyári, egy halk 8cm-es venti és amit a házamhoz adtak CPU kürtöt azt használtam fel. De nagyon jól hűt.
-
ricsy888
senior tag
Az nem lesz gond. Elég jól szellőzik már a házacskám. Igaz csak egy Codegen 6099-CA, de csináltam rá 2db 12cm-es ventinek helyet a kettő 8-as helyett. 1 felül egy pedig hátul és mind a kettő kifelé szív. Levegő meg áramlik be az oldalán így magátol is hiszen az egész rácsos.
cheatergs:Ez valóban befelé fúj. Nekem is ilyen van csak GDDR4-es. Pedig a Sapphire oldalán is GDDR3 van írva hozzá, de hát én ennek csak örülök.
Amire ő kondolt az a ref. hűtés ez:[link]
vagy ez [link]
én pl. utóbbit rendeltem mégis olyat kaptam mint amit te mutattál csak GDDR4-be. -
FeRRaR1
őstag
Jó értékek az 100, milyen hő volt a szobában ahol mérted? nagy nyári meleg vagy hűvösebb mert sokat számít, nézd meg log outomba nekem S1 esen van 120 as, de én is elégedett vagyok vele (NAGYÓÓÓN)
Aki meg VGA hűtőt akar innét rendelje
én is innét rendeltem korrekt árak és az iPonnal ellentétbe nem 2400 a Pk csak 1600 volt...
Ajánlom mindenkinek! (jah és a ventik mellé nem rendeltem por szűrőt, de kaptam ajándékba
)
Cheaterges
mindenképpen a Sapphiret vedd, mert eleve azon DDR 4 es ramok vannak, a gigán csak DDR 3 asok.... ez is jelent 5-10% ot alkalmazás függően, és az a hűtő tényleg nem lehet jobb mint a gyári, max halkabb, de itt nem nagy különbségekről beszélünk.....
Log outomon nézd meg nekem is le kellett cserélnem a hűtőt, pedig az se tűnt gyengének........
-
ricsy888
senior tag
Értem. Van egy neXus 12-es ventim ami 800-at pörög. Szerintem az elég lenne rá.
Most csak az a kérdés, hogy mit vegyek, mert ami most neked van, egyik közeli webshopban sem találok és + postaköltséggel mér nem éri meg nekem. Van S1 5k-ért vagy még ez a COOLERMASTER CoolViva Z1,(de ezt is rendelni kéne ugye az iPonból)
De az is lehet, hogy nem veszek semmit. Télen elég lesz most meg sütök rajta tojást. -
ricsy888
senior tag
Milyen is van rajta gyárilag? Az a VF700 szerü ,igaz?
Az már tényleg kevés lehet, főleg így a melegbe.
Bár én sem panaszkodhatok evvel a gyári hűtőmmel. Pár hete mikor nagyon meleg volt és GRID alatt elérte a 92°C-ot, azt hittem elájulok.(persze zárt házba, és akkoriba még a szellőzése sem volt az igazi, 2db 8cm-es)
Amúgy a hűtővel kapcsolatba érdekelne, hogy passzívan próbáltad már? Ha igen akkor hogy bírta?
Tervezek valami jó kis VGA hűtőt csak még nem tudom milyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest