Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Bizony! Ez nem volt rossz tipp! Thx! Azért érdekes, hogy így is csak a gyári hűtő teljesítményét tudja hozni, ez a nagy borda 2 hőcsővel, + 8 cm ventis támogatással, egy kis gyári bordával és ventivel szemben. Igaz a ZM80D nem egy mai konstrukció, de legalább halkan teszi a dolgát! A gyári magas fordulatú hűtéssel ellentétben.
JJános: Ha van rá lehetőség próbáld ki a monitort egy másik gépen, vagy egy másik VGA -val, így kizárásos alapon kiderül melyik a ludas.
-
J97
tag
A táp 12cm -es ventije kihúzza a levegőt a gépből, + a CPU venti mögött is van szellőző rács, és a VGA is 2 slotos, 2. slot takarólemezénél szintén szellőzőrácsos. Ha nem gond, akkor így hagyom, viszont ha hátrányt jelent, akkor nézek rá valami ventit. Ahogy észrevettem a gyári aktív hűtéséhez képest, mind idleben mind terhelve egy ~ +10 fokot jelent a passzív borda.
-
J97
tag
Üdv!
Van nekem egy Gainward 4650 esem. Szereltem rá egy passzív Zalman ZM80D hűtést. Így jó csöndes lett a gép.
Idleben zárt gépház esetén 50 fok körül mozog a hőmérséklet, terhelve felmegy egész 71-72 -ig is huzamosabb játék után. Ezek normális értékek? A kártya élettartamára nincs negatív hatással az aktív hűtéses megoldásnál magasabb hőmérséklet? Akinek passzív hűtéses 4650 -e van, annak milyen hőmérsékleti értékei vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest