- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kephamos #24165 üzenetére
Nekem is volt gondom, hogy nem vette vissza a 3D-s órajelt a kártya DE az akkor fordult elő amikor az általad linkelt programmal babráltam a vga-t. Szóval ott lesz a hiba, mert valóban 300 vagy az alá kell, hogy állítsa magától a 2D-s órajelt. Míg az AB-ben nem lehet olyan órajelet beállítani. Nyomjál resetet a programban és a CCC-ben is majd töröld le az AB-t.
-
belinho
senior tag
válasz
Kephamos #24162 üzenetére
A kapcsoló az a ventifordulatot szabályozza, szóval azt hiába piszkálod!
Semmi baja se a kártyának, sem a drivernek, a hibát te magad okozod, hogy megpiszkáltad az órajeleket az afterburner-el!
Látom van 4 elmentett profilod is, szóval mi lenne ha nyomnál egy resetet az afterburner-ben, hogy minden visszaálljon alapra, meg vedd ki a jelet az "apply overclocking at system startup" elől, mert akkor mindig a beállított órajelen fog indulni nem alap órajelen.
-
keke69
őstag
válasz
Kephamos #24162 üzenetére
1 Lehet hogy van valamilyen program a gépeden ami folyamatosan 3d-ben járatja a kártyát.2 Nézd meg RBE-vel(radeon bios editor) a biosban mi van beállítva 2d-re.3 Próbálj másik drivert feltenni a legújabbal másoknak is volt probléma.Egyenlőre ennyi jutott most eszembe!
-
patex1983
őstag
válasz
Kephamos #24157 üzenetére
Az fura, akkor nem működik a powerplay funkció
A kártyának ugyanis magától vissza kellene vennie az órajeleket...Sajna nem tudom mit lehetne ilyenkor tenni, még nem találkoztam ezzel, de majd egy szaki tuti fog segíteni. Esetleg próbáld meg a drivert újrarakni, vagy más verziót felpakolni, hátha.
-
keke69
őstag
válasz
Kephamos #24148 üzenetére
Ez elég nagy butaság volt a részedről hiszen éppen az a lényege ,hogy 2D-ben ne járassa magas órajeleken mivel teljesen felesleges,Ez 2 okból is fontos az 1-ik nem fogyaszt annyit (de te tudod) a másik viszont a lényegesebb ezáltal lerövidíted a kártyád élettartamát!
Javaslom mihamarabb állítsd vissza a 2D-s órajeleket alap állapotra.Nem is értem miért csinálsz ilyet!Legtöbben inkább leveszik alacsonyabbra a kisebb fogyasztás és a melegedés miatt! -
keke69
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest