Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dergander
üzenetére
ez a játék halott, ennél döglöttebb nem is lehetne. baromi nagy erőforrásráfordítással el lehetne csak elérni, hogy jól játszható legyen. látod, a season pass-t is visszamondták, mert annyira reménytelen, hogy az eddig bejelentetteken kívül nem érdemes rá fejleszteni, inkább adnak helyette egy teljes, új játékot. a kiadó inkább bukik némi pénzt, hogy megmentsen némi arcot abból, amit még nem veszítettek el.
-
ForRedGlory
félisten
Ha valaki még esetleg szeretne gyorsan beszerezni egy Season Passt és bízni, hogy kap mellé ingyen egy FC4-et, Crew-t, stb, akkor itt megveheti:
Én is itt vettem, meg is kaptam a kódot, szóval nincs benne rizikó.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Pont az a vicc szerintem az egészben, hogy idén a rókabőr játék (Rogue) sokkal jobb lett, mint a nagy újító. remélem annak a PC portját nem cseszik el, játszottam vele kicsit 360-on, de összevethetetlenül szebb a Black Flag PC-n, pedig nem vagyok egy graf fétisiszta.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
legközelebb talán nem kéne egy félkész játékot kiadni kedves ubi, és az sem ártana ha legalább konzolra sikerülne értelmes sebességre megírni (pc-n nem is álmodom ilyesmiről). illetve azt felfogni, hogy a kevesebb néha több, és nem feltétlenül kéne minden évben futószalagon kihozni az aktuális rókabőrt. szóval ez a bocsánatkérés már csak ilyen sz*rnak a pofon kategória.
-
RolEnD_
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tudom milyen a játék, én is megvettem.
A korrekt a hozzáállásra vonatkozott. Legalább nem fordítanak hátat, mint egyes fejlesztők. Persze ettől függetlenül nincs mentség a cucc minőségére...
-
ForRedGlory
félisten
Na én gyorsan bezsákoltam egy Season Passt g2a.com-ról kemény 13.7 euróért és be is aktiváltam. Remélem én is kapok egy ingyé' egy The Crew-t vagy FC4-et.
hardveraprós NVIDIA kuponosok meg dugják fel maguknak 9000 Ft-ért a kuponukat 
Végül is úgyis megvettem volna a kódot, bukni nem bukhatok semmit.

-
Anonymus23
veterán
válasz
RolEnD_
üzenetére
Korrekt?

Ne viccelj már, kiadtak egy olyan játékot, ami akkora bukás, hogy csak úgy zeng, még szép, hogy visszavesznek minden olyan dolgot, ami még nagyobb felháborodást keltene...
Egy nagy retek szutyok ez az egész, pedig nekem még az FPS-el sem kellett kínlódni, de az, pl a companionban már 3-jára kezdtem újra, erre most meg maga a játék szarja össze magát, ez egyszerűen röhej. -
RolEnD_
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Korrekt. Tudják, hogy elcseszték, legalább megpróbálják helyre hozni.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hol vannak ennek amúgy a mentései?
Rohadjon meg, épp tegnap este gondoltam rá, hogy csak meg kellene nézni, hogy hol lehetnek a mentések, mert ha a főjáték is ilyen szutyok, mint a companion, akkor rohadt mérges leszek, erre fel tessék, ez is elszállt
-
Anonymus23
veterán
Na most lett tele a tököm ezzel az egész játékkal...
Indítom a játékot és teljesen az elejétől kezdi, minden eddigi mentésem elszarta...

-
mlinus
őstag
A season passt visszamondták. Már nem is lehet megvenni. Aki megvette, megkapja az összes tartalmat, illetve választhat egy ingyen ubi játékot (FC4, The Crew stb, szóval nem kis értékű cuccokról van szó)
Illetve minden AC Unity vásárló ingyen megkapja a Dead Kings dlc-t
azért mégse olyan nagy barmok ezek..

-
dergander
addikt
Az a baj hogy még mindig nem azon dolgoznak h PCn jobban szaladjon a game,ahogy írtad majd karácsony lesz,de megmerem kockáztatni h január,minden esetre ez a játék hamar feledésbe fog merülni. Ami nekem nagy játék lesz az a Rouge biztosra veszem hogy ütősebb lesz ismét a tengerre szálni,ez meg háááát. végigvittem de a story is egy hulladék,fikázták sokat hogy az AC3 milyen gyenge volt....igen....akkor ez?

-
Sonja
nagyúr
Ma konzolokra jön ki 3. patch, és elvileg a hétvégére PC-re is megérkezik.
Assassin’s Creed: Unity – Patch 3 Changelog:
Stability and Performance
- Fixed numerous random crashes in Campaign and Co-op modes
- Fixed specific framerate drops
- Improved task scheduling
- Tweaked performance for Reach High Points (Synchronization)Gameplay (Navigation, Fight and Stealth)
- Fixed various navigation issues where players could get stuck
- Fixed various haystack issues
- Fixed various cover issues
- Fixed various camera issues
- Fixed various animation issues
- Fixed various Booster issuesAI & Crowd
- Fixed various animation issues
- Fixed various detection issues
- Fixed various crowd station issues (bonfires)Matchmaking, Connectivity and Replication
- Fixed various matchmaking issues
- Fixed various host migration issues (hand-off occurs more smoothly)
- Fixed join-in-progress issues
- Fixed various replication issues between host and clients
- Fixed various issues in the My Club menuMenus and HUD
- Fixed various menu issues and pop-up overlap issues
- Fixed Mission objective & updating issues
- Fixed issues in customization menu
- Fixed some localization inconsistencies in menus
- Fixed some issues in the creditsMission Tweaks (Campaign, Co-op and Side Content)
- Fixed various low-repro walkthrough breaks
- Fixed various NPC navigation issues
- Fixed inconsistencies in some missionsWorld and 3D
- Adjusted various collisions and navigation mesh issues
Progression and Difficulty
- Adjusted various Community Event rewards
PC-Specific
- Fixed save game corruption in some cases
- Fixed temporal blur from SLI
- Fixed graphical corruptions in Character Customization menu
- Fixed crash in Character Customization menu on controller auto-switch
- Alt+Enter switches windows correctly
- NPC on side monitors show correctly
- Minor UI improvements -
Rossi
addikt
Valami komolyabb patch mikor várható?
Már fel van telepítve a játék, de addig el sem indítom, amíg nem javítják.
-
WinnerB0Y
senior tag
Nem tudom ki volt az, aki itt hitegetett arról, hogy nem üti meg a minimumot sem a gépem.
Vettem még 4gb ramot és very highon sima 30 fps környéke.
Eddig meg lowon max 15... -
emiki6
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezek szerint én jártam a legjobban!
Volt egy olyan érzésem, hogy ezt a megvételt nem kell siettetni. 
Lottózni se szoktam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
Kezd a hócipőm tele lenni ezzel a játékkal, meg a companionnal. Ma megint lenullázta magát ez a szutyok.
Kiadtak egy félkész rakat hulladékot, és még fizess is érte.
Mocsok egy banda, csak találnám meg végre azt a rohadt emailt, ahol lehetne nekik küldeni egy szívhez szólót.
Komolyan mondom, elment az egésztől a kedvem.Spoiler:
A főküldetések röhelyesen rövidek, bárgyúak. A mellékküldetések tele vannak olyannal, hogy menny arrább 50m-t és öld meg azt az egy szerencsétlent. Szerintem ez volt az utolsó AC amit megvettem, mármint megjelenéskor. Majd rá egy évre, vagy ha mindenki azt mondja, hogy az év játéka.
Egyelőre az év legnagyobb csalódása ez a játék

Egyetlen pozitívzum a játékon belüli online küldetések, egyedül ennyi ami szórakoztató az egészben.
Tényleg szinte nulla sztori (pedig én voltam az, aki azt mondtam, hogy annyira nem érdekel a sztori) de hogy ennyire semmi legyen, és ennyire az idő 90%-a a ládák keresgélésével meg ilyenekkel teljen el... -
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ismerem a múltját neki, de már nem fórumtag elvileg

-
Zedz
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen, kicsit belehallgattam és túl van gondolva az egész. Én a borzalmas portok mögött inkább azt látom, hogy a határidők miatt dobálják ki a játékokat, akár félkészen is, hiszen a marketing úgy is el fogja adni. Legjobb példa erre a Watch_Dogs, ami nagyon sokáig volt a toplisták élén, és szerintem mindenki tudja milyen bugos volt, és mit kaptunk a demókhoz képest. De a mögötte lévő marketing hadjárat még is csúcsra tudta pörgetni a címet.
Mit lát ebből a Ubisoft? Panaszkodnak az emberek, de még is millióan veszik a játékot, akkor minek törjék magukat? A fatális hibák javításait majd patch formájában kidobják ...
-
jediweb
aktív tag
válasz
Jeollam
üzenetére
Hát hát hát. ...
Sajna nem bírtam végig hallgatni max nagyon az elejét, kiütötte a biztosítékot a sok sok vulgáris szó.De egyébként amit fejteget, hogy direkt a bug , hogy vedd meg és ott majd a patch kijavítja, mig a torrentre nincs patch - okán - ezt fikázza na és , vegyed meg mi probléma , letorrentezi ( aki letorrentezi ) és sir hogy azért bug. Nem tudom mi lehet a való ... Más megoldás kellene arra, hogy a káposzta is megmaradjon és a kecske is jóllakjon az biztos , mert az is igaz meg van vásárolva és hiába patch még mindig pl nem ment mindenhol egyforma időben stb ... Ebből következve mitől lenne szándékos a bug , hiszen akkor már rég kijavíthatták volna .. Az igazság máshol más okokban keresendő .... -
Jeollam
aktív tag
sziasztok. nem reklámozni akarok, félreértés ne essék, de érdemes megnézni tirexihd videóját youtuben, KLIKK.
Elég sok mindent elmond, és sajnos igaza is van. Érdemes meglesni még annak is, aki nem csípi a srácot.
-
Anonymus23
veterán
Használja más is a Companion programot?
Ma reggel nézem, a kollegák dolgoztak megcsináltak egy halom küldetést, mennék a cuccokért, megint nem akarja engedni, hogy kinyissam a ládát, OK mondom volt már ilyen, mondom újraindítom a programot, erre meg teljesen alapra beállt, mintha most kezdenék vele játszani, eltűnt mind a 15 "jólnevelt" assassinom...
Másnak is csinál ilyet? -
tomturkey
csendes tag
TomTurk3y

-
b.daniel
senior tag
Klubot kéne alapítani a játékban
a kávéházainkban van rá lehetőség. Meg is csinálom, aztán meghivom akinek láttam itt a nevét -
szami777
addikt
//"Nagyon sok visszajelzést kaptunk a játék teljesítményével kapcsolatban, és ezeket nagyon komolyan vesszük, minél előbb meg akarjuk oldani. Egyelőre azt tudjuk elmondani, hogy nagy különbség van a megjelenés előtti verzió, és a megjelent verzió teljesítményében, és úgy tűnik, hogy a tesztjeink ellenére valamiért az utasítások sorbaállításánál túlterhelés következik be, és ez komoly hatással van a framerate-re."
A a fejlesztők ezen kívül leírják, hogy próbáltak variálni az NPC-k mennyiségén, de az NPC-k számának csökkentése nem javított a teljesítményen.
Mindez lefordítva nagyjából azt jelenti, hogy a Ubisoftnak fogalma sincs, miért fut rosszul a játék.
Habár a Unity megjelenése előtt azt kommunikálta a cég, hogy a játék CPU-limitált a nagy tömegek megjelenítése miatt, úgy tűnik, hogy mégsem ez a helyzet. Azaz a játék lehet CPU-limitált, de a rendkívül rosszul megírt kód miatt. A blog szerint jelenleg egyébként dolgoznak azon, hogy az engine jobban ossza szét a feladatokat a processzormagok között.
A készítők ezen kívül a mozgáson és a karakter navigációján is igyekeznek javítani a következő patch-ben. A blogposzt szerint egy rakás objektumot nem megfelelően jelöltek ki az engine-ben a parkour számára - habár ez a Unity irányításában és mozgásában tapasztalható mélyebb hiányosságokat nyilván nem fogja megoldani, talán kevésbé frusztrálóvá teheti a közlekedést.//
Forrás:ipon
-
Leelou
tag
Sziasztok. Ha lesz megint lista a közös játékhoz, én PC-s vagyok és Larichs néven találtok Uplayen.
-
Croft-21
őstag
Amikor a játék elején voltunk, egy menü jelent meg, ahol különböző küldeteseket lehet megcsinálni, az első a Prologue volt, na de a többi mikor válik elérhetővé? Illetve hol találom ezt a menüpontot?
-
Vikus
tag
Na nekem is megérkezett "végre" a játék... Feltelepítettem a patch-et is, /azt a 780 megásat/ viszont utána úgy akad a játék pff... sajna nem tudom, nincs viszonyítási alapom, mert patch előtt nem láttam milyen. Így is voltak érdekes dolgok, mikor srácnak a haja égnek állt, mintha zselézte volna..
ez mondjuk furi volt..
naszóval... nem sokat játszottam vele, mert akadt, de sok helyen, ahol voltak átvezetők - itt nem a bejelentkezős videóra gondolok, ahol a csaj beszél - hanem mondjuk ahol az elején a faszit máglyára rakják - és hasonlók, ott olyan gördülékenyen ment, és szépen fut, de utána mikor játszanék szaggat, mintarohadélet.
vélemény? reménykedjek? vagy cseréljek gépet..? ....
kis reménysugárnak tűnt, hogy egyes részeken semmi baja nem volt.... amúgy, ha listáztok engem is felvehettek, kovictorio, ha valaki csinálja.. Black Flag-nél nem voltam a közösségbe, mert megoldottam egyedül is.. nem volt para, mert időm kevesebb volt..... szóval nem osztott vagy szorzott, mikor értek célba a hajóim.. 
-
WinnerB0Y
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
b.daniel
üzenetére
Akik anno a barátlistára kerültek az AC 4 kapcsán, azok most is ott vannak. Szerintem,
Nekem néha kiírta már, hogy online játéknál pl az egyik kontaktom éppen azzal a küldetéssel játszik.
Nagyon nem mélyedtem bele az online részébe, de az eddigi küldetések alapján az látszik, hogy mindegyik megy mint a hülye, semmi taktika, semmi összejátszás, hanem mindenki gyilkolászik, és első akar lenni, holott a jutalom az közös, nem pedig megoszlik.Én most arra döntöttem, hogy nem sok gyűjtögetéssel foglalkozok, mivel nagyon sok láda és ajtó 3-as szintű, azokat meg kettes lock skillel esélytelen kinyitni (van olyan ruci, amihez 27 lockpick jár, egyszer kíváncsiságból végigszórakoztam mindet, hogy hátha legalább véletlenül eltalálom, de 1x sem), így most végigmegyek a főküldetésen a 9-ik, és utána kezdek el vadászgatni

-
b.daniel
senior tag
Na akkor kezdjétek el ide írogatni a Uplay neveiteket aztán összeszedem, ha más nem vállalkozik rá

Kezdem én:
barkodani93 -
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, köszi. Most épp a 3. lockpick skill-re gyűjtök.
Jönne vki coop-ozni? Jó lenne magyar játékosokkal beszélni közbe
-
Anonymus23
veterán
válasz
Croft-21
üzenetére
Mielőtt nekiállsz kinyitni a ládát, a pirosaknál előjön, hogy milyen erősségű lockpick skill kell hozzá. Csak olyannal érdemes próbálkozni, amilyen skill már megvan.
A sima ládákat (fehér) minden skill nélkül ki lehet nyitni.
Lockpick skill I: A Piros 1-es ládáknál belassul a fel-le mozgó csúszka.
Lockpick skill II: A Piros egyesnél megnövekszik a fix csík hossza, amit el kell találni, a Piros2-es ládáknál lelassul a fel-le mozgó csúszka.
Lockpick skill III: Értelemszeráen még tovább egyszerűsödik a P1 és P2 kinyitása, és emberi erővel mérten lehetővé válik a P3-as ládák/ajtók nyitása. -
Croft-21
őstag
Ti kibírjátok nyitni az ládákat/ajtókat? Némelyik olyan gyorsan mozog, mármint a zár benne, hogy nem bírom eltalálni. Pedig már vettem két lockpick fejlesztést is.
-
he7edik.
addikt
Embörök!
Jött már ki valami frissítés a játékhoz? (nem követem figyelemmel)
mert megnéztem a virágbolti verziót és 280x-el is játszhatatlanul kevés fps-t produkál High-on.
Javult már valamit a helyzet mert addig nem adok érte pénzt. -
bigbadforty
tag
Kicsit off topic, de aki vett GTX kártyát és aktiválta a hozzá járó játék kupont, kapott rövid időn belül visszaigazoló e-mailt a serial kóddal? Én fél órája aktiváltam a kupont, még nem jött semmi e-mail.
-
Rossi
addikt
válasz
MerlinWarage
üzenetére
Tudom, hogy elcsépelt téma, de mi az anyjukért adták ki?
Azt azért senki nem hiszi el, hogy nem vették észre, hogy egy határ fos a szoftver...
-
tomturkey
csendes tag
válasz
MerlinWarage
üzenetére
Mikor európában még nem jelent meg és jöttek a rossz hírek beijedtem+melóban ráértem és elkezdtem körülnézni neten, hogy majd az esetleges hibákat hogyan tudom kiküszöbölni
Onnan emlékeztem ezekre a tippekre, de természetesen lehet, hogy kamu hozzá a fix, mivel ugye nem próbáltam, csak a kommenteket néztem 
-
tomturkey
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
mondom ezt úgy, hogy nekem hálisten az elejétől fogva működik így ezek közül egyiket sem kellett kipróbálnom..de uplay beállításokban próbáltad a "Enable in-game overlay for supported games" kiszedni?
plusz ezen az oldalon van valami állítólagosan működő fix is a hibához: [link] -
MerlinWarage
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
Ne bánd, mert a játék szuper. Morcos lehetsz, mert félkész állapotban adták el

-
b.daniel
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
NIncs. Most az egyetlen lehetőség a játékra azoknál az embereknél, akiknek ez a jelenség van( nekem is) hogy offline játszanak...és várnak peccsre

-
tomturkey
csendes tag
válasz
WinnerB0Y
üzenetére
nekem i7 3770-nel és hd 7950-nel(1000/1350mhz)+8gb rammal full hd-ban highhon (anti aliasing: fxaa, ambient occlusion: off) 28-40fps között megy. r9 270x-el, ha ennyire rossz a helyzet akkor sztem a ram vagy a vram kevés neki. érdekes módon bugokkal is ritkán találkozom, összességében rosszabbra számítottam. nem rossz játék, bár hangulatban-összképben nekem visszaesés a black flaghez képest.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
DirectX, vc2008 és vc2010 telepítés megvolt a redist mappából? Olyan hibakód is van, ami a .Net Framework 4.5-öt hiányolja, ezt is nézd meg. Gondolom GPU driver friss (A HD7970 pedig még támogatott, a hivatalos minimum rendszerkövetelményekben is ez szerepel).
-
intercooler
őstag
Üdv!
Acu.exe hibára van valami megoldás? Már indításnál halál.

péntek óta vagy 6x rakom újra (ami min 6 óra) wint is 2x már.
ebből egyszer sikerült játszanom 1 órát, azt is offline patch nélkül
Mielőtt kérdeznétek, igen eredeti (de már bánom hogy megvettem)
-
Dr.Momo
tag
válasz
bigbadforty
üzenetére
Emlékszem a jó kis quake world-ös időkre, amikor 320x200-ban textúrák nélkül fov 120-al nyomtuk a f2f matcheket. nagy kockát láttál az ellenfél helyett, de még a legszarabb gépeken is (ahol elindult) 60+fps-ben futott, hogy legyen némi esélyünk a profik ellen... azok a régi szép idők

-
Vikus
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tudom nem ide tartozik, de valaki esetleg rendelt már közvetlenül Uplay shop-ból? Bármit... csak mert mivel az itthoni boltokba sajna sehol nem kaptam meg, amit kerestem, kénytelen voltam ott levadászni az egyik gyűjtőit. Már az idegeim tönkremennek ebben a várakozásban.
Főleg úgy, hogy kártyámról leszipkázta a pénzt, 1-2 napos DHL futár lett kiválasztva (1 hete!!!) és sehol a csomag. DHL-nél nem látják a rendszerben a felvételt, Uborka meg már lezárta a rendelést. Náluk már elvileg rendelés "teljesítve"... már írtam nekik, várom a választ.....
Akinek volt már dolga velük, ez mindig ilyen?
vagy csak én nyeltem be megint?
Hulladék ez az uborka komolyan.... ha nem engesztelnek ki valami ajcsival morci leszek.... 
Bocs @Anonymus23 nem neked címeztem...
véletlen volt sorry... 
-
Anonymus23
veterán
Még egy hülye bug

Hiába változtatok páncélt, (fejfedő, páncél, öv stb,) beragadt nála valamelyik outfit
Az életerő növekszik, de a kinézet az nem változik
-
emiki6
veterán
válasz
dergander
üzenetére
Épp ez az, hogy az ubi sem tud javítani, mert "velejéig romlott" a játék. Egyszerűen nem dx11 kompatibilis. Úgy van megírva, hogy sose fog működni, max dx12-n, amire az átírás meg nem fog bekövetkezni. Konzolon meg működnie kéne rendesen, de mégse teszi...
Szerintem örülhetünk, ha pc-n a patchek és driverek hoznak pár fps-t.
-
dergander
addikt
válasz
bigbadforty
üzenetére
Miért van lemaradva a driverekkel?
Tudjuk,már mit beszélünk... az AC összes része,de talán egyoldalúan fogalmazok az Ubisoft összes gyermeke Nv közös project,ergó jóhogy nvidián fog jól muzsikálni. Mégis mit vársz? AMD menjen 60FPS fölött NV meg alatta,mit akarsz? Ez egy Nvidiás játék és ez van,az AMDnek meg alkalmazkodni kell,de ahol AMD gaming felirat van a játékba ott érdekes mód nincs baj se a driverrel se az optimalizálással. Ez az Ubisoft elkell fogadni. Fogják javítani a játékot nyugalom nem a driver hibája.
-
bigbadforty
tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Átlagban megvan 60 fölött, csak nem értem miért ugrál tök érthetetlen módon, de ma adtam el az R9 290-et, mert felidegesít, hogy AMD-n semmi se megy úgy ahogy a zöldeknél, a driverekkel is le vannak maradva stb...
A COD BO2 szerintem kifejezetten jól sikerült optimalizáció terén, laptopon egy nv karival toltam 1080p-ben 60 fölötti FPS, az AW nem sok újítást hozott grafikailag, amit pedig hozott nem működik (cache dolgok)
ON: A Unity borzalmas, igaz csak teszteket néztem R9-el, de hihetetlen amit leművel.
És igen, emlékszem a 8800GT-s időszakra és vissza is sírom, jó kis MW2 azzal a kártyával....
-
Nagynozi
aktív tag
AMD-nél 14.9 helyett 14.11.2 Beta driver segít valamit a teljesítményen? ( HD7870 Tahiti Le ).
Nálam csak low-on produkál élvezhető frame-rate-et!
-
emiki6
veterán
válasz
bigbadforty
üzenetére
Viszont egy 60 Hz-es monitor esetén elég lenne a 60fps is, ha egyenlő időközönként szülné meg a képkockákat a videokártya, mert ugye a 60 Hz-es monitor nem tud 60 képkockánál többet megjeleníteni másodpercenként.

-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
bigbadforty
üzenetére
Játszottam pár évet, CoD2, MW2, Titanfall, utóbbit 30-40FPS-sel, ami már tényleg zavaró. Na de az 55 azért már jelentősen több. Főleg, ha néha esik be, bár MW2 alatt nagyon könnyen megszoktam én is a 100+-s FPS-t. 55FPS, kb ennyi volt nekem, mikor Radeon 9200-zal CoD2-ben multiztam. Nem ezen múlott jórészt
( a ping többet számít szerintem) Átlag ezen kívül mennyi?De a CoD mostanság sose az optimalizáltság királya szerintem, elég a Ghosts-ra ránézni. A grafika meg nem egyenesen arányos a gépigénnyel, ez lehet jó is, meg rossz is adott esetben.
Sajna ezt a Unityről is el lehet mondani, nem lett valami jól optimalizált, és ez se fut el 60+ FPS-sel szerintem Full HD maxon egy R9 290-en. A "régmúlt" ebből jobb volt szerintem, egy 8800GT elég sokáig kihúzta, a mostani VGA-k nem fogják eddig szerintem.
Na de OFF ez itt eléggé

-
bigbadforty
tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Én voltam, ha játszottál volna pár évet FPS-sel multiban, tudnád, hogy akinek 55 FPS-e van a 90 FPS-essel rendelkező játékost sose fogja kilőni, mert online lövöldében az számít, hogy semmiféleképpen ne essen 60 alá az FPS. Ez az egyik, másik pedig, hogy egy grafikailag kidolgozatlan játék mint a COD-ok egy 370 ezer Ft-os gépen 1080p-ben ne essen már 60 FPS alá (igazság szerint 90 alá se kellene), mert egy kicsit felháborító. Mindegy, az AW-s topikban már kibeszéltük ezt, és a röhejes megoldását is ennek.
-
-
Croft-21
őstag
Játszik vki One-on? Játszhatnánk coopot, videó készülne belőle. Vegyetek fel barátnak!

-
Black Dragon
addikt
Üdv all, csatlakozom a Unity táborhoz, már pénteken megvettem a játékot, de csak most sikerült kijátszani a kampány részét, és nagyon pofás kis játék lett, bár vannak benne bosszantó dolgok, de mindent összevetve szerethető lett(szerintem), a coop is játszható, habár sok helyen elég laggos volt nekem.
-
Fuzzy87
csendes tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hát akkor egy cipőben járunk.
Rákérdeztem náluk, de azt írták "tévedésből" volt kint az oldalon, hogy adják hozzá... 
-
Klarsa
tag
Üdv, mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud-e valamit ennek a játéknak a developers edition-járól?
-
tomi_mod
aktív tag
Csak egy kis érdekesség - legalábbis számomra
minimum alatti gépen játszom amolyan csoda, hogy megy i5 @ 2,9 és egy 560ti 1GB
Ha a 20fps-t eléri akkor már nagyon jól fut (full low), igaz szerencsére nálam nincs hirtelen esés. Néztem terheltséget és úgy 50% környékén megy a GPU szóval úgy tűnik procilimit...Viszont visszamentem Versaillesbe ládákat gyűjteni és a minimum fps kb25, vajsimán megy, a GPU 95-100%-on izzad.
Úgy tudom fut valami szimuláció ami a procit izzasztja. Ennyire enné Párizs? Nem látok túlzott különbséget, mindkét helyen van nagy npc-s hely, stb. stb. stb.
Esetleg akinek szintén gyatra, próbálja meg mit hoz a kisváros.
-
Fuzzy87
csendes tag
Aki a Gameshopból rendelte a játékot kapott hozzá Of unite program key kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xbox Series X|S
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hardveraprós NVIDIA kuponosok meg dugják fel maguknak 9000 Ft-ért a kuponukat