- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fantomas80
tag
válasz
Boogie33 #13762 üzenetére
Egy hőmérsékletet írj még ha terheled valmelyik tesztel akkor menyirre megy fel? Ahogy elöttem is írták meg ahogy mondtam még egy windows reinstall ha aztán is vacakol akkor valami gebasz van a kártyával.
Esetleg másik gépben nem tudod kipróbálni?
Ja meg pl én úgy jártam aza enyémmel hogy kimozdult a foglalatból menet közben ! Ezért esett szét a kép egyszerűen lehúzta a kártya súlya! Elég súlyos a hűtésük megfelően rögzítsd!!! -
CJ3
senior tag
válasz
Boogie33 #13749 üzenetére
Én amúgy magáról a VGA-ról beszéltem fenntebb, nem a vsync ról...... 13747
Én egyébként mindíg kikapcsolom......
Lehet valami van azzal a karival egyébként nem szabadna csikoznia.....az tuti...Béci: Az 55 fok szerintem ha mostanság mérted, illetve ha nem egy ful-fullos házról beszélünk akkor jó az 55 fok......
Nézd meg terhelés alatt mennyire megy föl???
-
Fantomas80
tag
válasz
Boogie33 #13754 üzenetére
Mért lenne szar? Ha enyirre gáznak találod add el adok érte 5K-t!
Na félre téve a tréfát! Én is 5770-ről váltottam 6850 re nekem AMDPhenom2 955X4 em van. Heaven DX11 es tesztnél ugyanazkkal a beállításokkal jóval több pontszámot kap akkor még nem is beszéltem a 6870 es-ről!
S biztos hogy ugyan azokkal a játékkol magasabb Fps-t ér el az erősebb kártya!
Főleg amik ezután fognak megjelleni!Ha játékokban nem fagy nem pötyöz akkor szerintem nincs a kártyának semmi baja. Hőmérséklete hogy áll?
Kifagyott a 3D Mark 2011 ez elég sok mindentől lehet kártya csere után lehet egy rendszer frissítés nem ártana. Catalyst legfrisebbet rakd fel! Húzod a proceszort? Ha igen biztosan stabil? -
mimic1979
aktív tag
válasz
Boogie33 #13741 üzenetére
Szerintem a VSync-nek pont ez a lényege hogy Vertikálisan szinkronizálva legyen a kártya a monitor frissítésével, ebből adódik hogy Vsyncel nem csíkozik a monitorod.
Tehát valószínűleg 60Hz a monitorod frissitése.
Egyébként minek több FPS? 35-40 FPS tökéletesen elég mindenhez.
A másik hogy az 5770-hez képest lényegesen erősebb, több FPS-t kell hogy hozzon azonos környezetben és azonos játéknál! -
CJ3
senior tag
válasz
Boogie33 #13745 üzenetére
Árnyékok, élsimítás, részletek, stb ilyenekben
Gyorsabban tölt be valami, mivel több dolog dolgozik mint egy gyengébb kártyában.... Igy józan paraszti nyelven erre gondolok
De az FPS számban is csak mikor már pl egy játék max-a 90 körül van akkor nem fog felmenni 120 ra már szerintem
3DMark 11 et.....
FurMark_v1.8.............. ezekkel teszteld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest