- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsole84
senior tag
válasz
dvd_R+ #15368 üzenetére
Azt neked kell eldöntened. A hőfok szerintem rendben van, ha téged zavar, hogy játék alatt hangosabb, akkor cserélj! Én nem cserélnék, mert ha csak egy kicsivel hangosabb terhelés alatt, akkor engem nem zavarna. De gondolom te sem veszed le a hangot játék közben, így miért baj, ha hangosabb egy kicsivel?
-
-
Sandrew
őstag
-
jambiyya
őstag
válasz
dvd_R+ #15352 üzenetére
Lol!
c2->crysis 2szerk: Tothgera30 fórumtárs rakott össze ilyen VGA-hűtő kombinációt, ha erre jár, majd elmondja, mennyivel jobb. Szerintem a hőmérséklet minimum harmadával esik, a hang pedig megszűnik létezni. Én nem kezdenék neki egy ilyen szerelésnek, pedig tudom, nem nagy meló. Szerintem egy jobb hűtésű VGA kb. ott van, mint egy zafir referencia+egy normális hűtés...árban is.
-
jambiyya
őstag
válasz
dvd_R+ #15347 üzenetére
Szerintem ez teljesen normális. Ezt szokták ajánlani 6870-re többek között.
Illetve tudom, okoskodás utólag, de érdemes egy gyárilag hatékonyabb hűtéssel szerelt verziót venni. 6870-ből az MSI hawk egy nagyon jó választás. Bár Begi példája jól mutatja, hogy egy olyan kártya is tud melegedni/hangoskodni, amelynek jó hűtése van ugyan, de nem a házból kifelé nyomja a hőt, és nincs jó szellőzésű házban.
Az AC hűtő is csak úgy tud jól muzsikálni, ha nem áll a meleg a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged