- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Annyi legalább kiderül belőle hogy halk, és végre több kép van róla...ha jól vettem ki az egyik user azt írja blokkol egy pci slotot, de ha a ventit le lehet róla kapni akkor nem gond nekem ez se. A dsub/dvi/HDMI kimenet meg nagyon jó, nekem találták ki
Lehet nem is várok meg passzívat ha nem jön novemberig, addigra talán már ezt is jobban lehet kapni.
szerk: nah már lehet is kapni helyi kiskerben, de ez az ár borzasztó sok érte
szerk2: neweggen 80 dezső, hát itt rápakoltak rendesen
-
diegho
nagyúr
biztos nekem rossz a szemem, hogy már megint valaki okoskodik az előző évezred szutykaival... amúgy sajnállak, hogy 15ös monitort kell nézegetned melóhelyen, nekem kicsit jobban tetszik a 21" Eizo 1600*1200@120HZ. Amúgy ha nem tudsz érdemben hozzászólni a topichoz kérlek fáradj át a 15" tft-t imádók topicjába. Köszönjük
-
diegho
nagyúr
akkor elárulom, hogy a nem Wide TFT-k képaránya 5:4 a Wide-é 16:10, remélem nem mondtam újat, az hogy a felbontásból jön meg evidens. Amiket én kiteszek azokat is hiába állítom be, fáj tőle a fejem.
Mercutio_ PVA? A 2ms g2g-t is gyakran lassúnak éreztem, szerinted akarok diavetítős PVA-t?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest