- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
nismoka #19135 üzenetére
Aftibőrninél vettem észre, hogy csak az nV kártyám VRAM-ját írja ki, így kezdtem gyanakodni, hogy vmi driver ütközés lehet.
Miután leszedtem az nV kari driverét, megjavult az AMD kártya monitorozása.
Íme így néz ki Serious Sam 3 alatt (persze durva beállítások mellett). Kicsit elfogyasztja az 1 GB fedélzeti memóriát... -
belinho
senior tag
válasz
nismoka #19095 üzenetére
A kártyádon a nyák széle felé lenni kell egy kis bios kapcsolónak, amivel tudod szabályozni a ventik fordulatát bios-ból.
Két profil van silent és performance a kapcsoló állásától függően.
Gyárilag az MSI a performance állásba állítja a kapcsolót, ez főleg durva oc és feszemelés esetén jó, itt tényleg alacsonyan tartja a hőmérsékleteket, viszont ennek ára a magasabb fordulat, ami hangban is megmutatkozik. Pl: 35fok idle gpu melett 40%-os venti fordulat, és ahogy nő egyre kapcsolja feljebb.
A silent profil átlagos felhasználás mellett nem emeli drasztikusan a venti fordulatot a hőmérsélet emelkedésével, még terhelve sem hallani a ventit, sokkal kiegyensúlyozattabb. Pl: 40fok idle gpu mellett 20%-os venti fordulat, és innen kapcsolja feljebb.
Nálam silent-módban van mindig 950/1150 mellett, és így még terhelve sincs hangja, és 65 fok felé nem nagyon megy.
Mivel neked 6870-ed van nálad más értékek lesznek, de egy próbát megér, szerintem hallani fogod a különbséget. -
válasz
nismoka #19003 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de ha rászerelsz egy Accelerot, akkor a pluszköltségből vehettél volna egy erősebb kártyát.
Amíg van az embernek garanciája, azt érvényesíteni kell, nem? Ha lejárt, akkor már úgíis mindegy.
Off: Az én Renault Mégane-om folyton hülyéskedik, már előre köszönnek a szervízesek az utcán is. Nekem viszont még van egy komplett évem kiverni belőlük a szart. Nem kötelező ócska terméket gyártani, egyék meg amit főztek. Off vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest