Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
ezt vágom énis a proci terhelve 100w ot megeszik az biztos, csak azt nem értem hogy az van rá irva hogy 620W és jó ha lead 430W ott hát ezt hihetetlen
a vga fogyasztását onnan másoltam ki énis az 1 hozzászólásból de ezek olyanok mint a tesztek akkor hiszem ha látom
Ne érts félre nem vitatkozni akarok távol áljon tőlem ,csak hihetetlenChieftec 550W az többet ad le gondolom, nem tudom ,de azzal sem volt jó
azt tudom hogy én ezt a gépet ami van az adatlapomon a tápcsere előtt egy 400w os CM el hajtottam és nem volt gond ,
-
-
-
Molex csatis átalakítóval kötöttem be, a táp nincs 1 éves,nem pörög túlságosan..
De ha meleg levegőt fúj nem akkor kapcsol le általában, hanem jön egy rész a játékban és puff..,lehet vmi olyan effekt jön h túlságosan is megterheli a vga-t és az meg a tápotFelső tápos a ház,és nem melekszik túl a táp
A gépem: Core 2 Quad Q9450 ( 3520mhz 1.42V, de 3200Mhz 1.28V-al is lekapcsol..)
4gb ram, Gigabyte X48 DQ6 alaplap, 1 winyó , 1 dvd író, és hát a 2db 4890De nemlehet ám igaz,hogy nemelég neki semmi
-
odorgg
addikt
Hát sajnos nemaz volt
Mondjuk mivel a tavalyi évben 3 tápom adta be a kulcsot,(codegány,mercury, asus) azota kinosan ügyelek a corsairra is, (bár ezzel eddig még nemvolt probléma) ami nálam aszt jelenti, hogy havi szinten megszoktam mérni hogy mekkora feszt ad 12-es meg 5-ös ágakon, és hogy azokat stabilan adja e le terheléses/terhelés mentes állapotban
Hát én, mondjuk, keményen megfizettem a tanulo pénzt( 4táp=50000Ft) De mostmár legalább tisztában vagyok vele hogy, mikre kell odafigyelni a táp ügyben -
odorgg
addikt
Hát énis csak a chiefire alapoztam, mert mondjuk nem eggy mercury, de ettöl függetlenül lehetnek még hibái
De én arra alapoztam amit irtam, hogy nekemis volt olyan tápom, ami+1 Winyo esetén kékhalálozott és ujraindulgatott, nélküle meg vigan szaladt a rendszer
(Na mondjuk az 1 450-es mercury volt, ami késöbb hazavágott 1 alaplapot és szénné égetett egy 1GB-os DDR2-es memoriát
) Szoval nemárt vigyázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest