- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Aktív témák
-
válasz
blasius33 #1176 üzenetére
Nos igen, engem is ez zavar: az ablakoknál hihetetlen szarul néz ki. Ami a legidegesítőbb, hogy azért pont egy 200ropis asus-tól nem vártam volna ezt, főleg, mert egyébként csak jót mondhatok el róla. Az optikai meghajtóról is: csendes, és stabil, nem rázkodik, meg miegymás, ráadásul mindent kajált eddig
-
Természetesen, és éppen ez a probléma: 16 bit és 32 között mindössze annnyi a különbség, hogy apróbbak az átmenetek, de látszanak rendesen így is! Én úgy gondolom, nem a kijelzővel van a gond, hanem a grafikus kártyával, de mivel más is panaszkodott már hasonlóról a topikban (szintén sis760 mellett), nem tudom már, mit higyjek. Lehet, hogy az A6U-5040 ennyit tud egészen egyszerűen, és kész???
-
Értem. Mondjuk konkrétan előtte azért küldnék valakinek egy screenshoot-ot, hogy véleményezze, egyáltalán tényleg hiba-e ez, vagy mindössze a SIS-nek köszönhetem meg. Van köztetek valaki, aki szakértőnek érzi magát notesz kijelzőkben?
-
Sziasztok!
Már néhány oldallal ezelőtt kértem tőletek tanácsot, egy asus notival kapcsolatbna. A probléma a kissé szar színátmnetek miatt volt, ami azóta sem oldódott meg. Friss driverek lenn, satöbbi, nem tudom, mi kellene még. Win reinstall is megvolt. Ennek elenére mocsokosul látszanak az átmenetek. Most már csak arra tudok gondolni, hogy a sis vga miatt lehet. Mindenkinek ilyen rosszul kezeli a színátmenetekt? Akinek sis 760-as vga-je van, az írjon már valamit erről! -
Nahh, újralöktem a windows-t, de ez a 16 vs 32 bit mégsem akar megoldódni. Annyi eredmény már volt, hogy végre feltűnő a változás, ha váltok a két színmélység között, de ettől függetlenül jelenleg is látszik 32 biten a színátmenetek többsége. Példának okáért winxp kijelentkező státuszában a kék háttér bal felső sarkában lévő fehér folt nálam nem folyamatosan halványuló, hanem jól látható koncentrikus körök tarkítják... Azért ez nevetséges: a barátnőm Acer gépe olcsóbb volt egy jó huszassal, és nála tökéletes a színképzés... Nem tudtok valamit ajánlani? A legújabb driver-től kezdve végigpróbáltam már mindennel, és semmi eredmény. Esetleg a fényerő lehet túl magas? Valami képernyőkalibráló programhoz ha adnátok egy linket, az jól jönne.
Kicsit más. A memóriát bármelyik szervízben bővíthettetem garancia vesztés nélkül, vagy van kijelölt asus szervíz, ahol erre jogosultak? A gép típusa A6U-5040. -
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Asus A6U-5040-es notebook-ot, és egyszerűen nem hajlandó 16 bit-es színmélységnél többet megjeleníteni. Mind a driverben, mind a windows saját beállításai között a 32 bit az aktív, sőt, a kártya (SIS Mirage 2) üzemmódjainál is ez van kiválasztva...
Driverek fenn, minden, ami a mellékelt cd-n volt.
Az LCD-hez ugyan külön nem találtam drivert, de gondolom, nem ez lehet a gond.
Aktív témák
Hirdetés
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged