- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
valóban,
1) vagy egy crosslink kábel kell (gondolom a notiban és az asztali gépben is van rendes hálókártya),
2) vagy - ha nem akarsz még egy kábelt a többi közé - egy USB-s vagy PCI-os WLAN kártya az asztali gépbe (gondolom a noti tud WiFi-t egyébként - ha nem, akkor goto 1) -
szijartg
őstag
erre majd figyelj... hogy mennyire igaz azt nemtudom, még nem próbáltam!
Arra figyelj, hogy az új ASUS gépek csak SP2-es WindowsXP-t fogadnak el.
ezt a ''milyen notit vegyek'' című topikból vettem ki, és ha megakarod keresni akkor a ''#2961''
sok szerencsét a telepítéshez, és majd oszd meg a tapasztalatokat -
Hali!
Ha visszaolvasol, biztos találsz tanácsokat, mert már másnak is irtunk.
A lényeg talán, hogy nézd árgus szemekkel, nehogy legyen pixelhiba, mert a hibás tft-seket elég macera cserélni, és a gyártókat még szabvány is védi: 1-2 pixelhiba belefér, szerintük....
Telepitőcd-ket adnak, elég sokat, tipustól függően. Talán a legnagyobb eltérés az az, hogy nem asztali, hanem mobil driver kall a vga-hoz, de például az ATI chipes mobil-vga-khoz vagy egy kis progi, amivel az asztali drivert át lehet konvertálni mibillá. Már csak azért, mert mondjuk mig asztali vga-hoz havonta jön ki driver, mobilhoz ugy évente, és nekem ebből volt problémám.
Ja, akit érdekel ez a kis ''átkonvertáló'' progi, szóljon, elérhetővé teszem. -
ByB
addikt
Notit kiszállítással venni necces: sérülés út közben, valszeg a szállítót nem fogja érdekelni az esetleges pixelhiba és még sorolhatnám...! Ha egy mód van rá, próbáld személyesen átvenni, de legalább bontsd ki a szállító előtt, hogy később ne legyen félreértés! Szerintem nem tud mit kezdeni a 400-as memókkal, de NE legyen igazam!!! Sok sikert...
-
Almos
aktív tag
Én is egyike voltam, aki ez a két gép között filózott.
A két gép gyakorlatilag tényleg ugyanazt tudja, az 5028-asban van egy mem mudullal több, mint a másikban, illetve nincs beépített webkamerája. A chipsetre nekem azt mondták, hogy ezt a különbséget gyakorlatilag nem fogod érezni. A szélesebb képőernyő nekem nem volt nagyon lényeges, nem a filmézés a gép elsődleges célja. TV-out egyikben sincs (sajnos), tehát nem fogod tudni tv-re rákötniHa ezelsődleges cél, akkor más típust kéne keresned.
Végül én azért döntöttem az 5028 mellett, mert mind a kettő gépet ugyanannyiért kaphattam volna meg, és akkor már inkább az 512 MB-os 5028-es ;)
Nekem az asztali gépem egy 1,7+ athlon 2000+ -ra húzva 256MB rammal, de a laptopom kenterbe veri minden szempontból... (Igaz nem is ugyanaz a kategória a két gép)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged