- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATI
senior tag
válasz
barnam_ #1153 üzenetére
Köszi a képeket, megcsináltam én is az asusomon, de sajnos annyira magas lett így a kártya, hogy nem fér ba a házamba
Viszont adott egy ötletet. A te ötleted továbbgondolva a gyári ventinek is lehet 5v-ot adni. (továbbra is az Asus 4670-esről van szó, ja és ez csak elmélet)Le kell húzni a kártya nyákjáról a venti kábelét és eltávolítani a fehér csatit a kábelről. Kell még egy régi cdrom audio kábel.
Az audio kábel végén lévő fehér csatiba bele kell illeszteni az asus venti hűtő két kábelét a megfelelő lyukakba, majd az audio kábel fekete végét rá lehet dugni az usb port 5v-os ágára.
Bonyolultnak hangzik, de eccerű, de felelősséget nem vállalok, ha valaki lekúrja a biztit
Így nem kell másik ventit felrakni a bordára, bár kérdéses, hogy mennyire csökken a hangja.
-
ATI
senior tag
Mellesleg így kellene kinéznie az asus 4670-es hűtőjének:
A venti a képeken 3 eres, szemben az asus 2-jével
Gondolom az Artic-Cooling az L1-et OEM piacra szánja, így ne is keressük a boltok polcain.. -
ATI
senior tag
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy az Accelero S2 felmegy a 4670-re? Valaki rakott már fel S1 rev2-t 4670-re itt a fórumon, gondolom a felfogatásban nem különbözik a két hűtő egymástól. Nekem pont beférne a házamba az S2...
Én sem bírom elviselni az asus hangját
hosszútávon megőrjít. Ha nem meg fel az S2 az asusra, akkor keresek én is valami halk 8cm-s ventit, azt csá.
-
ATI
senior tag
No, megvettem ma én is az asus 4670-esem
Az a durva, hogy kisebb a nyákja, mint a 8600GT-mé volt.
Most rakom fel a drivert a cd-ről, aztán majd megnézem a 8.10-eset is.
-
ATI
senior tag
Ez az, számít a kártya mérete és a teljesítménye. Pont ekkora kártya fér bele a házamba. Btx-es házam van, talán mBTX
alapból low-profile kártyákat fogad, de van riserem a házhoz.
Abban bízom, hogy talán csak első eresztésen spórolták le a ventiszabályzót, s későbbi szérián lesz az is. Vagy más gyártó kártyáját venném meg. Addig meg veszek vmi ócsó natív hdmi-s karit.
-
ATI
senior tag
Hi all!
Eddig egy asus 4670-es karit szerettem volna venni, de ahogy olvasom a hsz-eket, egyre inkább kiábránulok
Tényleg nem lehet szabályozni a gyári venti fordulatszámát? Mármint valóban lespórolták a ventiszabályzó kütyüt a nyákról?
A hdmi kimenet miatt választanám az asus karit...
köszi,
ATI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest