- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano156
tag
Sziasztok! betudnátok kb-ra árazni egy hd 4890 OC-t?
köszönöm a segítséget! -
Jano156
tag
Sziasztok! RAM hőmérsékletnek terhelés közbe mennyire vészes a 85-90fok?
-
Jano156
tag
nem igazan van precizen kidolgozva az ek blokk. igen nyílván tettem rá hővezető szalagokat azokra a részekre ahol nem érintkezett jol.... és tényleg tulmelegedés volt a baj. amit sokadszorri probalkozásra ( egyéb hővezetőkkel) és atom ráhuzással sikerült orvosolni... csaképp az ember hogyismondjam nem ezt várja olyan árban lévő blokknal mint pl ez az ek.
minden esetre köszönöm a segítséget!ráhuzás alatt a csavarokat értettem.
-
Jano156
tag
sziasztok. nem rég vettem egy ek 4890 full cover water block-ot a saphire radeonomra.
a kartyat ph-n vettem léghűtéssel minden rendben volt. mígnem beraktam vízre a blokkal és hop piros led di 601 megjelöléssel felvillant monitor jelet nem kapott rendszer hol betöltött hol nem. ezt hangszoró rendszer betöltő dallamának felcsendüléséből halottam. elszomorodtam de tettem meg 1 probat és vissza tettem a léghutést. megint ment. majd vissza vízhűtést és megint nem. szerintetek mi lehet ez? köszönöm a segítséget.
-
Jano156
tag
csak gpu fokot tudok. alap 32C 60W-on, 45C 190W-on.
végül megszületett. ventillátor és víz kombó. fényképet teszek majd fel. de csak megjegyezném h azt viszont nem értem h a gyártók mi a f. ért tervezik ujra a refis karit? mondjuk az egész cécó nem lett volna ha tudok rá full cover vizes blokkot venni. de nem. na mind1. köszönöm a segítségeteket -
Jano156
tag
sziasztok. lehet vki tud segíteni.
az lenne a kérdésem h a hd 4890-en miket kell hűteni? xfx a gyártó. azt term tudom h gpu-t meg ram-ot. de a feteket is? azert kerdezem mert vízhűtésem van amit nem szerettem volna feladni. viszont nem refikari így full cover blokot nem kaptam rá. szal maradt a régi gpu vizes blok ramokat meg a refi hűtés alu vázából össze rakott bordákkal megfűszerezett témával oldottam meg. de még így is előjött az a probléma ami még hűtési megoldásaim elején volt, mégpedig h mar az asztalon megjelentek csikok össze vissza (néha szinesek) illetve szines jelek cikcakban, a fekete részeknél jól láthatóan. 3d grafikát el se mertem indítani mert ott aztan minden ien szines jelekből ált volna össze. lényeg az h megint tulmelegedett a kártya. és most biztos vagyok benne h nem a ramok. gpu meg egyenesen kizárt. -
Jano156
tag
azóta volt bios refresh de semmi változás. nekem a 15mp várakozás a kisebbik baj. nagy bajom h nem tudom húzni a gépem. haveromhoz átvittem. neki is ugyanez a lap tápja is és amugy megkapta pluszba én tápomat. semmi minden ugyanúgy tőrtént. ha 1 táppal ha 2 tővel ha bios refresh. szal holnap beviszem és megkérem szépen őket h a zafir radeon témára had cseréljem mán le.
neked meg nagyon köszönöm a segítséget. -
Jano156
tag
nekem ugyanez a problémám lapom kártyám minden ugyanaz. ha jól értem nem "szereti" a lapunkat? de miaz h nem szereti iet h lehet megengedni manapsag barmien gyártónak h ne "szeresse"? kénytelen az ember ien helyzetben azér lapot cserélni mert vett 1 új vgat? msi nalam elásta magát.
-
Jano156
tag
éértem köszönöm.
-
Jano156
tag
sziasztok! azt szeretnem kerdezni h most nem rég vettem 1 msi radeon 4890-et. semmit nem váltosztattam a gépen csak a videokarit cseréltem ki, ennek ellenére belassult a gépem vagy 15 mp amig a monitor jelet kap és látom h bootol a rendszer. addig csak stand by on van. tuningot is leszedte a gépemről és nem engedi felrakni. pedig ezelött jócskán volt rajta és semmi para nem volt. stabilan futott. most viszont még feleannyit sem tudok rárakni.
gondolkodtam rajta h táp para lehet a dolog de nem vagyok biztos. most 1 450w chieftec tápom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Energiaital topic
- Drón topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest