- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakuf
tag
Na szóval az a helyzet, hogy tegnap egyáltalán nem világított, ma meg már egész nap a D601-es LED... Honnan tudnám kideríteni, hogy a tápegység vagy a videokártya a ludas? Amikor le van terhelve ,5 percenként produkál egy olyat, hogy 25-30 mp-re megfagy az egész képernyő, becsíkozódik, egyszer már be is zöldült, de mióta lefeleztem az órajeleket, ugyanúgy világít a kis LED, de legalább a gép nem fagyogat. A tápom Corsair 650tx a karim pedig sapphire 4890 toxic. (Zárójelben megjegyezném, hogy a billentyűzetemből néha elszáll 1-2 mp-re az áram, nem tudom, hogy nem -e véletlenül a táp lenne -e a hibás?!)
-
Drakuf
tag
Üdv! SAPPHIRE TOXIC HD 4890 videókarimon 10-15 perccel indítás után felvillan a D601-es led. Szétszedtem az egész gépet, összeraktam... semmi. Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- LG LCD és LED TV-k
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Kés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest