- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
SASA70
csendes tag
válasz
DroiDMester #24432 üzenetére
Hát a dióda 72 fokosra melegedett fel, kézzel "tapicskolva"
forró, de rajta tudom tartani a kezem , nem éget! Jah ez automata venti szabályzásnál van, ha 100%-on járatom a ventilátorokat akkor a hőmérséklet 66-68 fok között változik.
-
SASA70
csendes tag
válasz
DroiDMester #24057 üzenetére
A múlt héten felszereltem az új hűtőt, rászántam magam és vettem egy [Accelero Xtreme PLUS II].
Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de nem bántam meg alapjáraton 32 fokon tartja a vga-t 42 helyett. Kicsit barkácsolni kellet, de simán fel ment. Maradtak a gyári memória és fet lemezek csak a GPU hűtőt tettem fel!Köszi az infót!
-
Whysperer
addikt
válasz
DroiDMester #24393 üzenetére
arra az MSI-t hasznalom. Nem az csak galami gebasz van a gepemmel mert a BF3 elkezdett akadonzni. igy pl betoltesnel lassan epul fel a kep textura es mikor betolti akkor megy aztan pici akadas megint. De szerintem nem a VGA hibaja mert MSI progival figyeltem es max terhelesnel nem volt tobb alapon 56 foknal tunningolva meg 63 volt a plafon de akkor nagyon meleg volt. es akarhiva pevettem a felbontast ugyan a szitu. csak gondolom mas a hiba de leakartam csekkolni es olyan progira gondoltam mint ami az ssdhez is van hogy megbezi es kiirja hogy az ssdm mukodese hibatlan. Ilyen progi van VGA-hou?
-
killer_04
csendes tag
válasz
DroiDMester #24393 üzenetére
Elnézésedet kérem, fáradt voltam már.
-
killer_04
csendes tag
válasz
DroiDMester #24385 üzenetére
Én nem fogyasztásra ajánlottam a FurMarkot, hanem stabilitásra
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #24361 üzenetére
7850 többet eszik mint 90-95W tuningolva. 130W TDP je van, de ha nem kínzod agyon tesztekkel akkor is 110W meglehet.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
DroiDMester #24361 üzenetére
tyűha, baráti megoldás
nem fogom elkapkodni, ez jól hangzik
-
Whysperer
addikt
válasz
DroiDMester #24319 üzenetére
Okés köszi!
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DroiDMester #24275 üzenetére
Amúgy az számít valamit, hogy nekem user mode-ba van a Low level hardware...?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DroiDMester #24275 üzenetére
Ez a gond, hogy az nincs bepipálva, Trixx meg nincs fent.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
DroiDMester #24208 üzenetére
Ez a tesztet valószínű hogy a játék beépített benchmarkja alapján készítették,ami jóval jobban terheli [link] a gépeket mint maga a játék!
-
belinho
senior tag
válasz
DroiDMester #24217 üzenetére
Látom nem érted!
Olvass vissza, írtam 1920x1200-ba játszok, általában high és ultra beállítások mellett, szóval szinte mindig vga limitem van, mert 99%-os gpu kihasználtságom van. A proci meg 70-80%-on dolgozik.
Szóval egy erősebb procival sem lenne sokkal több fps-em, mert a vga kevés nem a proci!Ez csak egy 6850-es videokártya, szóval hiába linkelgetsz ilyen gtx 590-es teszteket, hogy melyik proci hogy teljesít alatta, ha nekem ilyen kártyám lenne, akkor én se egy kis Q9300-at nyúznék.
Earl007!
te mondjuk azzal, hogy 30 fps folyamatos és többnek nincs értelme? Hol írtam én ilyet, hogy nincs többnek értlme?"mérés nélkül is megmondom mikor esett be, mert látni." Na ez már fájt!
-
Kephamos
addikt
válasz
60Hz körül van az a határérték, ami fölött folyamatosnak látja az emberi szem és agy a mozgóképet, ilyenformán felesleges a 90fps.
-
drlovi
aktív tag
válasz
a 2. es pontot alátámaszhatnád valamivel. mert ez igy hihetetlen számomra. személyes tapasztalataim más mutatnak.ill. a tesztek sem ezt igazolják.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Az 1680-as felbontáson szerintem nem belinho volt kiakadva hanem beri vájt.
Mert egy pár éves 22-es 70 ezres 16:10 monitort szerinte már csak a kukások és a hajléktalanok használnak. Hiszen egy 30 ezres 22-es HKC agyonveri mert az FHD. -
belinho
senior tag
válasz
Legalább annyit írhatnál, hogy bocs tévedtem, tényleg neked van igazad, ha már ennyire bizonygattad az ellenkezőjét.
Na mindegy már megszoktam, más topikban is ez a helyzet, ilyenkor mindig olyan gyorsan eltűnnek az emberkék. -
belinho
senior tag
válasz
Ne is szállj vitába velem, mert mindig én jövök ki győztesen!
Egy gtx 590 meg társai alá kevés, de ez a 6850-es topic!
-
törölt tag
válasz
"Nekem nem mindegy hogy 18 vagy 44 a minimum FPS em
Ne csak átlagot és max ot nézzél mert ott hiába jó, ha a játék alatt meg fél percenként belassul mert lemegy a min FPS -ed 20.alá! "
hogy ezt én hánymilliószor mondom mindenkinek. nem elég egy darab szám, min is kell, de legjobb ha folyamat ábra van...
-
belinho
senior tag
válasz
DroiDMester #24205 üzenetére
Hát erre mit mondjak?
Ahol egy gtx590 és egy Intel Core i5-3570K 5GHz min fps:36 avg:43 ezeket produkálja akkor gondolom a játékfejlesztők megásták a játék sírját!
-
belinho
senior tag
válasz
DroiDMester #24205 üzenetére
A Vsync miatt 60fps fölött nem látom értelmét!
Ha látsz különbséget a 60 és 120 között akkor te tényleg egy igazi droid vagy
-
SASA70
csendes tag
válasz
DroiDMester #24057 üzenetére
Hát akkor körbe nézek, és lecserélem az egész hűtést, azt hiszem így jobban járok.
Köszönöm a tippeket tanácsokat! -
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #24054 üzenetére
Ezek jók. Főleg ennyiért
Még én is elgondolkodtam rajta
Tuti jók a hawkra? Csak mert annak ugye nem sok köze van a referencia nyákhoz. -
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #24054 üzenetére
spasibo!
-
Beri
addikt
válasz
DroiDMester #24006 üzenetére
még a legrosszabb 5850 is megy 900/1150 en és erősebb mint egy tuningolt 6870
A 6850-ek túlnyomó többsége nagyobb mértékben tuningolható (alapfeszen meg pláne, gyakorlatilag bármelyik megfutja a 900-at), mint egy 5850. A tuningolt 6870 meg még gyorsabb. Mért ne lenne az?Másik hogy 30.ért már kapsz 5850 -et de ha 45.e a keret akkor keress HD5870 -et az még alapjáraton is megeszi reggelire a 6870 -et! és azt is kapsz 37 körül már itt az apróban!
ÚJ kártyát akar. 5850, 5870 eleve kiesik.icecave
Inkább várnék én is a helyedben, minthogy szívjak később. Amikor lesz adapter, akkor lesz. -
kavics325i
őstag
válasz
DroiDMester #24015 üzenetére
Én azért vettem 1 éve 6850et, mert nem fogyaszt sokat ha kell cf lesz belőle és egy darabig még elég. Új volt és viszonylag olcsó. Eszembe se jutott volna 5850et venni
-
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester #24011 üzenetére
Szerintem ezt itt lassan be is lehet fejezni, mert ez HD6800 topik, és nem a HD5800 éri meg legjobban használtan topik. Az itt lakók nem szívesen olvassák az ilyeneket.
A milyen videókártyát topikban van helye az ilyen érveléseknek. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #24011 üzenetére
Na jó, de 1, hogy nem mindenki vesz használtan cuccot(nekem is volt egy ilyen időszak) és nincs mindig normális gari, persze, ha összejön, akkor az nagyon jó vétel lehet.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #24008 üzenetére
Csak már nem kapsz 5850-et újonnan és én pl megbízható gari nélkül nem vennék semmit és a 6850 elég jó áron van a többihez képest újonnan.
-
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester #24008 üzenetére
1-2 kapitálisan szarul megírt játék nem változtatja meg a véleményem arról, hogy 1440x900-as felbontásra nem kell 6870, pláne nem szarrá húzott 5850.
Ez alól kivételt képeznek az fps vadászok, akik 640x480-ban játsszák a Cod4-et, hogy minimum 3817 fps-ük legyen benne, mert ha nem oszthatnak 1 fejlövéssel többet mint a haverjuk, akkor egész éjjel sírnak a párnán. -
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester #24006 üzenetére
1440x900-re mind az 5850, mind a 6870 felesleges. Oda elég egy 6770 is bőven.
-
Beri
addikt
válasz
DroiDMester #23984 üzenetére
Kíváncsiságból meggugliztam, hátha valami csoda folytán sikerült embereknek egy sima átalakítóval ilyen módon (DP->DVI) eyefinity setupot összehozni. Eddig még mindenki csak furcsa hibákról számolt be (leáll a DP-n lévő monitor, nem tudnak rendes felbontást beállítani, vagy ha mégis, ki-bekapcs után resetelődik).
amúgy meg ennél a passzív átalakítónál OLVASD EL a H.SZ -t pont legfelül írja egy vásárló hogy neki is 3 -ik monitorhoz kellett és nála is működik rendesen!
Ki tudja, milyen kártya, min van a másik két monitor...Három megjelenítőhöz aktív adapter kell, vagy natív DP monitor. Guglizd meg a "limited TMDS"-t, megéri.
-
válasz
DroiDMester #23990 üzenetére
Igen, ilyenem van. Akkor ha jómsima miniDP-dvi, vagy miniDP-HDMI, akkor azt veszek, egyelőre. Már megvettem a 3 LG-t, csak nem ért még ide. Lesznek komolyabb monitorok, de egyelőre elég ezekkel dolgoznom, ha kibirtak pár évet, még 1-2 ok lesz nekik.
-
válasz
DroiDMester #23984 üzenetére
Az eyefinity-s vga volt Bár nekem mindegy is, én csak azt nem tudom, kire hallgassak most akkor
-
Beri
addikt
válasz
DroiDMester #23980 üzenetére
Kötöttél ilyennel harmadik megjelenítőt ilyen kártyára?
Nem kell AKTÍV átalakító működik PASSZÍV átalakítóval is még a 1080p és 1080i felbontás is (de ahogy nézem neked csak 1680 ba fog menni a monitor miatt) Aktív átalakító akkor kellene ha 6.db monitort kötnél Eyefinity -be!
Nos, nem. -
válasz
DroiDMester #23980 üzenetére
Akkor most már totál elbizonytalanodtam
Ha ilyet veszek, akkor ebbe dugom a hdmi kábelt, aminek a végén van a hdmi-dvi átalakító,hogy a monitorba tudjam dugni. Nem tudom, így menne-e harmadik monitorként... azt megértettem,hogy akkor nem dughatom a harmadik monitort a vga hdmi-jébe, de a mini DP-el meg az volt a baj,hogy nem elég sima átalakító,hanem aktív kell...
-
varmi2
nagyúr
válasz
DroiDMester #23966 üzenetére
Én nagyon meglepődtem, ugyan is a tesztek mind a 6870 előnyét mutaták, bár csak pár százalékkal. De csak tegnap jöttem rá, hogy azokat a teszteket alapórajelen csinálták, és azonos órajelen tényleg erősebb az 5850. A másik problémám, hogy nekem giga 3 ventis verzió van, azon meg nem lehet feszt emelni, ugyhogy 970 a max, fölötte hibázik. illetve kilép a haevan tesztből, én ezt hibázásnak fogom fel. Bár nem fagy ki vagy ilyesmi.
-
Beri
addikt
válasz
DroiDMester #23966 üzenetére
...azonos órajelen a 5850 még a 6870...
Az 24% OC az ötvenesnek (alapórajeles hetveneshez viszonyítva). Érdekes lenne, ha nem lenne haszna... -
varmi2
nagyúr
válasz
DroiDMester #23962 üzenetére
Azokkal a beállításokkal csináltad, amik le vannak írva?
-
Alister71
nagyúr
válasz
930/1150. Ennek 820/1100 az alapórajele, de olyan 6 fps-el kevesebb azon az órajelen. A 955 az 4.0-án megy. 5850 erősebb, ezt tudjuk.
Torrente: ez a showdown, nem a 3
-
Turbolada II
őstag
válasz
A Dirt3 nagyon szereti a HD5850-et. Más játékban elolvad az előny.
-
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester #23888 üzenetére
-
varmi2
nagyúr
válasz
DroiDMester #23949 üzenetére
Pontosan így van, ahogy leírtad!
-
varmi2
nagyúr
válasz
DroiDMester #23947 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23932 üzenetére
1025-höz növeltem a feszt, pontosan már nem tudom mennyit kapott, de majd megnézem.
-
belinho
senior tag
válasz
DroiDMester #23927 üzenetére
Ez csak egy Q9300-as, 6mb L2 cache-el, szóval csodát ne várj tőle hiába a 3.3ghz!
Egy i5-ös proci jó lenne, vagy egy fx8120 de így is inkább többször limitál a vga mint a cpu a legtöbb játékban szóval nekem még megteszi. Ha ezzel a procival hajtanám az 5850-ed akkor nem lenne akkora a különbség.
Ha Bicep megcsinálja a tesztet akkor kiderül mekkora a különbség a valóságban, s akkor már elég közel lesz a 6850 az 5850-hez! -
belinho
senior tag
válasz
DroiDMester #23880 üzenetére
Q9300 3.3ghz 12.7 beta
775/1000: 48,6/39.65
860/1100: 52,8/43,6
975/1175: 58.1/47,1 -
F_Zolee
nagyúr
válasz
DroiDMester #23915 üzenetére
Csak billentyűvel tudom mivel nincs egér kurzor. Görgetőt nem próbáltam még de nem hinném, hogy azzal működne.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DroiDMester #23913 üzenetére
Továbbra se érhető el a bench. Látszik a görgetősávon, hogy lenne még de nem megy le egyszerűen.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
DroiDMester #23909 üzenetére
Kipróbáltam ezzel a driverrel is,és valamelyest javult az eredmény 48/38-ra,de még mindig elmarad!Monitoroztam a játékot afterburner-el,igaz HD felbontáson,de a GPU usage 99% volt végig!
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DroiDMester #23896 üzenetére
Már jó párszor kiléptem a játékból és vissza. De mégsem érhető el az a része a menünek. Gondolom a grafikai beállítások alján lenne.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23882 üzenetére
Megfogom nezni, csak meg mobilrol vagyok. 1280-on is lefuttatom, kivancsi vagyok erre a cpu-limitre.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DroiDMester #23891 üzenetére
Már csak egy a bajom. Nem tudok lemenni oda ahol a benchmark része lenne.
-
sabaton667
csendes tag
válasz
Szia,
Nálam ilyen beállításokkal Av.52,01 Min.42,12
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DroiDMester #23891 üzenetére
2500K 3.7-en járatva.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DroiDMester #23888 üzenetére
Csinálhatok én is tesztet. De csak 1280x1024-be. Érdekelne úgy is?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Na ennyi lett!
avg:42.03
min:34.09 -
Dark KillerX
addikt
válasz
Megcsinálom!
-
törölt tag
válasz
a képarány beállítás burkoltan a FoV-ot jelenti. elviekben nagyobb FoV-val csökken a teljesítmény, mivel több mindent kell kirajzolnia.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
En kesobb tudok futtatni, de csak 1680x1050-ben.
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #23815 üzenetére
asszem nem értetted mire gondoltam.
amúgy egy 7770-es is bőven elég a mai játékok jó részéhez (maxon is), itt nagyon nem a BF3 és Crysis 2 techdemokra gondoltam. konkrétan RPG-kre, MMO-kra, RTS-ekre gondoltam, oda elég a 7770/6850 is. utóbbim volt, tapasztalatból mondom azt, amit.
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #23811 üzenetére
" ha nem akar az ember kompromisszumot kötni a beállításokban minimum egy HD7950 -es kell!"
attól függ, hogy mivel játszik. mert normális játékokhoz nem kell atomerőmű.
-
Apone33
őstag
válasz
Ezért nem adok már annyira az ilyen teszteknek, jobb ha az ember saját maga tapasztalja meg.
Asbee:
-
Asbee
veterán
válasz
Én 6850ről váltottam gtx480-ra. 6850-el is ment bf3 multi minden 1 gb rammal csak azt felejtik el, hogy a graf ott le van véve meg a szűrők. Persze hogy úgy kijön 1 GB vramból. Jött új kártya minden maxra fel mindjárt nem elég...
-
Apone33
őstag
válasz
DroiDMester #23809 üzenetére
Köszi a jó tesztet, nem hiába írják sokan hogy az 1gb vram sok esetben már sajnos nem elég.
Milyen vga-d van? -
tibizje
tag
válasz
DroiDMester #23781 üzenetére
A hardveres gyorsítást hogy kell kikapcsolni Mozillában?
Valamint a VGA feszültségét hol kell megnézni?(GPu-Z nem írja, valamint BIOSban sem figyeltem fel rá, csak a CPU feszültségét láttam,de lehet hogy csak szimplán vaksi vagyok
Az újrapasztázás macerás dolog? Kb mennyibe kerül egy normális hűtőpaszta? -
faranus
aktív tag
válasz
DroiDMester #23765 üzenetére
az a gáz hogy a HDMI se megy és a mini displayport sem sőt van az alaplapon DVI és HDMI és az se megy
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23702 üzenetére
SKU# 11180-00-20R
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23702 üzenetére
Melóból, ha hazaérek ráfogok nézni.
(#23706) Apone33: De lehet, csak tegnap vettem ezt észre.
-
belinho
senior tag
válasz
DroiDMester #23698 üzenetére
Nálam is működik a fesz csökkentése MSI 6850 Cyclone-al!
Próbáld meg MSI afterburner-el, beállítgatod, aztán elmented hogy újraindulás után azzal a beállításokkal induljon, aztán még monitorozni is tudod, hogy működik-e!
Amúgy én sok értelmét nem látom ennek a fesz csökkentésnek! -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23698 üzenetére
Nálam, így néz ki: [link]
Most nézem, hogy minek ír nekem x8 2.0?
Nem tudom milyen ram van rajta nem néztem még meg.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23695 üzenetére
Igen, hűvösebb is lesz. Mindjárt csinálok arról is összehasonlítást alulfesz vs 1,15V.
Van multiméterem csak sajnos nem jó..
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23692 üzenetére
Pillanat és csinálom.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23689 üzenetére
Nekem pont ilyenem van, de mindjárt átülök laposról asztalihoz és mutatok képet, hogy ne csak a levegőbe beszéljek.
Nem tudom, most P55 van és nem sokára jön a Z77, akkor tudok majd nyilatkozni, de nem hiszem, hogy ez zavarna be. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23684 üzenetére
Nekem a Sapphire 6850 gyönyörűen alulfeszelhető TRixx-el és meg is tartja, amit beállítok, nem ugrik vissza.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #23654 üzenetére
Hát a referencia sem éppen halk, de legalább kifújja a meleget.
-
Geri8
tag
válasz
DroiDMester #23654 üzenetére
össze zavarsz
mindketto asus dc. tehát akkor egyiketse vennéd meg?
és melyik a ref? az elsö? -
Lmh
őstag
válasz
DroiDMester #23614 üzenetére
Köszönöm!
Most végülis az a lényeg, hogy végül ne legyen engedélyezve ott az 1-es keretednél az Overdrive?Mert most onnan kivettem a pipát
-
Apone33
őstag
válasz
DroiDMester #23576 üzenetére
Anno próbáltam én is egy 6870-et, a progi szerint sikerült is, amint betöltött a windows jött a kék halál.
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #23576 üzenetére
én moddoltam a 6850-es BIOS-át, nem sikerült, hasonló hibajelenségekkel. bugos az RBE, elrontja a BIOS-t, belső mismatchet generálhat, annak ellenére, hogy RBE jónak mondja. itt pont, hogy a módosítással van baj, mert szarul csinálja az RBE.
-
phoenix0222
csendes tag
válasz
DroiDMester #692 üzenetére
Szóval ha nem ezzel a hűtővel jött volna a 6850 (referencia)hanem olyannal mint a 6870 akkor ugyanolyan lenne?!
De ha érdekel láttam olyan teszteket ahol a szar xfx 6850 és a super ref.6870 közt loadban 1Celsius volt a különbség...
Ezért sem kell referenciát venni hanem a jó kis Sapphire,Asus,Msi stb.-t -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
DroiDMester #1835 üzenetére
"Van egy FRISS 10.11.es Driver! És ELVILEG támogatja a HD68xx és már a HD69xx szériát is! Aki vállalkozó kedvű az tehet egy próbát és kipróbálhatja! (lehet orvosolja a Stand By. hibát is)"
Mellesleg ez miféle driver? Hivatalos/nemhivatalos?
-
tomic
addikt
válasz
Gyors 3DM 06-ot futtattam 10.10 e és ezzel .
+6 pont a 10.11 javára!
Egyebet nem tudok mondani. -
wittman
aktív tag
válasz
Hali!
Az AMD fórumán már írták róla, hogy tesztelve lett azokon a gameken, ahol a black screen crash-ek voltak és sajnos továbbra is él a hiba, szóval ebben a bötében nincs javítva az nem gyenge hiba.
-
alibaba78
őstag
válasz
DroiDMester #1442 üzenetére
-
mepet
addikt
válasz
CF-fel kipróbáltam a Lost Planet bench-et.
Csak a szokásos Fatal Error.
Unigine + Vantage + Dirt2: Nálam ennyi program viszi a CF-et. Már kb általánosíthatjuk, hogy a többi játék és teszt nem fut 6870CF-fel (nálam)...Az új COD lopott verziója futott hiba nélkül, remélem, ha megveszem a boltban 12-ért, az sem fog hibázni...
És csak azéret kell, hogy megvegyem, mert a Medal of Honor is szétesik a CF-től, így nem tudok csak egy videokarival lövöldözni, az meg szégyen, mikor 2 van a gépben.
Ez milyen világ, hogy először el kell lopjak egy játékot, hogy megvehessem. -
Crank467
csendes tag
válasz
na énis csinálok egy tesztet deh nagyon felsem merem rakni már most félek hogy alapon szagat majd:S
-
Ari18
őstag
válasz
DroiDMester #1413 üzenetére
Sőt még nem is ref órajeles 460-al teszteltek, hanem valami oc-s változattal. Elég hiteltelenek számomra.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
DroiDMester #1413 üzenetére
Kösz a választ.
Egyébként én is néztem, hogy Dirt 2 teljesen AMD-re és ATI-ra írt játék-ot szarrá veri a 460 a 6850-et. Mondom jólvan....
Visszatérve lapot biztos nem cserélek már, az nagyon nagy veszteség lenne. Az lenne a jó, ha ebben a lapban menne 3.8-at, de ebben a lapban az E8400 is csak embertelen feszekkel hajlandó tuningolódni. Bár nincs kizárva, hogy a proci a rossz példány.
A Q9550@3800.MHz-et miért tetted levél linkké?
Vagy csak véletlen?
Crank467: Tudod mit? Én is felteszem majd a Crysis és nyomok neked majd egy tesztet. Nekem sem szuperál 100%-osan a kártya, persze ne is várjunk egy hotfixes driverrel és beta bios-szal többet, bár nekem 6850-em van.
-
mepet
addikt
válasz
DroiDMester #1408 üzenetére
Köszi a linket.
Bocsi a duplázásért, kb 5-ödikre ment el, de akkor 2szer egyből
Ez kiírta, hogy a legújabb DX driver van fent.
Tehát a DirectX kilőve, catalyst driver stimmel, hardveres hiba tuti nincs.
Van még vkinek 5lete, hogy a Medal of Honor 2010 és a Stallker Call of pittypurutty benchmark miért nem szeretheti a CF-et? (windows reinstall már megvolt).Azt hittem, hogy a MoH-nál majd egy patch-csel megoldódik, de nem, egyedi (vagy legalábbis nem alap) a jelenség. (A hiba az, hogy egy idő után valamilyern effektnél feketén meg-megvillan a kép). Onnan gondolom, hogy nem lehet alap ez a hiba, hogy árulnak 6870CF konfigokat előretelepített Medal of Honorral: [link] (persze azért nem itthon).
-
Crank467
csendes tag
válasz
DroiDMester #1392 üzenetére
-
Crank467
csendes tag
válasz
DroiDMester #1366 üzenetére
-
Crank467
csendes tag
válasz
DroiDMester #1366 üzenetére
jólvan és mivan akkor hogy ha a kártya mégis jónak tüne deh a játékokba meg szar akor mivan?
-
Crank467
csendes tag
válasz
DroiDMester #1360 üzenetére
-
A.tessz
senior tag
válasz
DroiDMester #1240 üzenetére
Mondjuk abból lett átalakítva nem? Monjuk nem ugyanaz a teljesítmény
, tehát nem rossz!
-
kaf001
tag
válasz
DroiDMester #1240 üzenetére
hát ez nem semmi
köszi a linket -
mepet
addikt
válasz
DroiDMester #1154 üzenetére
Pontosan így csináltam, nálam mégsem állítódik a felbontás.
Másnál nem volt ilyen hiba?szerk:
Közben olvastam az 1204-es hsz-t.
Ez hogyan lehetséges? alacsonyabb felbontásból interpolál? az nem csökkenti az fps-t?
Tehát az eredmény mindenféleképpen függ a monitorodtól? -
mepet
addikt
válasz
DroiDMester #1191 üzenetére
Ez az Avp bench, ez szerintem totálkáros.
A config fájlhoz, és a teszt.cmd-hez nem nyúltam természetesen.
a .cmd-vel lefuttatott teszt 1920*1080-ban fut. Na most az az érdekes, hogy akármit állítasz, semmi sem változik. Ez nálatok is ilyen? (AvP_Benchmark_Config.txt -> AvP_D3D11_Benchmark.exe: ugyanezt csinálja)
Most kipróbáltam, hogy hátha csak a 16:9-es formátumokat viszi a monitor miatt, de nem, ezek mellett a beallitasok mellett is FullHD-ban fut:
Width: 1280
Height: 720Pedig nagyondurvák ezek a dögök!
-
mepet
addikt
válasz
DroiDMester #1177 üzenetére
Szívesen!
Uniginében hogy kaptunk ki ennyire?
Szerintetek az unigine is nvidia-párti, mint a játékok nagyobbik fele?Driver mizériát összefoglalnám: a 6850 és 6870 csak a 10.10-essel megy jelenleg, de ha jól emlékszem a hétre igérték a 10.12-t.
Ezt még megvárom, mert ha nem segít a Crossfire esetén jelentkező Medal of Honor képvillogás-szétesés problémámon, akkor muszály lesz megvenni az új CoD-ot, mert lövöldözni max fps-en kell és kész! -
Gaboman
nagyúr
válasz
DroiDMester #1177 üzenetére
Ezt tudni lehetett, mivel egy 5970et is magasan ver.
Majd jövőre amikor esik az ára és lesz extra hűtéses is akkor beruházok egy ilyen CFbe.
Másra nem igazán érdemes cserélnem az 5770CFet. -
mepet
addikt
válasz
DroiDMester #1151 üzenetére
2db EAH6870 CF alapórajeleken:
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2010-11-17 @ 16:36:49
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Video Settings from file <Config.txt>:
Resolution: 1680 x 1050
Texture Quality: 3
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 4Benchmark Summary:
Number of frames: 6725
Average Frame Time: 15.6ms
Average FPS: 64.2Use command-line option '-logframetime' to report performance frame-by-frame.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest