- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Charlie11
csendes tag
Immáron egy hete szerencsés tulajdonosa vagyok egy Asus A6Vc-B015-ös típusú notebooknak. Gondoltam megosztom eddigi tapasztalataimat veletek, hiszen nekem is nagy hasznomra vált ez a fórum, amikor meghoztam a „nagy” döntést.
A pontos paraméterek a következők:
15,4” (WXGA, 16:9) Wide kijelző, 1200x800-as felbontás
Intel Pentium Centrino technológia: 915 PM chipset, 1600MHz-es Pentium M 730 processzor
512 MB DDRII-533MHz RAM
Fujitsu MHV2060AT PL, 60 GB, 5400RPM winchester
NVIDIA GeForce GO 6200 videókártya, 64 MB saját memória (256MB-ra bővíthető a rendszer memóriából)
MATSHITA UJ-840D 8xDVD +/- RW (Double Layer) optikai meghajtó
1,3 Megapixeles webcamera (BisonCam, NB pro)
Intel PRO/Wireless 2200BG vezeték nélküli hálózati csatoló
Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T hálózati adapter
56k modem
Firewire port 1db
Infra port 1db
Párhuzamos port 1db
VGA out 1db
S-video out 1db
USB 2.0 port 4 db
SD/MMC/MS/MSPRO Ricoh kártyaolvasó
PCMCIA II. kártyahely 1db
Fülhallgató kimenet, mikrofon kimenet és line-in bemenet
Audio DJ kezelő gombok (cd bekapcsolás, előre-hátra léptetés, stop, play/pause)
8 cellás, 65W Li-Ion akkumulátor (4400MAh)
2,8 kg súly
Asus hordtáska
Logitech optikai egér
Asus driver CD, Asus DVD XP 5.0 dvd lejátszó program, Power Director 3.0, MediaShow 2.0, Nero 6.0, Symantec Norton Internet Security 2005
24 hónap garancia
Ára: 295.000.- HUF
Már a kicsomagolás utáni első benyomásom, amely később a használat során is megerősödött, hogy masszív és jól összerakott géppel van dolgom. A használt műanyagok minősége kiváló, sehol semmi éles szél, mindenhol szépen kerekített oldalszélek találhatóak. A minőségi érzetet fokozza a fém burkolatú elemek használata, ilyen található a gép felső részén egy kb. 4-5 centis sávban a kijelző és a billentyűzet között, a touch-pad körül (beleértve a két gombot is) valamint a cd kezelő gombok körül. A kijelző nyitás-csukás esetén nem lifeg, nincs holtjátéka, megfelelően van beállítva a zsanéroknál. A felső kávában helyezkedik el a webcamera és a mikrofon, amelyeket szinte észre sem vennénk, ha nem lenne ott a „high quality voice recorder” pici fehér felirat a mikrofont borító rácsozott maszkon. A kamera egyébként remekül működik, és méretét meghazudtolva meglepően szép képet ad. A mikrofon is kellő erősségű.
Az akkumulátort csak netezéssel teszteltem és végig Wi-Fi-t használtam a házon belül, így kereken 170 percet bírt ki. Szövegszerkesztéshez ennél többet kell bírnia bizonyára és DVD nézésnél szerintem valamivel kevesebb idő áll a rendelkezésre. Számomra ez a teljesítmény elfogadható, semmi extra, átlagos.
Negatívumként említhetem, hogy a cd kezelő gombok egysíkban vannak a burkolattal és köröm kell a nyomkodáshoz. Az asztali winchesterekhez szokott sebességhez képest számomra látványosan lassabb a noti vinyója. Az optikai meghajtó pedig hangosan pörgeti a lemezeket. A ventilátor csak néha kapcsol be, de hangja egyáltalán nem zavaró. Hozzá kell tennem, hogy játékkal sem teszteltem még, de 3D Mark 2001 SE-ben 8782 pontot hozott a masina.
Ennyi lenne a beszámoló. A későbbiekben írok még a játékokkal és egyéb felmerülő dolgokkal kapcsolatban.
Mindenkinek jó mobil „szabadságot” illetve noti választást/vásárlást kívánok!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest