- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
cornail
csendes tag
Erről a különbségről leveleztem a Ramiris Asus-os felelősével:
'''... - az Asus oldala sajnos nem ad tájékoztatást arról, hogy az A8JC jelzésű notebook-ot milyen fordulatszámú merevlemezzel szállítják. Más forrásokból azt hallottam 4200 rpm. Ez esetben van ennél a modellnél olyan típus, aminél a merevlemez fordulatszáma 5400 rpm? ''
Válasz:
''Az A8JC-H028-asban már 5400-as a HDD.''
Ez lehet tehát egy különbség....
A TSST DVD-író sztem megosztja a társadalmat, egy részüknek nincs túl sok gondja vele (bár ez lehet azért van, mert nem gyötrik meg nagyon dvd írással, vagy épp olyan lemezt használnak vele, amit pont szeret, így nem jönnek elő a hiányosságok...). Az a bizonyos másik rész pedig a halálba kívánja ezt a márkát. Én az utóbbihoz tartozom. 3 hetet szervízelték már a gépemet, mert sz@r volt az ODD-je,és ugyanolyan sz@rt raktak be azután is (néhány írott dvd-t be se olvas, írásnál az esetek kb felében Nero ''Data Verification failed'' üzenettel búcsút int a lemeznek). Van itt a fórumban 1-2 kolléga, aki már maratoni köröket futott az NSE Hungáriánál TSST szervíz ügyében.
Szóval az, hogy milyen ODD-t kapsz bele, az én olvasatomban vmiféle véletlenszerű folyamat. Először is, bizonyos típusoknál nem is mindig TSST megy bele (hallottam már LG-ről és Matshitáról is!), de ha mégis az, ott is lehet, épp olyat fogsz ki, ami műxik.
Vagy vmi f0st@licskát, mint az enyém
Csak a teljesség kedvéért: a szervíz közölte velem, garanciális cserénél se építenek be más meghajtót, mint ''amit a gyártó előír'' (=vagyis nálam a TSST-t), még akkor se, ha én megveszem bontatlanul és odaadom, hogy szereljék bele (mert az ''idegen anyag''). Ezután azt tanácsolták, ha sz@r, használjak külső usb2-es házzal vmi asztali IDE-s írót.
Ennyi. No comment.
Ha a két márka közül el kéne döntenem, melyik a jobb, egyértelműen a Pioneer. -
Almos
aktív tag
Ha visszaolvasol, nekem voltak problémáim a táskából adódóan. Persze én is hülye voltam, hogy telepakoltam (táp, kábelek, egér, könyvek, füzetek), és ráadásul még egy másik táskát is rápakoltam a tetejére. És mivel az 5028-asnak nem túl kemény a fedele, jól rányomtam a billentyűzetre....
Szerencsére csak picit látszik. Azóta még nem volt időm/pénzem rendes táskát venni, de pl. egy samsonite nem szimplán nagyságrendekkel jobb, hanem szinte össze se lehet hasonlítani. Kemény oldal, tartó pöckök az alján, hogy ne dőljön el, vastagabb, jobban párnázott anyag, stb... Már tapintásra is sokkal masszívabb.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Már vettem hozzá egy Samsonite hátizsákot, mert nagyon sokat hurcolom a gépet, és háton kényelmesebb, mint az Asus oldaltáskájában.
Nekem két fő gondom van az Asus táskával:
- Oldaltáska
- Nagyon kellemetlen, nehezen kezelhető csatja van
Amúgy tényleg nem rossz (főleg ajándékként), de nem az igazi, ha sokat cipeled a gépedet. Most a barátnőm használja, ő hurcibálja benne a gépét. Most nem tudok róla képet csinálni, mivel nála van, de megpróbálom megoldani. Egy régi kép van itt róla, de nem nagyon lehet látni: [link].
Van egy notebook táskákkal foglalkozó topik itt: [link]. Az én táskámról itt írok: [link]. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, W3N-H0042-esem van.
1.) Képernyőcsillogás: van. Ha szemből süt a nap, és a hátad mögött világos a háttér (pl. fehérre festett fal) akkor zavaró. Hogy mennyire, az attól függ, hogy éppen mit futtatsz. Fehér/világos hátterű alkalmazásoknál (kódolás, Office, web) kellemetlen, de kibírható. Sötét hátterű dolgoknál viszont (AutoCAD, játékok) nagyon nehezen használható.
2.) 16:9 nekem nagyon bejött. AutoCAD-ben, Photoshopban kényelmesebb dolgozni, játékoknál pedig nem zavaró a széthúzás ill. az újabbak tudják a wide felbontásokat.
3.) Akkuidő 4 óra körül van takarékos módban (office, net, AutoCAD), filmnézés/játék kb. 3 óra körül.
4.) Semmi bajom nincs a billentyűjével, nekem bejött.
5.) A power gomb csak akkor működik, ha a kijelző fel van nyitva. Normális használat/szállítás esetén kizárt, hogy bekapcsolódjon.
6.) 512 mega nekem mindenre elég amire használom a gépet. A szűk keresztmetszet ilyen szempontból egyébként a HDD sebessége.
Konklúzió: 5 intenzív (szinte minden nap, gyakran napi 10-12 órányi) használat után a véleményem: ha notit vennék, újra ezt venném.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest