Aktív témák
-
zugmet
csendes tag
válasz
sirthomas #511 üzenetére
Szia!
Nézd meg az előző oldalt, ott ugyanerről a típusról van szó, és a hozzászólók jelzik, hogy csak 2200-as akku van benne, ami eleve nem tud sokat. De az 1 óra nekem is kevésnek tűnik! Nem DVD-éztél vagy játszottál közben? Csak irodai funkciók mellett ez is ki kellene bírjon 1,5 órát! -
zugmet
csendes tag
Még egy kérdés, neked a kijelző külső burkolatán nincs meghajolva az ASUS plaketted? Nekem a bal oldala kb egy mm-rel lejjebb van!
Nem látok ilyen jellegű eltérést, de ezek szerint mégis egyedi az ASUS-od, ha nálad ez a helyzet! Becsüld meg!
Valóban van némi torzítás nagyobb látószögből, de nekem nem olyan feltűnő, talán azért, mert én nem tervezek rajta, csak leginkább gépelek meg olvasok. -
zugmet
csendes tag
válasz
jani0625 #387 üzenetére
A felbontást valóban elrontották, ugyanis SXGA+ (1400*1050), de a color shine technológia helyesen van megjelölve (az ASUS hivatalos honlapja is így írja).
Ezen kívül itt egy másik árlista is, ami talán meggyőzőbb leírást tartalmaz: Bővebben: link
Mindentől eltekintve, szerintem még mindig az Edigitalnál a legolcsóbbak az ASUS-ok. -
zugmet
csendes tag
Nekem már volt notebook-om korábban, az is ASUS volt (L-3800), 3 évig használtam és teljesen kitűnő állapotban adtam tovább, csak az akku ment tönkre a végén.
Ez a 8019-es azonban kategóriákkal gyorsabb és jobb minden tekintetben az előzőnél (különösen a centrino technológia tetszik az előző, asztali modellhez képest).
Nekem pl. helyettesíti az asztali gépet is, bár tény, hogy nem szoktam renderelni, de a 3D-t is kíválóan viszi az X700-as kártya. Egyébként tettem bele még egy 512-es DDR2-t, így látványosan gyorsabb a programok elérése.
Ami a képernyőt illeti, én már megszoktam, hogy notebook-on ez a helyzet (kisebb képernyő, nem túl nagy látószög), de a színeken állíthatsz az ATI kezelőpultján.
Nagyon tetszik, hogy irodai üzemmódban több, mint 3 óráig bírja folyamatos akkus használat mellett is (most is éppen így gépelek)
Összegezve, ezért a pénzért Bővebben: link kitűnő választásnak tűnik, és az ASUS-ok amúgy is a megbízható kategóriában mozognak. Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
zugmet
csendes tag
Azt hiszem, szükségtelen fotót küldenem, mert az általad leírtak teljesen megegyeznek az én 8019-esemmel. Úgy látszik, ezt a külsőt találták ki a magyar piac számára.
Én egyébként az EDIGITAL-ban vettem, de Ramiris-es dobozban hozták.
Amúgy te hogy vagy megelégedve ezzel a notival?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest