- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart79
csendes tag
válasz
birozoli7800 #5706 üzenetére
Köszi.Asszem a 9.3 as lessz az.Vagy már van ujabb?
-
Steelheart79
csendes tag
#5694 Valaki a hang problémára megoldást?
-
Steelheart79
csendes tag
Sziasztok.Van egy Saphire Radeon Hd 4650 es karim és az volna a kérdésem hogy mit csináljak,ha a játékokban akadozik a hang?Csak azután jelentkezett a gond,hogy karit cseréltem.Elösször azt hittem hogy csak a HAWX ben van valami hiba,de most a Wheelman-ban is csinálja.Valakinek ötlete?Köszönöm.Ja és a 8.12 Catalist van fent.
-
Steelheart79
csendes tag
-
Steelheart79
csendes tag
Sikerült elinditani a 6ost.Az eredmények:
resolution: 1280x1024
Anti-aliasing: 4sample AA
filtering: Optimal
HLSL VS Target: 3_0
HLSL PS Target: 3_0
Repeat Tests: offSM2:1577
HDR/SM3:2073
CPU:1014resolution:1024x768
Anti-aliasing: 4sample AA
filtering: Optimal
HLSL VS Target: 3_0
HLSL PS Target: 3_0
Repeat Tests: offSM2:1568
HDR/SM3:2150
CPU:1006
4123 -
Steelheart79
csendes tag
Sziasztok!Segitség kellene.rengetegszer kékhalált kapok a gépen amiota feltettem a modolt biost a 4650 es karihoz.win32k.sys problámával kapcsol ki a gép.Már többször ujra raktam a rendszert.Most is ujonnan telepitettem.A kari sem müködik benne rendesen,mert textura hibák vannak.Az öreg 8.5 csomagolt driverrel és a 9.2 essel is.Mi lehet a gond?Köszi.
-
Steelheart79
csendes tag
Sziasztok!Tudnátok nekem segitteni?Az a gondom hogy a 4650 es karival textura gondjaim vannak a játékoknál.Probáltam a crisis warhead et és a Fallout 3 at.A 9.2 és a 8.5 ös driverral ugyanaz a hiba.Mi lehet a gond?
-
Steelheart79
csendes tag
Igen,nézegettem az alaplapokat,de nálunk nem nagyon tudom eladni a használt dolgokat.
Valakinek valami ötlete arra,hogy a Crisisnél miért vannak textura hibák a 4650 el játékos beállitáson?Nem szaggat.A 9.2es catalistot tettem fel.A 8400gs karimmal semmi gond nem volt.Köszönöm. -
Steelheart79
csendes tag
A laptulajdonosok ajánlották,ezért gondolom hogy müködne benne.A kari sincs a lapomnál feltünteve,de egy mod biossal lett megoldva az is.Igen,pont ugy van ahogy te mondod.Nem negyon megy mostanában az hogy plusz 10k és plusz 10 k.Mindent kicsinyenként lehet,ha az ember nem akar éhen halni.Nem nagyon tudom eladni a használt dolgokat itt nálunk,mert nem nagyon veszik.Most itt maradt a 8400Gs karim is,mert a kutyát nem érdekli.
De majd még probálkozom vele.
-
Steelheart79
csendes tag
Nem keseritesz el.
Itt a forumon,az alaplapomnál ajánlották hogy ilyen sorrendben vegyem meg az alkatrészeket:Graf.kari,Proci majd jöhet az alaplap.Mivel csak kicsinyenkénz tudom fejleszteni,ez a legjobb ut.Procinak ebbe a lapba min.az E5200 ast ajánlják.Most a proci fel van huzva 3.6Ghzre és 990 Fsb megy.A memoriákat is tuningoltam egy kis segitséggel és mindezt itt a forumon ajánlották.tehát érdemes ide járni,mert itt segitökész emberek vannak.Nem ugy mint,nálunk szlovákiában.HAJRÁ MAGYAROK!
-
Steelheart79
csendes tag
-
Steelheart79
csendes tag
Köszi szépen az üdvözlést.
A csomagolt drivert raktam felami a 8.532 és a catalist is a net 2 vel felment simán.Most rakom fel a 9.2 és megy egy game teszt.
Kiprobálom a Necro Visiont vele.
-
Steelheart79
csendes tag
Sziasztok.Most vettem agy spphire radeon HD 4650 512Mb/gddr 3 as karit.Melyik driver érdemes feltenni rá?Catalistot is fel kelle tenni?Bocs a jkérdésért,de idáig Nvidiam volt.Köszi szépen!
-
Steelheart79
csendes tag
Az alaplap Biosát kérdeztem,mert a régiek nem támogatják a karit a gyárto honlapja szerint.Söt az utolso 3.10 hivatalos Bios sem táámogatja még a kártyát.
Ha most geforcot használok és Atira váltok,akkor mire kell figyelnem?Ujra kell raknom a rendszert vagy maradhat igy is?Melyik driverrel müködik jol a 4650 es kari?Mit ajánlotok?Bocsi a sok kérdést,de még nem volt ati kártyám.Köszönöm! -
Steelheart79
csendes tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy a Hd 4650 es melyik tipusu biosal müködik egy Asrock 775Dual Vsta tipusu alaplapban.Jelenleg a 3.13g van rajta.Valakinek tapasztalata?Köszönöm.
-
Steelheart79
csendes tag
Sziasztok!Kérdésem lenne hogy megéri e ezt a karit megvenni SAPPHIRE HD 4650, 512MB DDR3 vagy inkább ezt SAPPHIRE Radeon HD 3650 512MB DDR4 PCIE TV 2DVI?
Melyik jobb játékokra?Csak ez a 2 jöhet szoba az áruk miatt.Többet nem szeretnék beruházni.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest