Aktív témák
-
dennis2
csendes tag
válasz
zolynet #2565 üzenetére
Nekem 5050-esem van de a dvd-jével semmi gond,eddig semmit nem rontott,ebben Matshita van (szerencsére),a TSST-k rontanak.
Akksi időről nem tudok mit mondani mert nekem tápról megy az elejétől fogva az akksihoz hozzá sem nyúltam,de asszem olvastam korábban egy hozzászólást miszerint 3 óra körül bír.A kijelzővel voltak gondjaim vagyis inkább az integrált videokártyával(szerintem).Én még 235-ért vettem most még olcsóbb,de úgy érzem jó vétel volt a hasonló centrinosak 260-270 körül voltak akkor.Nekem is hasonló dolgokra kellett,de a Medal of Honor és a Call of Dutty demója is el ment rajta úgy hogy valamilyen szinten akár még játékra is jó.Általános dolgokra használva,mint amit említettél minimális melegedést tapasztalok bár egyszer az ölembe vettem és pár perc múlva kellemetlenül sütött,az alja jobban melegszik.De talán akksival használva ez lehet hogy nem fordulna elő,mint mondtam én tápról nyomom. -
dennis2
csendes tag
Én a helyedben elfelejteném ezt a gépet.Nagyot csalódtam a SIS-ben.A megjelenítése egyszerűen szar.
Bár előtte is tudtam hogy nem egy nagy ász de arra nem számítottam hogy a windows színkezelését sem
képes megfelelően ellátni.Pontosabban a színátmeneteket nem tudja jól megjeleníteni és ez nagyon zavaró.
Egyes területeken (ahol színátmenetek vannak) kockásodás,elszíneződés tapasztalható.Másnak is voltak
hasonló problémái ha visszaolvasol a fórumba.Érdekes hogy a 3d-és képernyővédőm viszot jól fut.Játszani
nem szoktam (nem is arra vettem),de van egy régebbi játék (asszem take2 a neve) ami fut rajta.
A vegától eltekintve nagyon jó kis gépnek tartom és ennek ellenére is megszerettem.Más gondom nem volt vele.
De mégegyszer SIS-es cuccot biztosan nem veszek az életben. :( -
dennis2
csendes tag
Kb. 1.5 hónapos a notim én még hozzá sem nyúltam az akksihoz (úgy értem egyszer sem volt feltöltve,tehát bele sem raktam a gépbe mióta megvettem) mert folyamatosan tápról megy.Ez most akkor árt neki?
-
dennis2
csendes tag
-
dennis2
csendes tag
Sziasztok!Egy ASUS A6U 5050 tulajdonosa vagyok.Azt tapasztaltam hogy egyes ablakok fejléce
alatti rész,tehát a menüsor és az eszköztár háttere nem egyöntetű szín hatású illetve teljesen
szemből nézve OK,de ha egy kicsit másik irányból nézem akkor vöröses foltokat,területeket látok.
Ez előfordul pl.az explorer,firefox,sajátgép,outlook ablakaiban de pl.az office alkalmazásoknál
vagy a totál cmd-nél nem.Kiprobáltam 16 bites színminőséggel is ekkor még jobban jelentkezett
az elszineződés.Megnéztem a crt monitoromon is ott csak 16 bites színminőség mellett látszott
valami de nem volt olyan szembetűnő mint az lcd-nél.Tudom hogy az lcd-k nem szemből nézve nem adnak
megfelelő látványt de ez mért csak az adott területen jelentkezik mért nem az egész képernyőn?
Van valakinek hasonló tapasztalata,vagy ez egy teljesen normális dolog?
[Szerkesztve] -
dennis2
csendes tag
Sziaszok! Egy ASUS A6U 5050 vásárlása mellett döntöttem ( AMD Turion64 MT30, 512MB(333),SIS M760GX/756+964L).
Általános felhasználásra kellene(office,internet,stb),játék nem érdekel de mire számíthatok ha egyszerűbb videok(pl.utazásról készült) vágására akarom használni?
Mennyire fontos ez esetben egy jó videokártya mert úgy tudom ez a dolog inkább memória és processzor függő?A merevlemez fordulatszáma mennyiben számít?Mit vesztenék vagy nyernék ha inkább egy hasonló erőssségű Centrinos gépet vennék
(aksi idő,melegedés,üzemzaj,terhelhetőség egyszerre több alkalmazás futtatása)?
Ha valakinek van tapasztalata vele vagy hozzá tud szólni szívesen venném a véleményét.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged