- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
válasz
barnam_ #2352 üzenetére
Nem is aggódom az alaplap miatt, csak meglepődtem, eddig valahogy fel sem tűnt hogy az usb-n van feszültség kikapcsolt gépnél is
A molexes megoldás tetszik, csak mondjuk gyanús, hogy itt Győrben nem fogok kapni iyen csatlakozót, de legfeljebb barkácsolok egy sata átalakítóból.
Egyébként a fordulatszabályzós kártyáknál mennyi az alap/terhelt hőmérséklet?
Guni
-
guni
tag
Na próbaképpen megcsináltam az átkötést 5V-ra és tényleg hihetelenül halk lett, viszont az az érdekes, hogy kikapcsolva is megy, csak akkor áll le, ha kinyomom a tápot.
Ez normális. Az alaplap leírásában az volt, hogy usb_pwr és gnd, ezekre kötöttem arra kell, nem?
Guni
-
guni
tag
Nem, én először olvasok, aztán veszek csak mondjuk az egész topicot ezért nem volt erőm áténézni, csak az előző oldalon valaki direkt azt mondta, hogy az asus az hú de csendes.
Nagyon remélem hogy vissza tudom cseréltetni Sapphire-ra...
Ha nincs más, akkor átkötöm 5V-ra de azért idegenkedem tőle eléggé, mert felteszem nem véletlenül megy gyárilag 12V-on.
Guni
-
guni
tag
Sziasztok! Nagyon csalódott vagyok!
Megjött az Asus 4670-es kártyám, amit csak azért vettem meg kb egyötöddel drágábban a gigabyte-nál, hogy majd jó halk lesz, de finoman szólva nem. Hogyan lehetne halkítani rajta? Ahogy nézem még csak nem is fesszabájzós, így állandóan max fordulaton visít. Nem leht valahogy visszavenni a fordulatból?
Guni
-
guni
tag
Megrendeltem az Asust, képen elég bíztatóan néz ki. Remélem tényleg csendes lesz, mert a gigabyte 4e Ft-tal kevesebbet kér ugyanezért a chipsetért...:S
Guni
-
guni
tag
Sziasztok!
4670-et szeretnék venni, csak kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyiket érdemes. A gigabyte, msi és sapphire verziót nézegettem. Jó lenne, ha minél halkabb lenne a ventillátor, mert nem szeretnék még plusz pénzt kiadni passzívra.
Köszi: Guni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest