- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
Kamcsatka #771 üzenetére
már ne is haragudj, mi a baj a Power4 Gear-rel?
hogy személyre szabható energiaellátási sémákat lehet váltogatni egyetlen gomb megnyomásával? ebben mi a rossz/gagyi?
a centrino hardware control pedig biztos nagyszerű (még soha nem használtam), de mi van, ha nem centrinos géped van? (nekem L4L: mobil P4, SiS chipset... - ezért nem használtam soha centrino hardware controlt).
én például kedvelem és gyakran használom P4G-t, úgy állítom be, ahogy akarom - pár apróságtól eltekintve, mint pl. hogy töltőről működve nem hajlandó a 3as fokozatnál lejjebb mászni. -
-
szijartg
őstag
válasz
Kamcsatka #508 üzenetére
abban az akksikategóriában számít jó időnek szerintem! 2200-tól nem is érdemes többet várni! persze venned kell egy másikat és akkor legalább lesz 2. már azis nagy előny, nem?
Au Pair fizuból kitelik az új akksiez csak vicc volt!
amúgy még nincs notim, de én ezt szemeltem ki, és remélem már 1-2héten belül meg is vehetem[link]
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
válasz
Kamcsatka #503 üzenetére
szép hosszú kérdéssort leírtál, dehát ez a fórum azért van hogy segítsünk egymáson!
és megpróbálok segíteni, bár nem hiszem hogy mindenben tudni fogok...
1: hívd segítségül google barátunkat, és hátha tud ő segíteni
2: nézd meg hogy hány mAh az akksid! mert ha csak 2200 akkor tényleg eddig bírja! amúgy mekkora gép? mekkora tft? az akksi meg úgyis tönkremegy egyszer! ha feldugod, feltölti utána meg már hálózatról megy a gép és nem akkuról!
3: lehet venni hozzá olyan átalakítot, már volt róla szó, de nemtudom hogy ebben a topikban volt-e! nézz vissza pár oldalt. ha nem itt lenne akkor keress rá másik notis topikokra, és megtalálod. asszem még árat is írtak róla
mod: egy oldallal elöbbre van...
[link]
sztem ez kell neked!
4: erre sajna nem tudok válaszolni
5: igen ez a cd csak arra jó hogy erről húzd újra!
remélem tudtam segíteni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest