Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
addikt
Oké, lehet hogy naiv meglátás volt részemről.
-
Milyen potenciális pert? Az online sajtó mindent lehoz (még a pletykákat is, még azt is, ami szinte biztosan nem igaz), mégsem ment perre eddig senki velük szemben (1-2 kirívó esetet kivéve).
Az meg, hogy a memória árak jelentős emelkedésével kapcsolatban jogosan, és teljesen logikusan felmerülnek a sajtó részéről olyan hírek, hogy esetleg a VGA árak is emelkedhetnek (hiszen jelentős mennyiségű memóriacsipet fogyasztanak ezek), és esetleg meg is kérdezik az érintett céget, az szerintem benne van a pakliban. Aztán ha már erre kapnak válaszokat (vagy még az első kérdéscsokorba berakva), akkor a többi általuk gyártott részegységekről is érdeklődnek, az szintén nem logikátlan (sőt!).
Vagyis az AMD-nek (Intelnek, NVIDIA-nak, ...) nem kell híresztelgetnie semmit. Az online sajtó kérdez, arra válaszolnak. Vagy pletykálkodnak, és azokra nem reagálnak. Vagy az olvasottság miatt találgatnak (valós háttérinfók nélkül), amire megint nem reagálnak. Tehát nem kell mindenbe olyant látni, ami nincs is ott. -
-
jonekk
csendes tag
Gyanítom, hogy az AMD maga kezdte híresztelni az áremelést ilyen hátsóajtón keresztül azért, hogy meglökje az eladásait így év végén
Látták, hogy az ilyen pletykák mit tettek a RAM piacon, gondolták, hátha nekik is bejön
-
Úgy tudom, hogy a GPU ára sem emelkedik, csak úgy adják elő; miközben csak a VGA ára emelkedik. Az AMD-hez kötve szokták írni, hogy emelkedik a GPU ára, holott ott csak a GPU+memória egybe kombó ára emelkedik, mert a memóriáé emelkedik (és az AMD a memóriával egyben adja a GPU-t is).
-
Alaaf Pi
őstag
Én GPU áremelés hírt olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Látták, hogy az ilyen pletykák mit tettek a RAM piacon, gondolták, hátha nekik is bejön