Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedR
őstag
Lehet, sőt valószínű hogy nem hajtja meg mindenhol 100%-on, de most az a kérdés, hogy miért nem kapcsol fel a kártya 900mhz-re. Elsősorban ez miatt szaggatnak a játékok, nem pedig a cpu miatt.
(#1333) Crank467
Driver reinstall is volt? Ki kéne próbálni azt a kártyát egy másik gépben... -
WesTM
őstag
Nem kevés.
Ha nem értesz hozzá, legalább ne vezesd félre.
Crank467:Egy játék közbeni monitorozás nem ártana. Jó lenne látni, mi mennyire dolgozik. Ott valami nagyon nem jól szalad.
Riva tunerrel egy gpu és cpu kihasználtságot jó lenne látni.
mod.: Ott tényleg nem kerek valami.
16X pci-e sávon megy a dolog? Sanszos hogy ne, ez így nagyon kevés. Ha semmi se jó, akkor lekotorni az oprendszert, és újat húzni.
-
Vasinger!
nagyúr
Kinyomtam mindent feladatkezelőben, BIOS-t visszaraktam, majd megint frissítettem, újraraktam a drivert, a hotfixet is, de nem működik a PowerPlay valami miatt.
250 és 750 között ugrál a GPU, a memória meg 1000-en megy folyamatosan. Miért?
Lehet, hogy majd köv. driverben orvosolják? De másoknak miért nem csinál akkor ilyet? -
-
proximus
senior tag
Egy régebbi hozzászólásod, csak szemet szúrt:
Vantage eredmény: GPU score ~16000
Nekem ennyi az 5770-el, Athlon 2 X2 250-el: 9371Olyan 70%-al gyorsabb...
ÁÁÁááá, biztos csak CPU limitem van...
Viszont akkor még többet tudnék kihozni a saját kártyámból is mondjuk pont egy phenommal.
A valóságban 50% körül gyorsabb a 6870 az 5770 -nél.
Ipon teszt: -
tome.jr
addikt
Vazze, én mondtam. 50 %-kal magasabb a min fps-ed a Phenomhoz képest
Hát ennyivel tud többet a core i5
Most nézem a kártya még meg sem volt rántva, így külön dícséret az új konfignak
proximus: Többek között azért is jobb az Intel mert sokkal nagyobb tuning potenciál van benne. B@szhatja az ember a baromi jó ár/érték arányú rendszerét ha nem tudja kihajtani vele a kártyát. Egyébként azonos órajelen is jobbat megy a core i5 ez 100 %.
-
proximus
senior tag
Újonnan több mint 10 lepedő a különbség a 2 proc között az AMD javára, viszont az intel "jövőálóbb", köszönhetően főleg a durva tuningolhatóságáért. Mondjuk az Intel el is szégyellhetné magát, ha nem tudna processzort tervezni annyi felhalmozott pénzből...
droidmester:
Na bakker, ezt én se láttam... -
-
-
Lehet én látom rosszul,de az i5-ös sorozatot nem tartom sokra....mennyire lesz ez időtálló proci?
és a foglalat
....azért ha veszek egy i7-et igaz borsos áron,de sokáig elleszek vele... ellenben esetleg váltani akarok úgyis lappal rammal együtt kell cseréljek
..igazából meg lennék lőve,ha konfigot kéne összedobjak-e téren
-
Cyberpunk
félisten
RAM-ból 1600MHz aztán kész. Fölösleges feljebb menni szintetikus tesztekben jól mutat, de játékban állítom nincs 1 fps különbség 1600 és 2200 között.
MSI lapokat én sem komálom általában nem a tuninggal van gond náluk. Ennek ellenére a 4GHz az szerintem előre borítékolható elég jól mennek ezek az i5-ök is. Feltéve ha nem a gyári cooler-el hűtöd
-
Sajnos sem a lap sem a Ram NEM jó választás! de a 20*200.talán meglesz velük! (ram alapon elpöfög de 2000.et szénné feszelve se megy) viszonyításnak az 1600.as G.SkiLL ramjaim alulfeszelve 2200.felett szaladnak!
De nagyon kíváncsian várom mennyivel fog jobban menni a 6870.es az i5.el!
-
-
tome.jr
addikt
Helyes, én is kíváncsi vagyok. A lényeg hogy ne H55 lapot vegyél hozzá hanem P55-öt
Miyen lap lesz?
katt777: Nem értek egyet veled. Szerintem a piacon adott pillanatban kapható legolcsóbb kártyák árait érdemes összevetni. Főleg úgy, hogy valai nem csak új kártyában gondolkodik. Nyilván ha majd lesz használtan 6870 akkor az lesz a legolcsóbb, de amyg nincs addig kénytelen vagyunk az új árával összevetni.
Főleg azért, mert a gyorsan eladott kártyák ált. vmi. hiba (értsd: túlhajtás) miatt kerülnek piacra
Ezt azért remélem nem gondolod komolyan.
Én is már adtam el rengeteg olyan kártyát ami pár hetes volt de az égvilágon semmi baja nem volt. Egyszerűen kipróbáltam, meguntam, eladtam. Ezzel más is lehet így. Jó áron megvette, kipróbálta aztán eladja esetleg egy kis haszonnal vagy árában.
-
-
-
-
-
Ha lehet még egy S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark is jöhetne 1680.ba szintén az alábbi beállításokkal amit a képen látsz (az Advanced részbe nem kell piszkálni semmit jó alapon)
u.i. : azt elfelejtettem mondani hogy a kártyát minden esetben gyári órajeleken teszteld, mert nem a tuningra vagyok kíváncsi hanem a kártya nyers erejére!
A procidat azt húzhatod ameddig bírja az nem árt!
-
-
-
Kitesztelted már mért ilyen alacsony min fps-eket kapsz?
..a vga húzás miatt lett a min fps több vagy a procit járatod magasabb OC- val?Ennyire kevés lenne a Phenom a 6870-hez?:S...kezdek félni a 9550-től,mit hoz majd ki a kis 70-esből:S
ui:most látom,hogy más beállítások...max grafon inkább vga limit lesz azért több a minfps?fanatikus tag
-
tome.jr
addikt
Sajnos tévedsz. Nem amiatt gyengébb az eredményed mert nv kártyán jobban fut a Far Cry 2, hanem mert AMD van a VGA alatt
Az fogja vissza baromira.
p87: Nem az 5870 jó ennyire a 6870-hez képest hanem a core i7 a Phenomhoz képest
AMD konfiggal nem tudja kifutni magát egyik VGA sem
Abu: Néztem netes teszteket és mindenhol jobb volt Far Cry 2 alatt a 6870 a 460-nál. Az itteni gyenge eredmények egyértelműen az AMD konfignak köszönhetőek. Nemrég volt nekem is egy Phenom X6 rendszerem, 4-5 játékkal teszteltem egy P55-tel együtt és rendre 30-40 %-kal kevesebb fps-t dobott egy GTX 480 mellett a Phenom-os rendszer.
-
tome.jr
addikt
Köszi
Viszont nekem úgy tűnik, hogy elég proci limites az eredményed. Meg tudod még nézni 3800 Mhz-re húzott procival is, esetleg tuningolt kártyával?
Nálam egy tuningolt GTX 460 1 Gb-os egy 3800 Mhz-en futó core i5 760-nal élsimítás nélkül, ultra high beállítással 1920x1200 mellett 77-95-134 fps-t produkált.
-
-
katt777
félisten
ATT 1.7.9.1499, fél év után új! Lehet próbálgatni HD6 karikon. Kíváncsi vagyok az eredményekre.
Ha működik, nálam is esélyes lehet egy HD6870.
Mivel tesztelted, Metro2033 1 óra játékkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest