- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
csak egy megjegyzés: mindenki mondja hogy h az 1gb-os 4670 csak népámítás, de valamit csak ér az a +memori mert gtaivben beállításoknál memóriában méri hogy mennyire lehet felhúzni a garfikát, és pl nekem nem is enged magas textúra beállítást mert kiirja h nincs elegendő gpu memória vmi 600valamennyi kéne, az már máskérdés h lehet 1gb-ossal engedné csak szaggatna, nem tudom, nekem 512mb-os van....
vélemény? -
Mian
aktív tag
válasz
CHIPman #5670 üzenetére
1280ban, az bőven elég nekem, meg igazából bugokra gondoltam mert nekem a 3650em hát, produkál, néha elfeketül a fél képernyő motogp 08 alatt, meg minden játéknál van valamije, gta-t 800x600ban viszi simán, most 1024esben viszem, még igy sem rossz, de azért ha már eső is van meg robbanás minden egyszerre kicsit beakad, de inkább bugokra vok kiváncsi, nekem majdnem minden játéknál van néha...amikor ugy gondolja a kari
persze visszavittem már, de azt mondták hogy a vga jó.....hát no comment ...lehet akkor nekik éppen jól viselkedett
meg hát volt régen egy 9600om az meg mindíg lefagyott, szal adok az atinak egy utolsó esélyt a közeljövőben ebben a kariban bízván, remélem beválik
-
Mian
aktív tag
Hello!
tudom hogy nem itt kéne feltennem igazából a kérdést, de a gta topicjában már feltettem és nem nagyon válaszolt senki , lehet nincsenek 4670tulajok ott mostanság
, szóval mi a tapasztalatotok a gta iv alatt ezzel a kártyával? akadás vagy fagyás, esetleg homályos képernyő? előfordul? vagy azzal a játékkal is jól elbír a kari?
válaszotokat előre is köszönöm, üdv.
-
Mian
aktív tag
hmm 1gb vagy 512mb, 25ezer vagy 30ezer....5123as kérdés még mindíg
-
Mian
aktív tag
Hi!
Mostanság szeretnék majd beszerezni egy ilyen Asus karit, és szivesen fogadnák véleményeket róla, és még egy olyan kérdésem lenne, hogy egy ilyen 1gb-os kari mennyit dob a latba teljesítményben, mennyivel jobb az 512es párjánál, mert végülis ugyanazt tudják, memóriafrekvencia meg stb csak a ram mérete a nagyobb, sokat számít ez?
Üdv.
-
Mian
aktív tag
valaki a 4464es kérdésre? amúgy melyik beállítás a legjobb, nekem most 32őn van, ami nemtudom mit jelent....
-
Mian
aktív tag
Hali!
Már régóta nézegetem a radeon hd 4670eseket, és az msi kártyáját nézegettem mostanság, merthogy az alaplapom is MSI, és gondoltam az a legstabilabb egy gépben ha minnél több cucc egyezik benne.
Mit gondoltok jó választás lenne, vagy annyira nem lényeges a márka.
Most nem a márkafanokat kérdezem akik tuti asust mondanának vagy sapphire-t mindenre, hanem most tényleg ehhez a laphoz kompatibilitás szempontjából jobb lenne-e mint egy másik, vagy amúgy se jó az msi vga-k ban?! én nemtudom nem hallottam még sokmindent róla....amúgy most egy sapphire 3650em van, és azért szeretném lecserélni majd idővel mert xp alatt szétesik bizonos játékokban a kép, vista alatt nem, de szaggatnak pl, pedig simán futniuk kéne, cod5tel is csak 800x600ban megy simán pedig 1280x1024ben is vinnie kéne elvileg, szerintem ez biztos nem a sapphire miatt van, csak ha már veszek majd újat, akkor a lehető legstabilabb és legjobb legyen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest