- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
csocsos #1789 üzenetére
Annyira már nincs kakiban az AMD mint az év első félévében. VGA fronton annyira elhúzott az eladásokkal, hogy szerintem az NV részről ez behozhatatlan..... Csak ugye proci téren kéne valamit villantani, mert addig én igen is maradok a C2D-nál. 4670-et sem azért vettem mert meg akarom menteni a céget, hanem azért mert 18.000 Ft-ért ez volt a lehető legjobb választás akkor. Mivel a 9600GT 512Mb RAM-al 25-26.000 Ft környékén van, akkor meg inkább már rakok hozzá 3-4K-ót és veszek egy 4830-ast, ami ezért enyhén erősebb tőle....
1280x1024-ben ez a kari mindenre elég, és elég is lesz, annak tudatában, hogy a játékok úgysem fejlődnek fikarcnyit sem az elkövetkezendő években....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest