- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
semmihez sem nyúlva 740/2000en stabil, 800/2100on már kifagyott a 3dmark06.
feszelni nem szeretném gyári hütövel
-
-
Sabre
őstag
jesszus, az olah csalados video nalam poen video kategória, nem pedig rasszista... ilyen tartalma is volt a hsz-nek, semmi olyan amilyenre gondolsz, azért ne keverjük a szezont a fazonnall, távol álljon tőlem bármi ilyen is. kicsit felhúztam magam mikor láttam hogy ide copyzza az egyik pümet, azok után hogy jött nekem az apád faszát szöveggel mikor árat mondtam, de igazad van, ez senkire sem tartozik, ergo ő se irogassa a dolgokat még anonim se, pláne h utána dacból vettem ilyen kártyát gyorsan
azt mondod h gyári hűtővel felejtős a durva tuning, de basszus 100%on olyan teljesitménye van hogy lefúj szemben a székről
mit érdemes akkor rárakni?
10 perc konkluziója volt hogy hangos és meleg, a többi majd ha lesz időm foglalkozni vele, talán ma késő du egy picikét, ki is próbálom játékban természetesen.
hütőt mit érdemes idővel rárakni? már ha megéri a befektetés...
-
Sabre
őstag
rajta sincs a házon az oldal, igy is melege van. majd ha több fps-t hoz alapon mint a 3850 alapon, akkor beszéljünk arról hogy ez milyen hiperszuperjó. nyilván a tuninggal lesz erősebb, de nem igy mérik alapból hogy tuninggal mert az random.
a 30-40% meg jól hangzik, én kérek elnézést hogy 10 percem volt foglalkozni tegnap a kártyával és 2db 3dmark tesztre futotta. de azért köszi a vérpistike titulust. gino paraszt volt a pükben, én sem türtöztettem magam. sajnálom h az oláh család jut róla eszembe a videó alapján, nem más. ha matisz lenne a regje, akkor matisz nagypapa lenne az első ami az ember eszébe jut, mind1, fölösleges ide az offense.
technologiailag elmaradott a kártya a hatalmas fogyasztás és hang miatt, ez az egyetlen hátránya. meglássuk mi a a vége a tuningban, akkor jöhet a konkluzió. nem igazán lehet őket eladni jelenleg, ezért nem is értem miért voltam én a bunkó aki egy általam értelmesnek tünő árat kináltam neki, olyan árat amiért más el is adta! na mind1, off vége, de nem kell itt a feszültség keltés.
-
Sabre
őstag
válasz
Gino20 #12839 üzenetére
látom hatalmas lelki törés volt a dolog, gino oláh család ja , de tegnap vettem csak azért is egy 2900pro-t, 512mb 256 bit, és 9600 vs 9200 pötty 06ban alapon az ex 3850em javára.
ellenben 2x annyit eszik, idle-on is 31%on baromi hangos. de tuningot is próbáltam vele, 600/800 @ 740/2000, igy lett 10.600 pöttyöm 06ban.ja és olcsóbb volt mint a 3850. na ennyit erről, azért fel ne akaszd magad, elvégre jók a pogrammok minden jó csak sok a köcsög nemdebár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest