- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Nos, csak 3Gb ramom volt, de egy kedves barát, felajánlott érte 8Gb-ot. 0 forintért ment a csere.
Neki sok ramja volt, én meg épp panaszkodtam, hogy már megint elfogyott videovágás közben. De amúgy a legjobb amiért nekem bejött a 8Gb ram, az az, hogy, futt az RFactor, és tálcán melette megy a MW2 is. Ide-oda váltok a két játék közt multiplayerben. És nincs hdd darálás, csak simán vált, mint 2weblap között majdnem
(Vista 64bit az op. rendszer már 1.5 éve. Nekem bejött.)
-
Stirlitz
senior tag
A memoria órajele marad 800mhz, a gpu-t szépen visszaveszi. Kb 8w fogyasztás (régebben írta itt vki egy h.sz.-ben) az, ami a memoria miatt pluszban benne marad. (A.T.T.-röl nem tudok semmit, nem éreztem, hogy szükségem lenne rá) Ventilátort szépen szabályozza, és driverböl fix-re is lehet tenni, ahogy a user-nek tetszik. Nagyon csendes, és kellemesen hűs. Nekem ilyenem van, nem htpc-ben, de a csendeség nekem is fontos volt, mivel tv-zek és filmeket is gyakran nézek. Én elégedett vagyok, remélem segítettem a döntésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest