- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
GeneraL_XTX
veterán
köszi
akkor megbizonyosodtam hogy a házammal van komoly hűtési problémám (elég kicsi midi ház, nagyon zsúfolt, egy 8 centis hátsó és egy 12centis oldalsó ventivel, befelé nem fúj semmi)
nálam játék közben gpu-z vel monitorozva néha 85 fölé is megy a hőmérséklet,igaz automatikus ventivezérléssel.
-
-
Vigneau
félisten
Kérdés, mennyit szánsz rá.
Gondolkodom én is rajta, hogy eladom az ASUS DirectCU-m - csak még nem tudom, mit vennék helyette.Azok az XFX-ek kb. 38-40k között mozoghatnak szerintem - garitól és állapottól függően. Bár sok eladósorba került példánnyal még nem találkoztam. De ez az átlagára használtan most is a HD 6870-nek. Elvétve lehet találni néhány olcsóbb OEM verzió-t.
-
mikromanus
veterán
Hm. Árgépen nézegetem. Négy XFX 6870-es van fent (azaz négy helyről érhető el). A "BC" kódvégű a Black a többi meg holmi "mezei" típus? Csak mert a HD6870-A-ZNBC 52,9k Ft, a többi 42K körül van. Ér egy tizest neked a gyári húzás?
Nem értek a prémium kategóriás vásárlók és áruk érvrendszereihez, de bizti okkal drágább -
szab.tam
nagyúr
szokásos alapkérdések. (dühöngéskori lebokkolás esetére azért jól jöhetnek...)
pcie sínben rendesen benne van. (nálam az egyik gépben tud "nem rendesen" benne lenni...)
tápot rendes 6 tűs ágon kap, vagy molexekből összehozottról?
utóbbi esetben nézzél más ágat, vagy közösítőt.
jártam így egy atival régen, vga csere után nem akart elindulni, az ágakat cseréltem, és jó lett.... (agp 1950pro->1950xt. kicsit többet zabált, és nem tetszett neki az a molexes ág. régi szép idők...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged