- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Kamcsatka
csendes tag
Be lehet állítani valahogy, vagy van valami progi ami automatikusan szabályozza, hogy mennyin menjen a proci? Mert nekem valamikor 3000-en megy, valamikor 2200 RPM en... Ezt az Asus Probe progija mutatja. Ha nem fut semmi, akkor is 2200. Ez a Power4 Gear meg olyan gagyi
csak sémákat lehet benne váltogatni, de semmire sem jó
-
Kamcsatka
csendes tag
Most nezem a Partition magiccal a laptopomat es latom, hogy van 1.8 giganyi resz, ami a C meghajto elott van, de nincs betujele, nincs letrehozva, a neve: RECOVERY.
De nem ures, majdnem az egesz foglalt. Szukseges ez nekem? Nem lehet egyszeruen hozzaadni a C-hez,es torolni rola a dolgokat? Mert nekem van 2 Xp Recovery cd-m...
sirthomas:
Nekem is pontosan olyan gepem van mint neked, es az enyem 1 ora 50 percet bir, legalabbis ennyit jelez, de stopperrel meg nem mertem, hogy tenyleg annyi e.
[Szerkesztve] -
Kamcsatka
csendes tag
válasz
szijartg #507 üzenetére
igen azt a tesztet mar en is olvastam, mielott megvettem a gepet... es ott van a pozitivumok kozott a HOSSZU UZEMIDO
Nah ehhez kepest mikor meglattam az en 1 ora 50 percemet full toltottseggel... eh.
akkor lehet majd veszek egy nagyobbat. az arara leszek kivancsi.
neked milyen geped van? -
Kamcsatka
csendes tag
válasz
szijartg #504 üzenetére
szijartg koszi a valaszokat!
Probaltam google-t, de Nemetorszagban vagyok, es meg leszek is vagy 1 evig... eljen az Au pairseg!!!Es itt nagyon keves magyar oldalt mutat, hiaba allitgatom
Kurzor meg meg annyit sem. Szoval ha valaki tud oldalt, vagy e-mailben elkuldeni akkor orulnek neki nagyon.
Igen, ha jol emlexem 2200-as aksim van... Mennyibe kerulhet egy nagyobb? Mekkorakat arulnak? Gondolom a magyar arhoz hasonlo itt is... bar a laptopot itt 30ezerrel olcsobban vettem, igaz taska es eger nem jart hozza.
Amugy a gepem 15 colos ha nem tevedek, 1.5 ghz, 512 MB, DVD iro. -
Kamcsatka
csendes tag
Nekem 3 napja van egy Asus A3500L tipusu laptopom. (Nemetorszagban vettem)
Szeretnek hozza egy magyar nyelvu leirast. Mert persze adtak hozza kettot... egy nagyobb, magasabb alakut amiben van magyar nyelv is, de az szinte semmi. A kisebb, de vastagabb meg csak nemet. Honnan tudnek leszedni hozza magyar leirast?
Erre a konyvre csak ennyi van irva: Kezikonyvverzio: 1 G1830 es A3 series
Ha minden igaz ez a konyv jo az A3N es A3L tipusokhoz is. Ez az egyik dolog.
2:
Feltoltottem az akkut, megvartam mig kialszik a narancssarga feny, utana kihuzom a tapkabelt, es latom, hogy az akku meg kb 1 ora 50 percig birja... Ez uj akku lenne... miert csak eddig birja max. toltottseg mellett? Valamint az nem roncsolja az aksit, ha sokaig taprol megy? Vagy ha tapra dugom, akkor elkezdi tolteni az aksit, de miutan feltoltotte 100%ra, akkor mar bekenhagyja, es nem tolti tovabb, es akkor akku alszik, es csak a halorol megy? Biztos kerdeztek mar ezt, de most nem otthonrol irok, es nincs idom visszaolvasni, de majd megteszem... biztos talalok erdekes infokat.
3:
Az en tipusom nem tartalmaz Tv-Out -ot. Lehetne hozza megis vasarolni valamilyen kiegeszto kabelt vagy akarmit, amivel megis ossze tudnam kotni tv-vel?
4:
A bios-ban lattam, hogy van valami Aksi calibralas. Nem mertem ramenni, mert nem tudom mi az, es a leiras is csak angolul volt a biosban. MI lehet az?
5:
Kaptam a gephez WinXp-t, be is volt csomagolva, van hozza kis konyvecske is. De meglepodtem, mert 2 Cd-s, es valami REcovery cd-k. Es mikor beteszem a cd-t, akkor sem jelenik meg a megszokott windows kepernyo, sot automatikusan nem is csinal semmit, ha meg bemegyek a cd-re, akkor van vagy 3 futtathato file amivel nem tok mit kezdeni, es egy nagyobb file 600 valahany megas... Akkor az winxp cd csak arra valo, hogy errol tudok bootolni, es ujrarakni a rendszert?
Orulnek, ha valaszolnatok. Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest