Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
Nekem is volt gondom, hogy nem vette vissza a 3D-s órajelt a kártya DE az akkor fordult elő amikor az általad linkelt programmal babráltam a vga-t. Szóval ott lesz a hiba, mert valóban 300 vagy az alá kell, hogy állítsa magától a 2D-s órajelt. Míg az AB-ben nem lehet olyan órajelet beállítani. Nyomjál resetet a programban és a CCC-ben is majd töröld le az AB-t.
-
belinho
senior tag
válasz
Kephamos
üzenetére
A kapcsoló az a ventifordulatot szabályozza, szóval azt hiába piszkálod!
Semmi baja se a kártyának, sem a drivernek, a hibát te magad okozod, hogy megpiszkáltad az órajeleket az afterburner-el!
Látom van 4 elmentett profilod is, szóval mi lenne ha nyomnál egy resetet az afterburner-ben, hogy minden visszaálljon alapra, meg vedd ki a jelet az "apply overclocking at system startup" elől, mert akkor mindig a beállított órajelen fog indulni nem alap órajelen.
-
keke69
őstag
válasz
Kephamos
üzenetére
1 Lehet hogy van valamilyen program a gépeden ami folyamatosan 3d-ben járatja a kártyát.2 Nézd meg RBE-vel(radeon bios editor) a biosban mi van beállítva 2d-re.3 Próbálj másik drivert feltenni a legújabbal másoknak is volt probléma.Egyenlőre ennyi jutott most eszembe!
-
patex1983
őstag
válasz
Kephamos
üzenetére
Az fura, akkor nem működik a powerplay funkció
A kártyának ugyanis magától vissza kellene vennie az órajeleket...Sajna nem tudom mit lehetne ilyenkor tenni, még nem találkoztam ezzel, de majd egy szaki tuti fog segíteni. Esetleg próbáld meg a drivert újrarakni, vagy más verziót felpakolni, hátha. -
keke69
őstag
válasz
Kephamos
üzenetére
Ez elég nagy butaság volt a részedről hiszen éppen az a lényege ,hogy 2D-ben ne járassa magas órajeleken mivel teljesen felesleges,Ez 2 okból is fontos az 1-ik nem fogyaszt annyit (de te tudod) a másik viszont a lényegesebb ezáltal lerövidíted a kártyád élettartamát!
Javaslom mihamarabb állítsd vissza a 2D-s órajeleket alap állapotra.Nem is értem miért csinálsz ilyet!Legtöbben inkább leveszik alacsonyabbra a kisebb fogyasztás és a melegedés miatt! -
keke69
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Parfüm topik
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) és az a hőfok még teljesen vállalható.

A kártyának ugyanis magától vissza kellene vennie az órajeleket...Sajna nem tudom mit lehetne ilyenkor tenni, még nem találkoztam ezzel, de majd egy szaki tuti fog segíteni. Esetleg próbáld meg a drivert újrarakni, vagy más verziót felpakolni, hátha.
em normális egyáltalán a 50 fok hacsak nem 2 vagy 3 megjelenítő van rákötve!Nézd meg 2D-ben az órajeleket te is!