- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Bagira01 #9286 üzenetére
Szvsz 256 vs 512 bit nem nyom semmit a latba, csak így majd nehezebb lesz eladnia a karim, mert majd jön indeki h. ő kap 40ért, mire én kifejtem h. az csak 256 bites és az ratyi
Rivatuner 7.12őt nem ismerte fel nálam, de nem műkődőtt egy játék se szal vissza a 7.11 azóta minden szép és jó.
-
banderasz77
addikt
válasz
Bagira01 #8966 üzenetére
Na akkor elárulom, hogy 1,27V nem létezik. Most nem az AtiTool által kiírt összevissza feszekről beszélek, hanem a kártya Biosában beállított értékekre. 1,15V az alap beállítás utána 1,2V 1,25V 1,3V valamint 1,35V. Itt Vdrop nincsen.
Az én tápom FSP Bluestorm 500W és a 3,6-ra húzott E6750, 1 gigás pro húzott GPU és húzott Ram-mal már újraindult a winfos. -
Silenzio
addikt
válasz
Bagira01 #8949 üzenetére
Kemény 10 Mhz-cel maradt el az XT-től. Ez még belefér. Nem lehet hogy a tápod volt kevés? 400-as FSP nem? 68 fok nagyon jó ahhoz képest, amivel riogatni szoktak. Ebben a német tesztben 766-ig nyomatták, és 80 fokos lett.
Mellesleg ez az új pro azért valamivel átgondoltabb a réginél - a költségkímélés a gyártásban érthető húzás, mégse járta hogy egy 90 ezer ft-os VGA-t átállítva, 60-ért dobáltak. Ezt már nem lehet az XT fölé húzni, de cserébe fele annyiba kerül. Nem olyan rossz azért.Persze valószínű hogy hasonló áron fogsz tudni 512-eset venni, csak úgy döntöttem én inkább nem várok a bizonytalanra. Egy valamit meg nem akartam: 256-os 3850-et.
-
Fel
addikt
válasz
Bagira01 #8879 üzenetére
Lehet volt még a raktárban olyan R600 mag amelyen gond nélkül működtek a számolóegységek, viszont kifogytak az XT/Pro nyákokból, úgyhogy gondoltak egy nagyot és kiszórták a GT nyákjára építve a gpu-kat... úgy, hogy nem reklámozták sehol sem...
Bajban van az AMD-ATi, kell a pénz... szerintem még az anyjukat is eladnák, ha meg tudnák etetni a néppel, hogy jobban fut vele a Crysis... -
keIdor
titán
válasz
Bagira01 #7534 üzenetére
Tudom, 320-as GTS-ért se adnék 40k-ért többet. Vannak érdekes árak, valahol a 640-es GTS még 110k, nem egy kiskernél láttam már ilyen árat. Szóval az egy dolog, hogy ki mennyiért árulja, inkább mi PH-sok legyünk észnél... minek 2900PRO 60k-ért mikor ott a 2x gyorsabb 8800GT?
Ráadásúl a 2900PRO melegszik is meg nagyon sokat fogyaszt...
7900GTX meg 40k-ért rajtuk fog maradni... vagy találnak valami balekot.
-
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #6832 üzenetére
Hát én nemtudom de mindenki aki most vett videokártyát a közelmúltban cserélni akarja
mivan mindenki dilibogyót evett vagy mi ? szerintem nagyon jókis karik ezek, ha nem elég húzd fel, ha az se akkor meg miértelme cserélni csak példaképpen egy 2900pro-t amit mellesleg baromi jó áron lehetett venni, egy hajszálnyival erősebbre?
apropó te nem voltál véletlen egy cod-os bagira klánba? -
szacsee
nagyúr
válasz
Bagira01 #6807 üzenetére
Elmagyarázom:
A molex előnye, hogy nagyobb felületü csatlakozó, viszont csak 1 12V és 1 GND-t kap egy molex csatiból. Magyarul a 2 molex to PCI-E 8pin: 4 kábelről kapja a feszt.
A 6pin PCI-E 8 Pin átalakító, amit te linkeltél az 6 kábelről kapja a feszt.
A csatlakozó áteresztő felülete a táp oldalról kb egyforma (4 molex és a 6 PCI-E), viszont van egy kis gond, hogy a 8 pin-en áthaladó áram erössége 4 kábelen már lehet necces, hiába a nagyobb a molex felülete, egy helyen van rá forrasztva ill. klipszelve és itt a probléma nagy áramerösségnél, hisz 6 kábelen levő forrasztásnak nagyobb az áteresztőképessége, mint 4 kábelé.
Így érted?
Szerintem tökéletes és ha nem huzod szét naponta a 6pin felöli részét, akkor tökéletes és jobb mint a molex! -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Bagira01 #6763 üzenetére
nem az a gond, hogy az a 11mhz nincs benne, enyim és overé is tudná, csak ott már nem elég az alapfesz 2d-ben sem amikor az atitool fogja és lerakja.. szóval fizikai vmoddal menne az a 900mhz szépen, de az meg elég merész a 2900-aknál, sok belehalt.. vagy hüvösebb maghőfok kell.. vizzel, vagy kinti levegővel pl menne elég valoszinü..
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Bagira01 #6680 üzenetére
Köszönöm hogy megmérted játék alatt!
Hát azt tudom hogy én ennyi pontért nem húznám, vagy ha kipróbálom egyszer mit is tud az csak egy teszt erejéig lesz,én alapórajelen fogom hagyni,és majd ha lesz olyan kari ami alapórajelen gyorsabb lesz jóval arra lecserélem!
Mégegyszer köszi! -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
-
mcmike
őstag
válasz
Bagira01 #6374 üzenetére
Egy-két tipp ha mindenáron meg akarod úszni a WIN reinstallt (bár én ezen nem vacakolnék):
1. alaplapi drivert rakd újra! (van hogy az ATI uninstalljakor bizonyos alaplapi driver komponenseket is lemar...jártam már így...)
2. alaplapi BIOS? Mikori?
3. Dotnet 2.0 újra
4. DirectX 9 redistributable újra (lehetőleg a legfrissebb)
5. Registry pucoló program
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest