- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
atiflash talán, de keress rá, hogy melyik verzió támogatja a 4890-et, illetve win alól ne flashel szvsz..
minden órajelet írj át ami alacsonyabb értékű a 12-ből azok a 2D-sek, a többit hagyd békén..ha fogyasztát akarsz csökkenteni, akkor előtte célszerű belőni egy fesz/órajel kombót és úgy hasznáni pár napig a karit, (értelem szerűen itt fesz-csökkentés kell, de mivel az órajelek maradnak, így ez is tuning..)
tehát ki kell tesztelni, ha 1hét múlva is minden rendben akkor érdemes beflash-elni szvsz. -
helkis
veterán
-
siwok1
tag
ok
sztem akkor tényleg vegyél 2 db 8cm-st és rögzitsd őket egymás mellé, majd lógasd fel a vga-ra gyors kötözővel ideiglenesen, amig nem találsz valamit amivel szépen fel tudod fogatni.meg javaslok egy VGA felülről hűtést ami a felfele szálló meleg levegető hivatót elfujni/szivni, mielőtt a hő felmegy a proci / chip felé.
-
siwok1
tag
Ez jó kiindulási pont.
Én 2-3db 8cm es re szavazok.
Pl egy ilyenre kell gondolni kiinduló pontnak. Photo link.
-
Revenge
tag
win 7 alapjárat 60C-n tartja stabilan a ref hűtő, nálam most 1360rpm-mel.
nem is hallom h megy. játéknál 2230rpm-en jár, 72-78C-n tartja, akkor már hallani hogy valami forog, de csak akkor ha kikapcsolom a hangszórót és full csendben játszok, úgy meg nem szoktam.
ellenőrizd a kábelét, pasztázd újra ha van hozzá időd/affinitásod, sokat számít nagyon.
ha olcsón meg akarod úszni, és most ref hűtőd van, vedd ki a motort úgy ahogy van, a mókuskerékkel együtt kijön, és egy szűkítővel alkoss rá mondjuk egy 12centis ventit szerintem az is elég és megvan 1500-2000ft-ból.
persze akkor a hőfokokat nagyon figyeld.
-
Zhewarr
csendes tag
Nem akarok hülyeséget írni, de nem lehet, hogy a venti kábele van megtörve, és van amikor érintkezik, van hogy nem? Vagy esetleg maga a venti csatlakozó a kártyán nem ad áramot, vagy csak néha?
Én egy régi 478-as lappal jártam úgy, hogy a CPU venti néha megállt, aztán lehúztam az alaplapi CPU fan-ról és átdugtam case fan-ra, és úgy ment.
-
nevo
aktív tag
Kinek mi éri meg, ez relatív. Ha nem akarsz nagyon full hd-ban max beállítások mellett játszani akkor még mindig megállja a helyét ez a kártya. Egy a lényeg hogy ne ref hűtős legyen, mert megbolondulsz mellette, olyan hangos. Nekem giga oc-m volt zalman hűtéssel, közepes beállításokkal a mai játékokat is simán vitte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest