- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
-
R.P.
aktív tag
Ha UVD-hez is olyan alacsony értéket állítok be, mint mondjuk 2D-hez, akkor az még egészséges kategóriába tartozik?
300/500/1V-ra gondoltam.
-
R.P.
aktív tag
-
R.P.
aktív tag
válasz
barnam_ #4266 üzenetére
És ha Radeon BIOS Editorral beállítom szépen, és ráflashelem? pl. ilyen beállításokkal?
Ha eltolom, akkor van rá esély hogy visszategyem a régit (lementettem)? Vagy csak két PCI-E-s lapban?
Még valami: ugye 2D üzemmódban alacsonyabb órajelek vannak beállítva, de Isten tudja miért, ugyanakkora a feszültség. Mekkora feszültséget lehet neki beállítani 300/1000-en hogy még stabil legyen?
-
R.P.
aktív tag
Üdv!
Szerintetek érdemes BIOS moddal normálisabb venti fordulatszámokat beállítani a kártyámnak, mondjuk úgy, hogy 2D-ben 50 fokig ne is pörögjön a venti? 3D alatt nem zavar, de folyamatosan 3%-on megy a venti a kártyán, és semmivel nem tudom leszabályozni.
Érdemes ilyenbe belefogni, illetve meg lehet-e csinálni egyáltalán?
Sose moddoltam még BIOS-t.
u.i.: ja, igen ami a legfontosabb: alap verziós GDDR3-mas Sapphire vicc-hűtős darabom van.
-
R.P.
aktív tag
válasz
bandiie #3566 üzenetére
Én nem hajtok túl, de kékhalálom ilyen közben nekem is volt egyszer, de sokszor volt ezen kívül is kékhalál. Mostanában egy ideje egyáltalán nem, Isten tudja miért.
XP-n soha az életben 5-6 év alatt nem volt kékhalál, pedig volt hogy 3 évig használtam XP-t, és több gépen, és egy telepítést több gépen, meg egyéb csúnyaságok.
-
R.P.
aktív tag
válasz
bandiie #3552 üzenetére
32 bites Vistám van, mostanában nekem is csinált ilyet, sőt olyan is volt, hogy kb. 10-szer próbálta magát újraindítani, aztán lelőttem a gépet, mert nagyon nem ment neki. Általában első után visszaáll.
Csak akkor csinálta amikor 2 monitor volt rákötve kiterjesztett asztallal a gépemre, amióta rendesen csak egy monitorral használom semmi baja nincs. Szerintem nem végzetes probléma, feltéve ha nem olyan gyakori és rendesen visszaáll utána. -
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Klubtag lettem én is egy Sapphire 4670-nel
Amit eddig észleltem (csak pár órája van meg) az az, hogy teljesen megemészthető a hangja, Windowsban alig hallani, de azért nem néma, és játék alatt sem igazán pörög jobban fel a venti.
Még XP-n próbáltam az Obliviont (azóta Vista került a gépre) és 8*-os élsimítással, 1680*1050, Bloom-mal, minden maxon 25 FPS fölött maradt, ami szerintem tökéletes, de egy nagyon régi Windows alatt produkálta ezt, szóval gondolom nem is olyan jó eredmény.Holnap futtatok mindenféle teszet, kiváncsi vagyok milyen eredmények születnek.
Üdv.: R.P.
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Kinek van esetleg ilyen kártyája?
Elsősorban a hangja, és a venti szabályozhatósága érdekelne, meg hogy hány fokon tartja a cuccost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Kindle
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest