- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beri
addikt
tűhető zaj mellett (fix 30-35% os venti fordulat) bőven 60 fok felett mocorog ami kicsit zavar, főleg hogy így jobban fűti a házat is, meg a benne lévő dolgokat.. Elszántam magam egy Arctic Cooling Accelero Twin Turbo-ra hogy a megfelelően hűvös működés mellett csendben végezze a dolgát.
TT pro-val is ugyanannyira fogja fűteni a házat. Rakhatsz rá akármit, attől még ugyanannyi hőt disszipál a kártya és a TT pro sem fúj kifelé.
60 fok egyébként egyáltalán nem sok, bőven 100 felett tiltanak a kártyák. -
zserbox
őstag
Accelero Twin Turbo II
Accelero TWIN TURBO
egyértelműen a II-es verzió,mert 80mm helyett 92 ventik és egyel több hőcső... -
Begi
senior tag
Igazad van. Pontatlanul fogalmaztam. Szamomra nem volt vészes. Aki érzékeny a zajra,annak tuti zavaró lenne. A gép amúgy 5 éves,ahogy a ventik is. Igy van már egy minimális alapzaj is,és a proci ventije be tud indulni terhelésnél.
A házban van két venti. Egy elöl alul a vinyók elött sziv be. 1pedig a proci mögött fúj ki.De a VGAtól semmi nem szívja a meleget. -
Alister71
nagyúr
2 év múlva mennyire fog számítani egy 6850-esnél ez szerinted? A végeredmény ugyan az. Ha lejár a 2 éves garancia (ami minden bizonnyal már nem nálam fog, mert addig erősen kétlem, hogy meglesz) és eladásra kerül kb 13-15 ezer lesz a használt ára. Egy Asust ami még van 1 év garancia, minden bizonnyal hamarabb el lehet majd adni, vagy pl. hamarabb megveszed, és az árrés ugyan úgy meglesz, mint most az újaknál. Vagyis a VTX-et lejárt garival eladom 13-ért, az Asus pedig 15-ért is el fog menni.
ledgeri: a BS-es windforce hűtős 6850-esekre, amihez kiadott a Giga vagy 3-4 foltozott biost, mert a venti vezérlés is rémes volt rajta és a vram időzítésekkel próbálták csökkenteni a BS gyakoriságát.
-
Alister71
nagyúr
-
mikromanus
veterán
Nem, csak egyrészt nem akarom kikapcsolni most még, másrészt valami városi legendában azt hallottam, hogy van pár elektromos cucc, amik nem szeretik hogy amikor feszültség alatt vannak (vagy kicsit lekapcsolás után) zsíros kézzel matatsz a közelükben. Lehet nem szerencsés vizes ronggyal törölgetni az alaplapot pl kikapcsolás után közvetlen?
-
Azt már nem hiszem el hogy 2,7 és 3,7Ghz között nem lesz különbség a játékok alatt! Ha más nem, feltolsz egy GTA IV-et és az megkívánja, de mások véleménye é sokmillió teszt alapján is látható hogy erősebb proci = több FPS, pl.: [link]. Részemről ennyi, nem fogok vitatkozni, mert nincs értelme, ilyen alapon elővehetném az ezeréves P4-emet , beraknák hozzá egy erős AGP-s kártyát és úgy is mindegy, megy minden játék, és szemellenzővel nézném a világot hogy hát minek jobb, mer ezzel is megy minden.
-
B@zdmeg, kezdessz felidegesíteni
, ezt írtam
: Hülyeséget azért ne beszéljünk, ezzel nem csak magadat, de másokat is félrevezetsz. Szóval szövegértő olvasást még gyakorold mert én nem hülyéztem le senkit.
Ez gaz, mint minden ezek is fejlődnek, a tesztek is vezethetnek félre, sőt minden ember másként látja a dolgokat. A 6850-es témához pedig...
-
Én is akartam neked írni (most utólag bevallom kicsit csúnya hangnemben), hogy nagyon nincs igazad. Először is a felbontás amit használsz, relatíve kicsi, azaz sokkal inkább a CPU tulajdonságai kerülnek előtérbe, mivel a VGA nem tud kiteljesedni, nincs 100%-on kihasználva (hanem jó esetben 60-80%). Ezt hívják CPU limitnek. Nálad az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy a CPU-d nem egy bivaly állat, vagyis a VGA kihasználtsága, még ezzel is csökken -> CPU limited van és nem VGA.
Ezt próbálta elmondani a kolléga is. Legalábbis, ha jól értelmeztem.
-
-
Bugyuta kis tesztek, sajnos a legtöbbje nem bugyuta, hanem a valóságot tükrözi, néha ferde tükrön keresztül, de azért átlátható. Sajnos a hányinger sokszor állandó, és a fellépő undor, de szerintem ne személyeskedjünk, hogy nálam mi van. Witcher 2-őt nem játszom, pusztán lehet a játék nem jól optimalizált, ilyen érvekkel nem fogsz meggyőzni, a 4Ghz meg nem játékok miatt van, hanem tesztek miatt. Saját érveimmel meg ne is próbálkozz. Nem elhajtani akartalak, félre ne érts, de látom szívedre vetted, csak ne vezess félre senkit, mivel sok értelmes azt hiszi hogy a jó kis 2Ghz-es procijához majd társít egy 6850/6870-et és minden játék fog menni. Ebből kezd elegem lenni.
-
Athlon II 620 + 6850OC, és VGA limites
? Hülyeséget azért ne beszéljünk, ezzel nem csak magadat, de másokat is félrevezetsz
! Kérdem én, miéért teszed ezt
!? Nekem is ilyen VGA-m van és elférne alá egy nagyobb proci is, mert hiába van 4Ghz-en a 965BE, nem igazán ütköztem még VGA limitbe, elve a 6850 egy eléggé CPU igényes kártya, a tesztek szerint is kell neki a 4 mag és magonként 3Ghz is elkélne
! Csak egy gyors teszt a GTX 460-al
.
#13053 KaiotEch: ...és testhőmérséklethez/szobahőmérséklethez viszonyítja, majd grafikonon ábrázolja
. Amúgy meg egy infrás hőmérő csodákra képes, főleg ha nem a szoftverek megszállottja
.
-
Turbolada II
őstag
Téged átba**tak. Azt az összeget kell visszafizetni ami a számlán van. Ezt tanuld meg. Nekem 2 hónapja egy Sapphire HD 5850 Xtreme változatot (33500FT volt) cseréltek ki egy Sapphire HD 6850 Toxic változatra (ami 49500Ft volt). Egy forintot nem fizettem rá, mivel így is egy gyengébb kártyát kaptam.
-
Biga123
addikt
Ez így van .. de ha nekem volt egy szar intel lapom akkor én bintos nem veszek +1x intelt az emberek így működnek.. És pontosan ezért kell a cégeknek vigyázni arra hogy ne adjanak ki szart a kezük közül.. Ha már egyszer nevet szereztek maguknak..
De most megyek én is gyónni mert én is megfogadtam hogy nem állok le vitatkozni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest