- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
CHIPman #6458 üzenetére
A Sapphire 4890 Toxic-bol egészen bisztosan ( a linkelt képen az enyém látható
) és még néhány OC verziós ASUS-t meg MSI-t láttam 1GHZ-n ketyeregni a gyári hűtőjükkel.
-
HSM
félisten
válasz
CHIPman #5882 üzenetére
Hogy mennyin kéne hajtani a procid, az full játék és beállításfüggő, nincs rá képlet. Nekem anno az E6750-em mindnent szépen vitt alapórajelen is a 3870 mellett, az E6550 és a Q6600-am 2,4Ghz-e már kevés volt. Szerintem még ma is elmondható, hogy a legtöbb játéknak elég, ha 3,2Ghz körül hajtod.
De hát puding próbája az evés, mint szokták mondani.
Ha meg valamihez nagyon vékonyka lesz a procid, azt észre fogod venni, és úgyis lecseréled....
-
HSM
félisten
válasz
CHIPman #5879 üzenetére
Huppsz.... Én csak a cuccok részt néztem, és az erősebb masinát...
Így már teljesen okés, viszont a 350W-os delta szvsz nagyon necces, szinte biztos, hogy nem fogja bírni se a 4890-et, se az 5850-et, pláne nem tuningolva....
De azért kérdezz rá a tápos topicban, a szakik mit mondanak rá.
(#5880) Skizz: GTA4-ben meg az ember a hajára kenheti a wolfit is egy négymagossal szemben, szval igencsak játékfüggő a dolog, szvsz nincs túl nagy különbség egy wolfi és egy pentium nevű core2 között, az árukat leszámítva, most hogy a wolfi hoz +20-25%-ot azonos órajelen? Nem azon fog múlni, ugyanott fog mindkettő elfogyni.
-
HSM
félisten
válasz
CHIPman #5875 üzenetére
Háát.... Nem is a 4 mag a probléma, hanem hogy P4-ed van... Egy erősebb, tuningolt Core2-vel jobb esélyeid lennének, persze, hosszútávon a quad tűnik nyerőnek... Nekem anno a 3870-em is sokhelyen visszafogta a 4200+-os Athlon X2.... Persze, a 7300GT-hez képest szárnyakra fog kapni a masina így is, erre jó esély van.
Ár/teljesítményben jelenleg még jobb egy használt 4890, mint egy 5850, bár utóbbi halkabb elvileg, no meg DX11 előnyei még kijöhetnek, ott nem tudni, mi lesz a 4890-el.
Én amúgy 1680*1050-ben használom a 4890-et, és még sehol sem kellett az élsimításon kívül kompromisszumot kötnöm, pedig 775/925-re "visszatuningolva" megy....
Talán a legokosabb döntés vagy egy jóárasított 4890, vagy megvárni, míg az 5850 árak picit szelídülnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest