- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe2
aktív tag
válasz
Balage21 #4313 üzenetére
Szeva!
Most értem haza, de már tegnap felraktam a FRAPS-t, gondoltam ma méregetek. Én nem tartom fontosnak a benchmarkokat, nem a gép effektív teljesítménye izgat, hanem hogy konkrét játékokban (mivel nem renderelek, és nem kodekelek) milyen különbségekkel teljesít a rendszer. A THE WITCHER és az ASSASSIN'S CREED van fent ezekkel próbálkozom.
Még egy gondolat: arra a következtetésre jutottam, hogy nem általánosan a cpu és a vga egyensúlyát kell vizsgálni, hanem az adott játék igényeit kell pontosan kiszolgálni, viszont ezt csak az fps változással tudom mérni. Mindjárt neki is állok...
-
stewe2
aktív tag
válasz
Balage21 #4270 üzenetére
Én lebontottam a burkolatot (4 csav.), mert utálom az ilyen műanyg bizbaszokat, de nem mértem hőfokokat. Logiokusan gondolkodva: a meleg levegő nem reked meg a cucc alatt, könnyebben szív hideget, jobb a keringés. Egy halk 8 cm-es biztosan segít, de lehet, nincs is rá szükség. Nálam Assassin's 2 óra után 54-56 c., ja 822/1144-en, fagyés nélkül. Ami egyébként szvsz sokat számítana: a prochűtő, és a vga hűtő kintről szívna ( valamilyen csöves rendszerrel), nem a benti meleg keringene. Még socket A kormban építettem ilyen rendszert gégecsővel, de eladtam házastúl-mindenestűl. Amúgy brutálisan nagy volt a különbség a mért értékek között! Látom sokan foglalkoznak ezzel a hangproblematikával, de én nem reagálnám túl ennyire a dolgot! Rivával csináltam 3 ventiprofilt (10%, 20%, 100%), és ezeket töltöm be, vagy aut. megy 1%-100%. Szerintem az olyan dobozoké a jövő, amik kitről tolják a hűtést a cuccokra. Már dolgozom is egy ilyen faházon (40*40*20 cm).
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Balage21 #2303 üzenetére
Ne vegyél Full HD monitort, mert randa lesz a képe, ha sokkal alacsonyabb felbontáson használod. Viszont a videózni biztos szép lenne.
A helyedben 1680x1050-nél nagyobb monitort nem vennék, mondjuk nem tudom milyen lenne a képe játékokban, ha nem natív felbontáson használnád. Vagy vegyél ugyanannyi pénzből egy 1440-es felbontású 20" körüli minőségibb monitort.
Járj utána, hogy milyen a minőség, ha nem natívban játszol hanem mondjuk 1280x768-ban. Mert ha élvezhető úgy is, és szép is, akkor vehetsz nagyobb monitort is, max maradnak tartalékai, meg tudsz tesztelni is. De mondom szűrők nélkül a játékok 80%-ban játszható fps-t produkál abban a felbontásban is. Öcsém egy 32"-os Samsung FullHD-és TV-én játszik vele sokszor elég kemény felbontásokon szűrők nélkül, médium, vagy közepesen magas beállítások mellett, és gyönyörű a játék úgy is.
Aggregátor: Ha hazaérek este 5-6 óra után valamikor, segítesz nekem profilt létrehozni a Sapphire-hoz?
Majd letöltöm azt a progit. Mi is a neve??
-
barnam_
nagyúr
-
Májsztró
addikt
válasz
Balage21 #1980 üzenetére
akkor egyszerűen nem jól ismeri fel a dolgokat ... BIOS-ba amúgy is az összes fizikai memóriát listázza , nem a win alatt használtat ... szóval BIOS-ba tutira nem tudod meg hogy vesz-e el valami a ramból
Egyébként mikori everested van ?
lavalys.com-ról szedd le az ingyenes ultimate versiont ! Az tutira kiírja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest