- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoleeka
tag
Értem köszi. Igazából ez a módszer sem könnyíti meg az életem, mivel akkor meg a mikrofon kábelét nem tudom bedugni, ahhoz meg kellene venni ugyebár egy másikat is, a gép mögött amúgy is kábel-dzsungel van, szal nem egyszerű a szituáció....
Pedig anyukám szerint egyszerű gyerek vagyok, csak mégse? Hogy is van ez? Kérem kapcsolja ki...
Azért köszi
-
yoleeka
tag
Nem az a lényeg hogy egyszerre szóljon mind a kettő, hanem az hogy a fülhallgatót ne kelljen kihúzkodnom a gép hátuljából, mivel oda van bedugva a fülesem...és mivel baromi hosszú zsinórral rendelkezik, meg amúgysem használom a front hangszórókat, ne kelljen már minden egyes alkalommal bemásznom az asztal alá. hogy ki-be dugdossam a madzagot..
-
yoleeka
tag
Sziasztok!
Szal nem tudom pontosan hova is irjak ebben az ügyben. Ha rossz helyre, akkor irányitsatok át plíz.
Nos van egy ilyen kártyám Sapphire márka 4890-es talán vapor-x-es. Adott rajta egy hdmi kimenet, remekül tudok vele filmet nézni, stb, megy minden nagyon f@sza mód, kivéve azt az egy dolgot, ha be van dugva a rendszerbe az elülső hangfal/fülhallgató, akkor a hdmi kábel nem viszi át a hangot a tv-re ahova ki van vetitve, konkrétan ki kell húzzam a rendszerből a fülhallgatót, hogy a tv-n legyen hang. No erre a problémára kellene valami help/program/tanács, ami van igazából...
Köszi: Yoleeka
UI: Win 7-es rendszerem van, alaplapi hangkártyával, műxik is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Posta, csomagküldés
- Formula-1 humoros
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest