- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
nismoka #19135 üzenetére
Aftibőrninél vettem észre, hogy csak az nV kártyám VRAM-ját írja ki, így kezdtem gyanakodni, hogy vmi driver ütközés lehet.
Miután leszedtem az nV kari driverét, megjavult az AMD kártya monitorozása.
Íme így néz ki Serious Sam 3 alatt (persze durva beállítások mellett). Kicsit elfogyasztja az 1 GB fedélzeti memóriát... -
belinho
senior tag
válasz
nismoka #19095 üzenetére
A kártyádon a nyák széle felé lenni kell egy kis bios kapcsolónak, amivel tudod szabályozni a ventik fordulatát bios-ból.
Két profil van silent és performance a kapcsoló állásától függően.
Gyárilag az MSI a performance állásba állítja a kapcsolót, ez főleg durva oc és feszemelés esetén jó, itt tényleg alacsonyan tartja a hőmérsékleteket, viszont ennek ára a magasabb fordulat, ami hangban is megmutatkozik. Pl: 35fok idle gpu melett 40%-os venti fordulat, és ahogy nő egyre kapcsolja feljebb.
A silent profil átlagos felhasználás mellett nem emeli drasztikusan a venti fordulatot a hőmérsélet emelkedésével, még terhelve sem hallani a ventit, sokkal kiegyensúlyozattabb. Pl: 40fok idle gpu mellett 20%-os venti fordulat, és innen kapcsolja feljebb.
Nálam silent-módban van mindig 950/1150 mellett, és így még terhelve sincs hangja, és 65 fok felé nem nagyon megy.
Mivel neked 6870-ed van nálad más értékek lesznek, de egy próbát megér, szerintem hallani fogod a különbséget. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
nismoka #19003 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de ha rászerelsz egy Accelerot, akkor a pluszköltségből vehettél volna egy erősebb kártyát.
Amíg van az embernek garanciája, azt érvényesíteni kell, nem? Ha lejárt, akkor már úgíis mindegy.
Off: Az én Renault Mégane-om folyton hülyéskedik, már előre köszönnek a szervízesek az utcán is. Nekem viszont még van egy komplett évem kiverni belőlük a szart. Nem kötelező ócska terméket gyártani, egyék meg amit főztek. Off vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest