- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Na hazaértem, ráindítottam újra a tesztre, hát mi történt? kétszer bedobta, hogy a vga nem válaszol, majd fekete képernyő, váltogatta a monitor a digital és analog feliratokat, fullon ment a vga mindhárom ventije és se előre se hátra. Kezdek megijedni...
Egy Heavent ráküldök mindjárt..
-
RealRape
csendes tag
-
miresz
veterán
Nah,megtaláltam: 6870+6850 CF és még magyar teszt is HOC-s. Hát elég vegyes,érdemes elolvasni.
-
miresz
veterán
El sem merem mondani,úgyhogy csak halkan:(28000Huf,tartoznak
)
Szóval akkor szerinted jó lenne? Az a baj,hogy sehol sem találok e féle tesztet ahol 6850&6870 CF van.Pedig olvastam annak idején egyet de most nem találom.Először nem is 6850-re gondoltam mellé,hanem 6790-re,de arra azt mondták,hogy nagyon le butítaná a 6870-est. -
-
Beri
addikt
Ez a ATi az AMD tulajdona ezért az "hajcsa" ki jól dumát azért találták ki anno, mert az AMD egy ideje sehol sincs az Intel mellett és a hívőket legalább meg tudták győzni, hogy vegyék akkor is az AMD-t.
Ha full AMD-s géped van, kapsz pár plusz szolgáltatást, ennyi az egész. A "jobbankihajcsa" duma pedig egy a sok vérpistibaromság közül. Nekik meg nem az AMD rágta a szájukba. -
balikabo
tag
De azt is nézd hogy te full h-d ben futtattad ő meg nem, valamint a memória sem mindegy, én 4 gb kingmax ddr2 1066 mhz-n toltam, ti meg egy 1600 ddr3 mas kingstone 6 gb valamint 4gb 1600 mhz ddr3 corsair. Cseppet sem elhanyagolható külömbség, valamint a proci órajel sem, nekem 2,6 on ketyeg a 3 magos kicsike, nektek 3 fölött.
-
balikabo
tag
Sztem igen, nézegettem a neten mások eredményét és az inteles procikkal rendelkezők mind elmaradtak, dehát ati/amd nvidia/intel, mindig is jobban muzsikált. Meg mondjuk nemtudom mekkora ramod van és mennyire huztad fel a karit, mert nekem pl 4 giga 1066 mhz DDR2 ramom van. és én felhuztam a gpu-t elég rendesen
-
taylorzs
csendes tag
hello
reinstall már korábban meg volt, az új winnel is ugyanez a helyzet lagol egy 5-10perc után.
A teszteket
-phenrom 2 x2 555be 3415 mhz
-4gb 1600 mhz
-giga 880gma
-chieftec gps450a táp
ebben a környezetben néztem.Lefuttattam egy két tesztet:
Furmarkot megnéztem ott is lagolt, 31-50 között mozgott mindegy mennyivel ment szaggatott. ja és 70-76 fok körül mozgott a hőmérséklet 65-68 %os venti terhelés mellett, 15 perc után megúntam és kikapcsoltam. A processzor túlmelegedést és egyébb esetleg merevlemez befolyásoló tényezőket kizártam mert ez a furmark ahogy láttam nem nagyon használja egyiket se a lagolás ennek ellenére állandó volt. Még egy info, preset szerint futtatam, vagyis 1280*720-ban.
catalyst 11.2
3DMarks2011: P3391 3DMarks
link:
http://3dmark.com/3dm11/1508085;jsessionid=13stggxzlslwa?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1508085%3Fkey%3DyMVJL4ZZB6yvXHpKEULaqA5AqX452BHeaven: FPS: 49.8
Scores: 1254
Min FPS: 27.7
Max FPS: 118.4
Render: direct3d11
Mode: 1280x1024 fullscreen
Shaders: high
Textures: high
Filter: trilinear
Anisotropy: 4xcatalyst 11.6
3DMarks2011: P3530 3DMarks
link:
http://3dmark.com/3dm11/1508317?show_ads=true&page=2F3dm11%2F1508317%3Fkey3DXfbBJ98hFw4vn34hRy9w6k3QRXbrEDFPS: 51.0
Scores: 1285
Min FPS: 23.4
Max FPS: 119.2Az biztos, hogy valami szar, egyre jobban gondolom hogy a Gigabyte a szar. Egyszer már szállt egy 1.5éves tuningmentes 6600gt-m még annó. Még gondoltam szavazok bizalmat ennek a gyártónak de egyre jobban kételkedek, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
Ezen ismeretek birtokában esetleg van valami tanács amit ki lehetne próbálni akkor meghallgatom. -
STC Speed
őstag
Ez így van,különben a bad company2......
(bár anno ugy volt h nem jelenik meg pc re,de bf community-ben kérték h jelenjen meg,és megjelent ,bár konzolról való átiratról beszélhetünk)
....PC-re elég sokan megvették,megérte nekik,lehet itt fordult a kocka,hogy a PC-seket komolyan veszik újra.
Sőt most a BC2 le van árazva és a magyar eladási listán is csak PC,de a bad company 2 áll első helyen,vitték mint a cukrot.... -
Dr. Student
senior tag
Remélem azért a harmadik rész, jobb lesz, amikor én veszek egy új gépet és általában ez másfél évente következik be, mindig újraviszem a nagy-kedvenceket, nagyobb felbontásba és esetleg már max élsímítás, és valami ultra beállításon, de a Far Cry 2 mindig kimaradt a sorból...A gépigénye se a legjobb...
-
Dr. Student
senior tag
Mondjuk azért van kivétel, assassin's creed 2 és még tudnék mondani játékokat, amelyik szerintem a folytatás jobb lett mint az előző, mondjuk a mostani kedvenc Witcher 2, és sokkal jobban bejön.
A Far Cry 2 sajnos nem váltotta be a reményeket, sajnos kb 30perc játék időután nagyon unalmas.
-
MerLinh
senior tag
attól függ mekkora felbontáson =) de igen egy-két dolgot át kell rakni extreme-re és akkor türhetőbb=P viszont ez a highres pack már hiányzott, ha nem is a dx11, de ezt ki kellett volna adni megjelenéskor, hülyét kaptam, hogy a legszebb játéknak titulált(én nem éreztem valahogy azt) játékban az elején a laptop úgy nézett ki mint kb half-life egyben a számítógép....
-
Kb 1 hónapja adtam el 15-ért, és nem szerettem, mert 4x vittem vissza iPonba és mindig visszapasszolták, hogy ez a kártya pedig jó. Probléma: random(játék, net alatt) gondolt egyet felpörgette a ventijét, kép kikapcsolt és a hátlapján a led világított pirosan. Csak úgy lehetett megoldani, hogy kikapcsolod teljesen a gépet. Asszem ugyan ezt produkálja most a giga 6850 "no signal"-al.
s7evcsenko: Örülök, hogy megoldódott.
-
Biga123
addikt
Ezt próbáld stress level maximum..
Krisz: jah ezt közbe én is megtaláltam csak nekem ez is sántít kicsit.. pl ha nekem olyan gameem van amibe a furmark fánkon a szőröket kell egy irányba rendezni akkor mivan?? letilt a kari??? szerintem ez nem védelem ,hanem alul méretezett tápáramkör/nem feature hanem bug/
-
szasanyi
félisten
Igen, ez érdekes volt... bejelentkeztem a Steam-re, majd azt követően betettem az 1. lemezt és elindult az install, ami csak addig tartott amíg a serial beírásra került. Aztán már nem is kellett a lemez, mert elkezdte letölteni a Steam-ről, majd telepítette és kész. Gyakorlatilag mintha onnan vettem volna pedig dobozos és kétlemezes a játék.
Nagyon jó (nálam a Predator mód viszi a pálmát), előbb vagy utóbb mindenképp fogj hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest