- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz
GeneraL_XTX #23447 üzenetére
GTA4-ben előjött ez a black box dolog. Hogyan is kell pontosan csinálni ezt a hozzáadást? Nekem nem enged más számot beírni.
mod: működik csak a játékon belül be kellett állítani, hogy 60Hz legyen. -
Kephamos
addikt
válasz
Van egy menüpont, ahol simán át lehet méretezni és akkor kihúzza a képet rendes 1080p-re.
-
Apone33
őstag
válasz
GeneraL_XTX #23453 üzenetére
Igen, jó lett.
-
Apone33
őstag
válasz
Ez egy jó hír, akkor én is előkaparom a hdmi-t és megcsinálom. Köszi az infot.
De gondolom, ha újabb drivert rakok fel akkor megint kell hdtv támogatást létrehozni? -
Apone33
őstag
válasz
GeneraL_XTX #23399 üzenetére
Benne sajnos, ki tudja hogy mikor fogják ezt kijavítani. Ezért váltottam anno nvidia-ra. Nem marad más akk minthogy kell vegyél egy dvi kábelt, ha nincs senkinek se aki kölcsön tud adni.
-
Apone33
őstag
válasz
GeneraL_XTX #23397 üzenetére
Nézd meg akkor, de dvi biztos hogy jó lesz, ez azért elég idegesítő hogy ati-nál ezt csinálja.
-
Apone33
őstag
válasz
GeneraL_XTX #23394 üzenetére
Hdmi-vel van összekötve a kártya a monitorral? Nálam akkor csinált ilyeneket, és nálam se tűnt el, volt hogy igen, ezért cseréltem le sima dvi-re. Persze nvidia-nál tökéletesen ment a hdmi.
Teodor52: Vertical Sync tedd off-ra. Anisotropc filtert 2x-re, Antialiasingot szintén 2x-re. Nézd megy hogy így mit csinál.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #18134 üzenetére
Azért kapásból kérdezz rá Droidmasterre hogy nála jól megy e a Skyrim CFbe!
De megmondom a választ előre, igen! -
Gaboman
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #18131 üzenetére
A CF problémákat szerintem már hanyagolni kellene, közel sem olyan vészes már a helyzet mint régen.
Az a 90% szinte mindenhol megvan, sőt sokszor felette is. -
Gaboman
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #18125 üzenetére
Vagy még többet kap kicsivel teljesítménybe mint a 7970 és 90 alatt megvan a kettő.
Ez meg állítólag 150 körül lesz. -
Beri
addikt
válasz
GeneraL_XTX #18125 üzenetére
Ez a leggyorsabb egymagos VGA a piacon. Nem csoda, hogy nem adják oda két zacskó szotyiért, mint az 5870-et annakidején.
-
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #16948 üzenetére
Van már 11.11 WHQL.
Egy hónapban egy whql driver.Ezek a javítások majd a 11.12 WHQL-ben lesznek.
(#16947) Gaboman
AvP-nek ott van az ingyenesen letölthető benchmark programja.
-
lsc
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #16948 üzenetére
Ebben a hónapban már jelent meg whql catalyst, még egy nem hiszem hogy lesz.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
GeneraL_XTX #16299 üzenetére
Nem írtam, hogy nem hiszem, csak hogy érdekes a teszt konklúziója. Nekem is az a véleményem, hogy ha nem is rosszabbul, de jobban se semmivel.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
GeneraL_XTX #16275 üzenetére
Amúgy érdekes, hogy stauffenberg az ellenkezőjét írja.[link]
-
Ricsiii1992
tag
válasz
GeneraL_XTX #16282 üzenetére
Hát, kezdetben nem.
De miután konkrétan megírták válaszemailben:"Kedves Richárd!
A videókártya már van raktáron, amennyiben megrendeled, szombaton tudod átvenni a terméket.Üdvözlettel:
Pandur Éva
Rajkai Digital Bt.
"a másik meg:
"Kedves Richárd, 5 napon belül tudjuk a kártyát beszerezni.Üdvözlettel:
Mészáros Tibor
NET-RUN Computer
"Gondoltam, azért a szemembe nem hazudnak....de mégis...marad a 768-as GTX460
...850/4100-ra húzva úgyis 6850 felette tud kicsivel. Csak ugye a vram...szerencsére tökéletesen fut a Battlefield 3 multi 1920-ban high-on 30+ fps-el.
Szerk.: kaptam választ a NET-RUN-tól, fél oldalban elnézést kértek. "Sajnos a nagykerben, ahonnan a több ezer termékről kapjuk az árlistát bizony valaki rosszul árazott."namind1....egy életre megtanultam, hogy ezeket még figyelembe se kell venni, mert tuti vmi nem stimmel.
-
miresz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #16282 üzenetére
Az árgépen szereplő boltok többsége kamu fos.
-
Asbee
veterán
válasz
GeneraL_XTX #16275 üzenetére
Persze, ott mindenképpen leveszem. Csak nem tudom itt páran miről beszélnek, amikor singleben is elég gyakran van sajnos éppen 30 egypár fps.
-
miresz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #16156 üzenetére
Nálam is megy Full Hd-ban keret nélkül,ill. minden gond nélkül. Bocs a dupláért nem igazán faxa még ez a mobilos verzió a PH-ból. Este megpróbálom.
-
miresz
veterán
válasz
Nálam is megy Full Hd-ban keret nélkül,ill. minden gond nélkül.
-
Hikvision
senior tag
válasz
Nálam megy a Crysis2 1920-ban keret nélkül. Scaling Overscan 0% Catalystban és nincs semmi gond.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GeneraL_XTX #16141 üzenetére
Én megvédeném az Ati catalyst drivereket nekem személy szerint semmi bajom velük tökéletesen működik a mostani kártyám is és a régi szériás Atik is egészen a HD 3850 AGP 512DDR-ig visszamenőleg, pedig az sem most volt.
"mert szarul van megírva a driver és a fullhd felbontáson egy fekete keretbe rakja képet."
Nekem igaz csak 1680 x 1050 a monitorom natív felbontása de kipróbáltam a Samu LCD tévémen ami viszont tudja az általad említett HD felbontást , és ott is tökéletes a "crízis" ilyen hibát nem tapasztaltam amit leírtál.
Úgy tudom (olvastam itt) az a Black Box "keret" ki-be apcsolható az Amd catalyst centeren belül.
-
Alister71
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #16141 üzenetére
Nekem a Crysis-nál az 59 és 60 hertz-es beállítás csinált pát trükköt 1440x900-as felbontáson. Ha nyomogattam az alt+entert egy idő után átváltott és akkor már jó volt. 1680x1050-en viszont már jó. 1920-ban még nem próbáltam. Tudja a monitorom az 1920x1200-őt, de most nincs fent a Crysis. Az 1 vagy a 2 ?
-
Alister71
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #16139 üzenetére
Azért a zöldeknél sincs mindig minden rendben. De ez a driver most engem is felbosszantott. Nem vagyok egy nagy Rage játékos, inkább le is töröltem, mert az tuti, hogy nem fogom össze-vissza pakolgatni a drivereket.
-
miresz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #16130 üzenetére
Ezt én sem értem:
-
Alister71
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #16120 üzenetére
Multiban eleve nem játszok ilyen beállításokon. Ott ki szoktam kapcsolni az effekteket is, mert ha csak én nem látok a füst miatt az elég ciki.
-
blackconvers
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #15987 üzenetére
Igen, hallottam a black screen hibáról, erre gondolom érvényes a gari, az viszont új, hogy bugos a ventivezérlés... minden kártyára kivétel nélkül igaz?
-
GRaul
őstag
válasz
GeneraL_XTX #16002 üzenetére
Hello!
Nekem nincs gondom a BF3-mal.
6870es kártyám van full hd és minden fullon van, nem tapasztaltam szaggatást.
Bár nekem 8 giga ram van.Lehet ez segit vmit.Helyesbítek.Csak Highon van
Sorry
Nem is néztem h van ultra.Nah mindjárt kitesztelem azzal is -
Alister71
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15894 üzenetére
Én a Rage miatt feltettem, teljesen jó. A 11.4 is áttörés volt, mér béta korszakában sokkal jobb volt mint bármelyik WHQL-es elődje. Nem zárkózom el az ilyen "tesztektől".
-
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15894 üzenetére
Akkor tedd fel a 11.9 whql-t, aztán ha kijön, mehet a 11.10.
-
Alister71
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15890 üzenetére
Ez miért nem jó? 11.10
-
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15888 üzenetére
Október 31.
-
Winne
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15683 üzenetére
Pontosan. Az az 50 MHz sem hiszem, hogy olyan sok lenne, én erre már csak egy picit tudtam rápakolni, amikor próbálgattam.
-
lsc
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15478 üzenetére
E szerint elég lehet [link], gondolom 2.x-es foglalat.
-
miresz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #15478 üzenetére
Jobb lenne legalább egy 8x/8x-os az tuti. Mondjuk jól megírták a Gigabyte honlapján:Express
1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) Akkor most 16x vagy 4x? Lol. Szerintem ez 8x/8x-ben megy Cf-ben. -
sinya85
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #15476 üzenetére
nem feltétlen gáz, meg kell nézni mennyi adatátviteli sebesség kell a kártyához amit szeretnél
-
dvd_R+
őstag
válasz
GeneraL_XTX #15344 üzenetére
Ha a referencia hűtés az azt jelenti hogy gyárilag rá rakott sapphire hűtő akkor igen az van rajta
alap járaton 21% 26% pörög a ventije mikor be kapcsolom a gépet de ha elkezde jatszani
felmegy 60-65% ra is pl crysis 2 beja és e mellet a vga hőfoka is nagy szerintem 75fok ra is felmegy vagy még talan a főlé is egyp icit ..
ez is normális ?És végezetül milyen hűtőt ajánlottok rá , amivel nem lenne hangos és joban hűtené ?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15258 üzenetére
Köszi megnyugodtam
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15256 üzenetére
A fesz emelés/csökkentéssel járó hőmérséklet nekem is normálisnak tűnik, ami miatt a pasztára, illetve hűtő érintkezésre gondoltam, hogy látszólag a kártyára fújt levegőmennyiségnek viszont szinte semmi hatása a hőmérsékletekre.
Egyébként Furmark alatt lehet hogy tudna hűvösebb lenni, de 60%-tól kezd hangos lenni a ventillátora, ezért úgy állítottam be hogy csak 80 fok felett menjen afölé.
"Ez teljesen normális érték, az én DirectCU-m is hasonló értékeket produkál alapórajelen.Az, hogy feszemeléssel +5 fokot melegszik egyáltalán nem meglepő
"
Annyi hogy alap órajelen van, de az 1,120 nem alapfesz, hanem már alulfeszelve. Az alap 1,184. Szóval nem fesz emeléssel emelkedett a hőmérséklet hanem alulfeszeltem hogy csökkenjen.
Igazából tudom hogy ezek normális értékek, csak az kicsit zavar, hogy a kártyának aminek elvileg az egyik legjobb a hűtése a piacon alulfeszelés kell, hogy a sima hűtős változatok hőmérsékletét hozza...lássuk be ez pöttyet bosszantó. -
- = Zk = -
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15241 üzenetére
ráadásúl lóf.szt sem ér
-
Flashget
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15241 üzenetére
Ahogy ebben a cikkben is leírják a driver kiadása miként történik és ezen nem változtatnak (már pedig nem nagyon fognak) addig ez van.
-
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15228 üzenetére
A metrohóz képest mennyire gépigényesebb az a pálya?
-
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15219 üzenetére
A capsian borderen olyan dolgok lesznek, amik a vga-t terhelné? Nem az számolja a fizikát, meg a több embert, a rombolható környezet. Ott inkább a cpu fog számítani.
-
miresz
veterán
válasz
Csak a metró-s map-ról tudok nyilatkozni mert csak azon enged játszani.Azt gondoltam én is,hogy lesznek pályák amin kevés lesz a 6870.(de majd a végleges játéknál kiderül)+ tervben van a CF ahogy azt már régebben írtam,lehet,hogy egy 6870&6790 cf lesz belőle,csak attól félek,hogy nem a gpu lesz kevés,hanem inkább a vram.
-
Torry
addikt
válasz
High-on sem az igazi az a bajság.
De majd még alakul! -
Torry
addikt
válasz
GeneraL_XTX #15123 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni, hogy ez még beta. Anno BC2 végleges is rengeteget javult betahoz képest.Szerintem egy high még menni fog, de a 64-es szerverhez lehet kevéske lesz.
Majd kiderül én azért optimista vagyok. -
Flashget
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15044 üzenetére
én hagytam a memokat is 1050-en
-
DoxaM
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #15061 üzenetére
az zsir.kulcsot lehet szerválni valahonnan?
vagy kammolnom kell a live chaten, h kértem de nem kaptam
-
miresz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #15055 üzenetére
Az nem is rossz. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet a game!
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Hogy lehet elinditani, van valami link ahonnan le lehet húzni gyorsba?
meg kell hozzá vmi kulcs?vagy lehet offline...kíváncsi lennék rá én is
thx
-
miresz
veterán
válasz
Fps-ben ez mit jelent? Élsimítást én is kilövöm,de a V-syncet azt nem.Nekem ne hullámozzon a képernyő!
A BF2 (ha lehet hinni a fraps-nak) Nem húzott kártyával,full HD-ban,4x élsimítással,high beállításokkal átlag 60fps, a min 47fps volt.Gondolom ezek az értékek itt felejtősek?
-
Torry
addikt
válasz
Kíváncsi leszek, hogy ugyanez egy phenom II x4, 3.7-en mit produkál.
A tökéletes mit jelent? 60+ fps megvan? -
Flashget
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15021 üzenetére
bebaszna ha nem ment volna 6870 kártyán..
-
Torry
addikt
válasz
Ha high-on, full-hd-n AA nélkül kifut nekem egy 60+ fps-t fixen, akkor én már elégedett vagyok.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Hála az égnek. Tuti megrendelem! Lesznek itt akkora kib@szott lanpartik meg bajnokságok
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
GeneraL_XTX #14982 üzenetére
sajnos a driver frissítés nem jött be ugyanolyan mint eddig
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Én ezt használom, szerintem nagyon jó kis progi. Fontos, hogy csökkentett üzemmódban takaríts vele és először normál módon töröld le a drivert (a saját uninstall-jával).
-
Flashget
félisten
válasz
driver cleaner?
A régi illesztőprogramok eltávolításakor megmaradt fájlrészeket távolíthatjuk el ezzel a segédprogrammal. A program elsősorban ATI és nVidia meghajtóprogramok törlésére szolgál. Ezeket először is távolítsuk el a Vezérlőpultból, majd csökkentett módban indítsuk újra a rendszert. Az Eszközkezelőben újraindítás nélkül távolítsuk el a videokártyához tartozó bejegyzést (nVidia vagy ATI). Átmenetileg kapcsoljuk ki a víruskeresőt, mert a továbbiakban problémát okozhat. Indítsuk el a Driver Cleanert, válasszuk ki a menüsor alatti legördülő listából a kívánt elemet, majd kezdjük meg a tisztítást. A találatokat a program a Lomtárba dobja, ezért azt ürítsük ki. Indítsuk újra a rendszert, majd telepítsük az új illesztőprogramot. A varázsló lépéseit követve egyszerűbb a folyamat.
-
Flashget
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14965 üzenetére
ilyenkor a CCC-ben a "Méretezési beállítások a digitális síkképernyőhöz" részben a csúszka a teljes méreten van?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14967 üzenetére
próbáltad a 11.9 RC-vel, esetleg korábbival?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Nálam is ez volt, nekem egy Win reinstall megoldotta a dolgot, de tök homály, hogy mi lehetett a gond.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
driver 11.8?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #14851 üzenetére
Hát igen nyilván nem lesz minden játékban egy szinte a két kártya, de a legtöbb helyen simán hozza szintet.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #14826 üzenetére
MIndenesetra a tesztben 29-38 között ingázik 1920-ban dx11ben maxon..az azért nem olyan vészes
Egyébként , ha ez egy statra kihegyezett game lesz, úgyis mindenki leveszi low-ra nem?Én azért nem játszottam unreal (legucsó ut-t asszem) mert szétvetett az ideg, h a qva nagy felbontású textúrák miatt nem látom normálisan az ellentitt meg mivel nem lesznek rikítószínű ruhákban az arcok...hanem, terepben..így ez talán hatványozottan igaz lehet.Aki meg lowra tolja, meg brightness +100, annak sokkal könnyebb dolga lesz..gondolom
vagy rosszul?
-
Flashget
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14808 üzenetére
mediumhoz VGA: DirectX 11 kompatibilis 1024MB RAM-mal (Nvidia GeForce GTX 560 vagy ATI Radeon 6950)
ezt a pr-osuk mondta tegnap..anyád -
miresz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #14808 üzenetére
Így legyen! Mondjuk én gondolkodom egy 6870/6870 vagy6870/6850 vagy6870/6970 crossfire-n is. De majd meglátjuk.Mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok a Játékra.Remélem nem egy optimálizatlan fos lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #14668 üzenetére
Toltam egy játékot minden max beállítással (World of Tanks). Ebben a játékban a Sapphire 5770 77fokos volt és nagyon hangos. 100% gpu loadot monitorozott a gpu-z. Furmark nem érdekel, mert amíg 1280-ban furmark alatt csupán 62 fokos volt az 5770 és a venti sem ment 50% fölé, addig játékokban jobban melegedett.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #14615 üzenetére
hm?1920x1080-ban mértem az enyémet
úgy 32.7...
-
Flashget
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14616 üzenetére
de azt azért tudod én mezei felhasználó vagyok semmi videó vágás vagy tömörités..net, játék ahhoz meg elég.
-
MZsoltee
veterán
válasz
GeneraL_XTX #14526 üzenetére
Ha az amd követte volna az 5800-as széria alogikáját, akkor a 6790-est most 6830nak hívnák, uyan az a gpu v an rajta mint a 6800as karikon. Barts.
-
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14526 üzenetére
Mert az is Barts alapokon nyugszik.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #14462 üzenetére
Nálam is ugyan ez volt. A gond az volt, hogy van a Warhead-hez egy 1.00-ás patch amit ha felraksz az általad leírt hibát hozza elő (jó kis "javítás" mi?!
). Szerintem neked a Steam felrakta ezt a patch-et és ettől lehet a gond. Nem ismerem a Steam-et, de ha abból lehet akkor töröld a patch-et és újra jó lesz a játék.
-
diegho
nagyúr
válasz
WH-val nekem is ilyen volt, nem tudom mit csináltam vele, de megoldódott. Talán átraktam ablakba és vissza teljesbe és az megoldotta, nem emlékszem már, most nincs is kártyám, nem is vagyok otthon, de lehet kedden meg tudom nézni neked.
-
miresz
veterán
válasz
Catalystban overscan?
-
Vigneau
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14459 üzenetére
Így van, valóban jó kis kártyák. Mikor rátoltam az 1.4V-os magfeszültséget, akkor ~1100MHz lett a mag vége. Ehhez viszont már maximum környékén járattam az AC TT Pro-t. A RAM-ot pedig 1250-nél feljebb nem próbáltam - jobb volt a békesség. 24/7-ben bőven elég volt az 1000/1200.
-
viperabácsi
addikt
válasz
GeneraL_XTX #14455 üzenetére
én most vettem asus hd 6870 directCU -t és nagyon halk a hűtése
-
Flashget
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14233 üzenetére
A szükséges minimum:
Windows Vista, vagy Windows 7
Processzor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Videókártya: DirectX 10, vagy 11 kompatibilis Nvidia, vagy AMD ATI kártya.
Videókártya memória: 512 MB
Tárterület: 15 GB a lemezen, digitális verzió esetében 10 GBAjánlott gépigény:
Windows 7 64-bit
Processzor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Videókártya: DirectX 11-es GeForce GTX 460, vagy Radeon Radeon HD 6850
Videókártya memória: 1 GB
Tárterület: 15 GB a lemezen, digitális verzió esetében 10 GB -
- = Zk = -
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14233 üzenetére
meg se szólaljak az 5770-emmel, mi?!... pfasza
-
Hanok
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #14161 üzenetére
Az nem baj ha nem lesz gyorsabb...elég ha pont azt hozza, és sokan egy proci cserével megusszák az upgradet...És azért az elmúlt év tapasztalataiból kiindulva kicsit olcsóbban mint a konkurencia..De ezek az elméletek maradnak a megjelenés napjára...
-
Möhe
addikt
válasz
GeneraL_XTX #14158 üzenetére
Az árverseny a pórnép barátja,és nem azt mondtam hogy alig várom hogy megvehessem a bull-t hanem hogy legyen teszt és utána költök pénzt.
De hogy mire azt már nem kokrétizáltam,ár értékben legyen jó. Sehol nem látni egy hitelesnek mondható tesztet, akkor honnan tudni? Nemkelltrollkodni........ magánvéleményt hallottak,ne tessék rá reagálni. De a szövegértés az nem árt manapság,és nincs belőle fölösleges szófosás és sértődés.
béke -
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14158 üzenetére
Te már tudsz valamit?
-
MontyCrew
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #14106 üzenetére
-
Mustármag
őstag
válasz
GeneraL_XTX #14091 üzenetére
Nahát ez az, akkor miért 75-80°C-os a kártya.
Egy ismerős, aki gépeket épít rendelésre. -
Mustármag
őstag
válasz
GeneraL_XTX #14088 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj.
Egy CM690II házam van Elöl-alul-És az oldal lapon alul fúja befele,a hátulján és a tetején meg tolja kifele a meleget. -
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #14053 üzenetére
Igen, alkalmas.
Bár a teljesítmény csökkenni fog, szerintem.Itt néz körül, minden infot megtalálsz.
-
válasz
GeneraL_XTX #14032 üzenetére
Rendben, akkor marad
.
-
válasz
GeneraL_XTX #14030 üzenetére
Igen, ez eléggé érdekes, de ismerősömnek van egy ugyan ilyen 6870-ese (Sapphire ref.), és kicsit több fesz.-el megy neki, olyan 6950-es szinten, ha jól emlékszem valami 950/4500Mhz-t beszélt, de majd rákérdezek pontosan. De nem 6950-es! Tehát a szintet üti, de szerintem teljesítményben nem tudja azt, meg nem is értek ehhez a VGA tuninghoz. Ha zavar kiszedem a hírdetésből, nekem végül is nincs tapasztalatom vele, de azt mondták hogy eléggé tuningos széria.
-
Boogie33
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #13934 üzenetére
Hali. Azt szeretném kérdezni hogy az normális hogy 6870 nel futtattam a Heaven-t és mint ajánlottad monitoroztam gpu-z-vel az eredmény az lett hogy se a core clock se a memory clock nem megy 300Mhz fölé. Miért?
-
Mustármag
őstag
válasz
GeneraL_XTX #13862 üzenetére
Hát igen kipróbáltam nem jött be
de az ötlet jó volt!
Én is egy nulla szellőzésűből költöztem át a 690II-be még a hónap elején.
Azt tudom hogy ha a procim 80°C fölött pörög akkor hószútavon "roncsolódik" és tönkremegy.
A kártyánál hol van ez az érték? -
beci
őstag
válasz
GeneraL_XTX #13864 üzenetére
Lenne jobb is szerintem,de valamiért a házventik 800helyett,csak 670-el pörögnek.Coolink swif2.
Tothgera30! Hogy tudom lejebb venni a fordulatot? -
ledgeri
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #13768 üzenetére
tetszenek a látszó játék parancsokinjaid..
-
alibaba78
őstag
válasz
GeneraL_XTX #13775 üzenetére
Ha eyefinity-t (3-6 monitor) szeretnel kiepiteni, elengedhetetlen.
-
Boogie33
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #13768 üzenetére
Köszönöm mindenkinek hogy próbált segíteni , vissza vittem a p.....ba én többet az életbe nem veszek használt cuccot kétszer tettem mind a kétszer megszívtam , inkább gyűjtök pár hónapig és veszek újat.
-
nismoka
addikt
válasz
GeneraL_XTX #13767 üzenetére
Persze hogy nem megy bele, mert az Display port.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #13735 üzenetére
milyen házad volt?
-
Flashget
félisten
válasz
CM házak nem csak jól szellőznek de mínőpségi cuccok is.
A hátrányuk talán csak az, hogy túl vannak árazva.
HAF 912-m is rögtön megérezte az éjszakai a lehűlést a panelban
CPU 26 fok
GPU 46 fok
Aida szerint. -
CJ3
senior tag
válasz
Na látod mondtam hogy jól szellőznek
Itt a nagy melegben azért a F.E.A.R 3 at elindítottam 75 fok..GPU-t szinte végig 99%-osan.
Szóval nem mind1 hogy mivel nézted meg
Nálam is 60-62 fok szokott lenni de azért az a Game megizzasztotta rendesen....
Láttam irtál fenntebb...Afterburner-rel monitorozom.....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nálam csak erősen beporpsodtak a lamellák, szal holnap össznépi géppucolás lesz
-
CJ3
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #13551 üzenetére
Asus........nekem a 6870 DirectCU van le a kalappal
........37K ba volt 2-3 év garival
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #13551 üzenetére
+1.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Battlefield 6
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest