- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #6224 üzenetére
Azért az bolttól függ, meg a pillanatnyi árfolyamtól hogy van-e 18-19k-ért
Aprót meg hagyjuk, ki lehet fogni néha nagyon jó áron dolgokat, de most új kiskerárakról van szó.
#6225 Davidof92: A GB olyan mint a porszívó, jah nem is, rosszabb, nálam a HDMI se volt 100-as..ennyi
-
Stirbi
addikt
válasz
Gyuri27 #5265 üzenetére
szia
azért vigyem be az üzletbe h nelegyen vga-m kitudja meddig mert lehet ,h elhuzzák 1honapra is annyit meg nem fogok várni, és az is lehet ,h elromolna.
legjobb választás ha meg veszik a sapphire változatot vagy a giga változatot,
a giga meg a sapphire változat azért jo mert nem takar le a hűtésük egy pci slotot sem, és pl egy gigabite g31 es lapnál létfontosságu slotot takarhat le mivel ha vki használ pci s hangkarit és még van egy pci-s wifi vevöje akkor nem tehet akár milyen vga-t
mert másképp nem megoldhato a pci slot használhatoságának fenntartása -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gyuri27 #5117 üzenetére
Szerintem egyenesen rosszabb a GDDR4-es teljesítménye.
100Mhz nem dob semmit a teljesítményen, de a kurv@ szar időzítése az már inkább ront, nem keveset.
A 4850-en is rontott, kint a Logout-os írás. A szerző jól ismert.
Szerk:
Jah, mondjuk a hűtése klasszisokkal jobb az már igaz. Igazán kiadhatták volna a GDDR3-as verziót is ilyen hűtéssel.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4316 üzenetére
Ugyanaz mint a sapphire 2600xt hűtésével: idle halk, és nem is melegszik túlzottan, de load alatt hangos, vagy ha leszabályzod akkor halk, de nyáron okozhat meglepetéseket...
Ettől még teljesen jól használható, de szerintem ha ugyanolyan áron van jobb hűtős kártya, érdemesebb azt venni. -
Speed®
titán
válasz
Gyuri27 #4023 üzenetére
Naná, hogy az..mármint user error. Nálam vígan elvolt a kari a VNF102vel és most épp rákerült a VNF100, mindkettő jóval kisebb az S1nél. Az is volt rajta passzívan, de elfelejtettem menteni vágólapról a teszteredményt, miután meg lecseréltem, már nem fogok nekiállni újramérni..de arra emlékszem, hogy 60°C alatt volt terhelve, a házamban 2db 700rpmes venti "üvöltött" közben. A 4670et az S2 is elviszi szerintem simán, 2600XT is 70°C alatt maradt vele fánk! alatt.
VNF100as mérési eredmények hamarosan, egyelőre fogbántalmak miatt pihi -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4019 üzenetére
A fogyasztásukra gondoltam, 60W az 60W 55 meg 65 nm-en is, ha 4670-en kijön 40nm-en, az már nyilván kisebb fogyasztás lesz, Igen van borda alul is, csak arról a hő felfele száll, és venti nélkül leginkább ott is marad, ezért soványka az AC S1 is. Épp az lenne a lényeg, hogy a hőcsöveken keresztül a lamelláknak adja át a meleget a gpu-ra szerelt fém lap, ami jó esetben réz. Kevés a hőcső is, kicsi a lemallák felülete sajnos, teszt az jöhet, kerestem én is, pár napot még biztos várni kell rá.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4016 üzenetére
Nincs az 70W, bőven megáll 60-nál szerencsére, biztos elég, de neccesen, gondolom házhűtés ajánlott hozzá. Ha a zafír 3850 ultimate-re gondolsz, annak azért jóval komolyabb hűtése van, persze a fogyasztása is nagyobb. Abból indulok ki, hogy az MSI 26xt-n a passzív hűtés 25 fokos szobában mindenféle külön venti nélkül- kivéve táp- loadon volt 78 fok, a 4670 kb ennyit fogyaszt, viszont ez az MSI hűtés is jóval emberesebb mint a zafíré, ráadásul réz hőcsövekkel, abból is 3-mal. Elé vágtam egy 12-es ventit 5V-on, akkor megállt load 50-nél. Nem kell arra törekedni, hogy full passzív legyen, így legalább megvan a szabadság, hogy olyan ventit mókolsz hozzá amilyet akarsz. Lehet bírná az 100 fokig is, de én nem szeretem, meg minek fűtse az NB-t ha nem muszáj? Ha meg van komolyabb házhűtése vkinek, akkor valszeg külön venti se kell elé. Legalább már van egy passzív 512 gddr3-as passzív modell, amit valszeg majd kapni is lehet nálunk, egy bolond százat csinál, reméljük
-
barnam_
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3964 üzenetére
Én is elfogadnék egyet, a gyors gDDR4-el még lehetne csökkenteni a 128 bit miatti hátrányt.
A hűtő hasonlít arra, mint ami az Asus-on van, szinte csak a venti különbözik. És ha ez is szabályozható, akkor jó ár-érték arányú lesz.
Csak kérdés mikor és mennyiért lesz RV740. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3432 üzenetére
Nekem még nincs meg
Boldog karácsonyt mindenkienk!
Most van a gépemben 2x1GB DDR2-800, és a deszkám(Abit IP35-E) maximum 800MHzes memót támogat... Szeretnék venni 2x2GB DDR2-1066-ot, de ha nem hajtja ki a deszka, akkor nem veszem meg. Tudom én attól még hajtani 1066 körül, hogy nem támogatja a deszka? Vagy más osztói lesznek mint a 800asnak?(ennél 1:2 1:50 1:25 1:20 1:1 -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #3403 üzenetére
Hát egyszerűbb lenne, de ezt az illetékeseknél kellene jelezni.
Mod időből kicsúsztam az előzőnél: 4650 DDR3 teszt
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #3398 üzenetére
Van infó a honlapon, csak nem közvetlenül van kiírva, hanem a nagy táblázatban van összegyűjtve a többivel, itt.
Amúgy találtam egy érdekes karit:
Sapphire HD 4650 512MB GDDR3, másik link
GPU: 650MHz
Mem: 1800MHz
Vajon mit lehet tudni erről? Van techPowerUp-on teszt róla, de nem elég meggyőző a teszt... -
naraic25
csendes tag
válasz
Gyuri27 #3334 üzenetére
Mindkettőn 1 ns-os samsung memória volt,az 1 gigás 880 MHz-en ment a másikat nem tudom. Sajnos több kérdésre nem tudok válaszolni, mivel egyik kártya sincs már nálam. De az biztos, hogy az 1 gigás nem csak parasztvakítás, tényleg ad némi többletet és a ventikezelő progija is fejlettebb. Melegedés és ár/teljesítmény szempontjából persze mindkét kártya kitűnőre vizsgázott.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3323 üzenetére
Ha láttad a tesztet akkor láttad azt is, hogy azonos órajelen mentek és nem 600-as FSB-n hajtottam, hogy kijöjjön a foga fehérje...
Az is hozzátartozik, hogy egy fórumtárs kért fel rá, hogy nézzük meg mi a különbség azonos órajelen, de gondolom a linkelt topikot visszaolvasni luxus.
Elárulnám, ha rám célzol, akkor mindezt szakmai topikokban halásztam össze és nem gémer topikban. 90%-a pedig témával kapcsolatos, aminek kb 60% segítségnyújtás.
Peace, de ez most nem jött össze....Amennyiben még ár/ érték teszt érdekel: van itt egy E6400-as masina P35-el, ha gondolod azzal is megleshetem mit mutat, nem sok eltérés lesz ugyanazon órajelen a 8500-hoz képest, viszont az AMD-re rá fog verni.... elég sokat tesztelgettem anno, így tudom.
-
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3224 üzenetére
Birsalmák eleje sem megy annyira, max 3Ghz-t, az újak aszongyák mán elég fürgék...mennek 3,6 körül is.
Én a kezdeti birsalmakorszakból jöttem vissza intelékhez.. most is downgradelek, mert csak 3,4-en ketyeg ez a foskupac egy teszt miatt.. majd ha újraindítok akkor alapfesz 3,8 oszt hadd szóljon. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2780 üzenetére
Nem kell így megbonyolítani..2 gombos tű a venti csatijába, azok meg molexre..2ft
Nem kellene a #1-be belevenni mostmár a kapható modelleket? Hátha kevesebben szopnának be pl a gigával.
#2778 balees: Nem hibás az..mivel nincs.
szerk: #2789 tutinet : Asusnál se lehet szabályozni a ventit tudtommal, de annak a hűtése egész más kategória.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2223 üzenetére
Ahogy írták, csak zafírnál van. Értelemszerűen amelyik leszabályozza magát auto, azt lehet állítani valamilyen 3rdparty programmal, amelyik fullon megy azt nem, mert nincs hozzá szabályzó kör. Kb az a szitu amikor a lap tudná szabályozni a procit, de a hűtőn nincs pwm.
3850-en biztos nem volt PP2, de ott is levette ramot is a gpu mellett. -
-
Chaser
legenda
Sztem egy 50k-s karinál nem lenne tétel, 20k-s karinál a negyedét még kivágni hűtőre nekem nem jó bolt...vegyél egyet karácsonyra
#656 diegho: Ha nincs hát nincs, de akkor ezexerint használtad a kis MSI-t. Nem volt vele gubanc, jó a passzív hűtése?
#662 Lampi87 : 1280-ig oké a kártya a játékok nagy zöménél, néhánynál még 1680-ban is, de a procid az alapon nagyon gyengus ide.
-
Chaser
legenda
Diegho aszonta', hogy bármiféle nyom nélkül lehet likvidálni a zafírról a hűtőt
4k nem sok? Hákinekmiasok'? Ennyi erővel megvárom a zafír ultimatet, ha meg nem bírok magammal, átmenetre veszek egy ilyen MSI 26xt-t oszt' kalap...bár, ma találtam itt a boltban valami 3850-et is, 256 megás, és meglenne 13.5k-ból..csak az nem pásszív.
szerk: nem is rossz, ráadásul eleve OC
-
kisza25
félisten
pont 8cm széles a borda hoszra kb 1.5*akkora ez volt kéznél
nem megy maxon 1700 körül forog everest szerint nincs semmi hangja és 40fok alatt tartja úgy, hogy tegnap óta megy a gép csak 10 percre szedtem szét amig megmodoltam
oda kellett hajolnom,hogy meghallgassam tényleg elindult e a gép és kézzel kellett megéznem forog e a venti,mert olyan halk volt -
kisza25
félisten
én voltam a láma felraktam bétát és amikor winfos indult kikapcsolt a moncsi,csak azt felejtettem el,hogy rádugtam az lcd tévét a kari pedig azt vette elsődleges megjelenítőnek
most a béta van fent és mükszik viszont egyáltalán nincs benne a ventiszabályzás csak a helye -
tzsolesz
nagyúr
-
danih
veterán
Oh, bocsi.
Szoval attol meg hogy rateszem a zalmit attol csak csendesebb lesz, de a meleg nem tunik el - nekem mATX hazam van, 13,5 cm-es magassaggal: a videokartya PCB-je szinte utkozik a haz tetejevel, igy pl passziv hutest sem tudok rarakni. Meg ugye lefele fujja a meleget, ami ezaltal a vidkari alatt megreked gyakorlatilag.
Slothuto elott 92 fok volt load alatt, most 74 volt a mert max.
Most mar csak azt kell elerni hogy kussoljon is -
danih
veterán
Megvan a slothuto, be is raktam.
Valszeg nem egyre gondolunk - ez nem a VGA-ra tevodik ra, hanem egy sima venti kimenettel egy PCI helyen.
Eredmeny - erezhetoen jobb hutes, a haz tapintasra langyos (es nem forro, ahogy eddig).
Mindjart Crysis-ezek egyet es megmerem load alatt.
1380 Ft volt, Titan TTC-003.
Holnap megy ra a Zalman VF700. -
fagy53
nagyúr
Én még nem láttam élő embert, aki az #1hsz-t olvassa, de jó hír, hogy halottat sem!
Viszont tükör híján láttatlanban én minden új topic-ot az #1hsz-nél kezdek, mert úgyis oda küldenek vissza!Ezért nagyon lényeges, hogy egy valamit is magára adó topic-nak rendes , informatív #1hsz-a legyen.
-
kisza25
félisten
amikor még 6600-m volt még nem repkedtek így a 12Cm-es ventik amúgy elég volt neki a 8Cm 5W-on,
de kérdem én minek erre a kártyára 12Cm-es venti a passzív hűtésre,hogy 2 slotot foglaljon"A francnak 2 slotos hűtés erre a vga-ra"
minek barkácsoljak,ha lehet a boltban kapni,már lusta vagyok folyton szétszedni a házat
csak egy kis csöndre és hűsre vágyom -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest