- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Az volna a kérdésem, hogy egy HD4650 videókártya mellé milyen procit érdemes venni ami alap órajelen mindenféle tuning nélkül teljesítményben illik a kártyához?Átlag netezős kis költségvetésből összerakott otthoni gép lesz, plusz néha egy kis játék régebbi játékokkal (CS:S,DoD:S,CoD2).
köszi.
-
fekeandras
őstag
válasz
birozoli7800 #856 üzenetére
2,8Ghz környékén mindkettőt kihajtaná szerintem.Én a 4670-et venném.Már most is gyakorlatilag egyenértékű egy 3850-el (és kevesebbet fogyaszt) ha még csiszolják a drivereket kicsit talán egy hajszállal még jobb is lesz nála.
De ki tudja sajnos nem látok a jövőbe... -
fekeandras
őstag
Itt nálunk Kalocsán: 25,9e a Sapphire 4670.
(Az eladó gyerek arról akart +győzni, hogy 256bit-es.Mi a f@xnak ül egy ilyen hülye hozzá nem értő ember egy ilyen helyen?
)
Webáruházból ingyen postával: 18,5-20e között.És csodálkoznak hogy senki nem akar tőlük vásárolni itt helyben.Kis picsa város de 4db pc bolt van.LOL
Legalább próbálnának meg kicsit versengeni a vevőkért. -
fekeandras
őstag
A jövőben megjelenő játékokra gondolt az ember.A majdnem full is egy elég tág dolog.Lehet, hogy el lehet játszani majd vele 1280-ban a jövőben megjelenő játékokkal.De, hogy nem majdnem full-on az tuti.Csak ezt akartam mondani.Amúgy nem a kártyát fikázom ezzel.Én is pont egy ilyet tervezek beszerezni.
Egy Sapphire-t.Mert ha már ATI akkor nálam csak Sapphire jöhet szóba. -
fekeandras
őstag
Bluefish, Lap Studio és társai...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest