- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
-
kem
addikt
válasz
barnam_ #3904 üzenetére
Valami ilyesmi pl?
Ezt a lapot/chipsetet nem ismerem, nem merek "belenyúlni" ilyenbe. -
kem
addikt
Hali!
Mi lenne alegolcsóbb konfig ami elvinne egy 4670-et?
Ezt írtuk össze(iponbol), de nem jön ki a 60k-s keretből:
Sapphire 4670 20k
Giga EP31-DS3L 15k
E5200 20k
FSP 350 PNR 5k
2*1Gb valami ram. -
kem
addikt
válasz
brownus #3498 üzenetére
Cooler Master Centurion 534(adatlapomon). A ház oldallapja le van "szigetelve" hangfalszivaccsal, hogy ne zajongjon, meg,h elölről hátrafelé menjen szépen a levegő. A 8600GT-m eddig 43-55°C között volt, most a 4670 akar ennyire megfőni, mert alig pörgeti a ventit. Nahh pár nap és jön az Accerelo S1 rev2. Majd bűvészkedem vele januárban, most megint ki kell találnom, hogy a változások után hogyan fog hűteni a gépem a leghatékonyabban.
-
kem
addikt
válasz
elfelejtette #3487 üzenetére
Nem, mert kb. 3napos a kártya, nem akartam hozzányúlni amíg le nem jár a cseregarancia... Meg nem is ismerem még annyira, hogy alacsonyabb hőt várjak el tőle.
-
kem
addikt
válasz
elfelejtette #3485 üzenetére
nekem alig forog a venti. Asszem 30%ra pörög maxon terhelve. manuálisan feltudom tolni 100%-ig, de akkor üvölt. magátol alig pörgeti fel a ganéja
-
kem
addikt
Sziasztok!
Legyetek szívesek ajánljatok nekem egy jó hűtőt a Sapphire-omra!
Olyan hűtés kellene nekem, ami a gépből kifele fúj. Nem szeretnék oldalról beengedni levegőt(de megoldható ha kell), mert akkor romlana az egész szellőzés a házamban, ami most tök jól ki van találva. Tehát olyasmi kellene mint a HIS Excaliburokon volt
Jó lenne ha minél halkabb lenne.
Ha olcsó és rámegy a 8600GT-re, akkor arra is veszek egyet, mert szegényre vissza kellett tennem a gyári coolert(Zalmannal nem fér ez az alatta lévő PCI kártyától, mióta lekerült a 2.PCI-Express portba)Nahh bocs,h ennyit írtam, akit nem érdekel, úgyis csak az első mondatomat olvassa el, az is segítség ha csak valaki arra válaszol.
További kellemes ünnepeket nektek!
-
kem
addikt
Szia! Írhattad volna, hogy melyik S.T.A.L.K.E.R-ről van szó.
Nálam Stalker 1 nem ment full grafikán a 8600GT-vel amikor még csak 1Gb ramom volt, amikor meglett a 2Gb ram, akkor elmúltak az akadozások, és full grafikán ment.
Tegnap lecseréltem a VGA-t 4670-re, azóta a Stalker 2 is megy Fullon. Előtte a 8600GT kevés volt neki. vanmég kérdésed? most rohannomkell... -
kem
addikt
Need for Speed™ Undercover Fullon 1440*900 VSync-el 30FPS, néha leesik 22-re.
V-Sync nélkül 40-60 állandó, néha itt is 21-22re leesik. Nagyon meglepődtem
S.T.A.L.K.E.R is megy Fullon, csak néha beakad 1-2mp-re, gondolom gondolom a proci miatt, vagy kevés a ramja.Phisyx számolás segít szerintetek a játékon?
-
kem
addikt
Everest miért nem ír semmit erről a VGA-ról?:S
A GPU menüpontom szürke, nem ír ki senkit. -
kem
addikt
Ez a 80-81°C normális játék alatt?
Felmegy 4670-re a Zalman vf700? -
kem
addikt
Sziasztok!
HD4670-al, és egy 2,25GHz-es X2-vel milyen S.T.A.L.K.E.R CS eredményekre számíthatok?
-
kem
addikt
Sziasztok!
4670-ből melyiket érdemes venni?
22-24 közt jó lenne hozzájutni, és nem fullon pörgő kéne.
ASUS kilőve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest