- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
nálam a 8.5ös drivert eröltették re gyárilag azok még a 4850-re se voltak kihegyezve nem,hogy erre amit a 8.9-se ismer még fel,
gondolom a 8.10 már teljesen a 4xxx szériára van kihegyezve és ez még csak a kezdet
amugy most alapon 35fokos a kari max56-ig ment gondolkoztam már kiprobálom venti nélkül paszívan, elég nagy ez a bordade most egy kicsit kiélvezem,hogy minden tuti
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
a teszt alapján Singl-ben eltünik a külömbség (INTEL8200 vs. 4600+ X2)nagyobb felbontásnál ahol a kártyára marad a számolás java nem nagyon multizok egy játékkal sem, nem is játszom annyira sokat nekem
tökéletes lesz ez a kari, a ventije szerintem maxon mehet,mert játék alatt sem lett hangosabbmajd még nézek hőfokot meg 3Dmark06-ot,csak még most jön lefele
az új katalistben meg lesz venti szabályzás nem vészes a hangja,de én hallom (ez a roh@dt vájt fül)
ha jól látom te még húztad is a procit -
-
fekeandras
őstag
A jövőben megjelenő játékokra gondolt az ember.A majdnem full is egy elég tág dolog.Lehet, hogy el lehet játszani majd vele 1280-ban a jövőben megjelenő játékokkal.De, hogy nem majdnem full-on az tuti.Csak ezt akartam mondani.Amúgy nem a kártyát fikázom ezzel.Én is pont egy ilyet tervezek beszerezni.
Egy Sapphire-t.Mert ha már ATI akkor nálam csak Sapphire jöhet szóba. -
Chaser
legenda
Ezt mondom én is, aki nem hiszi járjon utána, természetesen előző hsz-em második fele Mercutio_-nak szólt. Kíváncsi vagyok, hogy a tv-n 1024-ben milyen lesz a kép 82 centin, egy fasza minőségű divxnél 2 méterről teljesen korrekt asztali játékosról, annál meg csak jobb lehet..remélem
szerk: van már itt helyi kiskerben zafír meg msi 4670, 4650-ből meg msi, lassan de biztosan...
-
Chaser
legenda
Nem baj, majd talán más megcsinálja, engem végül is annyira nem érdekel, nem hinném, hogy valami olyan eredmény jönne ki, ami meglepne
Teljesen mind1, hogy milyen monitoron tesztelsz a vga-nak csak a felbontás "számít" ebből a szempontból. Neki aztán mind1, hogy 17"-oson 1280, vagy 22"-oson 1280, a sebesség is ugyanaz marad 1értelműen. 22"-oson natív alatt csúnya egy game, 19-esen talán azért nem annyira zavaró mondjuk 1024, mert sokkal kisebb a képméret, de nem az igazi az sem.
-
Tamarel
senior tag
A képarány nem tft/crt-hez kötődik, hanem felbontáshoz: 1024*768 = 4:3, 1280*1024 = 5:4. Remélem nem mondtam újat...
A boltokban kitetteken olyan magas a fényerő, hogy talán még le is barnulnál tőle ha úgy használnád otthon. Normálisan beállítva olyan, mint a crt, csak élesebb. Philipseket nézd meg. -
danih
veterán
Hitgyülissel és Intel fan-nel soha ne vitatkozz )))
Amit irsz, az kétségtelenül valós.
Akkor most hasonlitsuk össze az árakat is...
A játékok még mindig "pure Ghz"-re mennek (ok itt az intel nagyobb cache-el de milyen áron), ezért gyorsabb az X2 a Phenomnál ebben az esetben. -
Csiborbogár
őstag
Nem vitát akarok, csak helyesbítettem. Tudod, mióta kiderültek az Intel és az NV csalásai, már nem hiszem el ezeket a dolgokat, ugyanis nem látni a pontos teljesítményt.
És emiatt Te sem láthatod a pontos teljesítményt.
Amúgy az én AMD-s tapasztaltom az, hogy nekem nincsenek gondjaim a 3GHz-re húzott procimmal a mostani játékok alatt. Ja, hogy nem 90 fps, hanem csak 60? Kit érdekel! -
belaazallat
addikt
Ez így ebben a formában nem igaz! 2400XT-hez nehogy kevés legyen már 800x600ban!
Felbontás, videokari, játék függvénye, hogy mekkora proci kell. Nem mindenki játszik 1600x1200-ban, sokaknak még crt-je van, amin alacsonyabb felbontásban játszanak. Több teszt is mutatja, középkategoriás kártyákhoz 1280x1024 es felbontásban elég egy 2600MHz-es X2-k.
-
danih
veterán
Pl mihez?
Most toltam végig a Crysis-t, 720p felbontáson nyomtam egy 2.8 Ghz alapórajeles X2-vel.
Egyszer röcögött érezhetően - amikor telepakoltam egy hangárt smoke grenade-ekkel - de ugye ez is inkább a videokártya gyengeségéből adódik...
Nem beszélve arról hogy hiába vannak már "évek óta" dualos procik, játékok terén szinte kihasználatlanok... -
KMT
addikt
Ezzel még nem volt gondom, és könnyen kezelhető, főleg, ha több képet akarsz feltölteni egyszerre.
-
törölt tag
t|-|om! és The DJ közöse, a PH! Képfeltöltő, vagy Képfeltöltő.hu (nem azonos a Képfeltöltés.ho-val), esetleg Madpixelz.com (Madpixelz.com-ra sokan mondják, hogy nem igazán jó, de nálam meseszépen megy.). De csinálhatsz egy Windows Live SkyDrive-os tárhelyet is (web-es, tehát nem kell FTP-vel szöszölni, 5GB-os, ingyenes, stb., és ha van MSN acc-od, akkor már csak egy lépés...
) Én legutóbbit használom, remekül működik, egyszerű, és jó, és persze tudod, hogy mit töltöttél fel, és hova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest