- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Red_Bull #144 üzenetére
Nálad valami nagy gebasz volt
Insane mai napig a kedvenc autós játékom, igp-vel fullon tolom, intel g31...haveromnak 690g-s lapja van, ott is full 1280-ban..pedig egy "kicsit" gyengébbek mint egy 26xt.
#150 gerrog: Nem feltétlen drágább, neweggről szoktam nézni az árakat, ott dollárban van az eladás, ft-ra átszámítva kb nálunk is annyiért lehet kapni a cuccokat, ha nagyobb eltérés van valahol, az 1-2 pénzéhes kisker/nagyker manőverje...
-
válasz
Red_Bull #147 üzenetére
A 4670 egy 3850 teljesítményével lesz egy vonalban, csak fele akkora memória sávszéllel. A régebbi játékok azért a 3000 sorozatnak nem jelentenek kihívást, ez biztos, de a 2600 XT-mmel is toltam én Doom3-t, FEAR-t, FarCry HDR-t és társait elég magas beállításaokkal gond nélkül. Én nem leszólni akartalak, csak nekem a 2600 XT és a 8600 GT közötti párhuzamról más tapasztalataim vannak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Red_Bull #144 üzenetére
Játszottam 2600Pro -val (XT órajelen, GDDR3 szal kvázi XT) GTA SA-t a te beállításaidban, 2X-es élsimítást simán vitt, arra már nem emlékszem, hogy 3X-en próbáltam -e. Esetleg megnézhetem, mintha meglenne még a játék.
Postal2-őt is toltam ilyen felbontáson maxra állítva, nem tapasztaltam lassulást.
Mindig friss driver volt a karihoz feltéve? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest