Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #1097 üzenetére
Pont az a vicc szerintem az egészben, hogy idén a rókabőr játék (Rogue) sokkal jobb lett, mint a nagy újító. remélem annak a PC portját nem cseszik el, játszottam vele kicsit 360-on, de összevethetetlenül szebb a Black Flag PC-n, pedig nem vagyok egy graf fétisiszta.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Jhonny06 #700 üzenetére
Azért olvastál csak negatívat, mert mindenki csak a technikai részével foglalkozik talán. Mindenki tudja, mindenki látja, hogy szarul megy minden létező hardveren, tök mindegy, hogy konzol vagy PC, de lassan 100 kommentje csak erről van szó, ami kezd kicsit uncsi lenni. Szerintem. De ha ti élvezitek, hogy csak a fika megy, akkor léptem, nagyon hangulatos topik lesz ebből, lol.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
b.daniel #679 üzenetére
Hol rendelted elő? PC-re?
Haver október közepén rendelte elő, pár nappal azelőtt, hogy "elfogyott" jelzésre váltott volna Gameshopon a Notre Dame és meglesz neki holnapután.(#680) djculture: Hagyjuk már a bullshitet, pls. Nagyon fasza neked, hogy ennyire nem tetszik az egész játék és idejársz negatív kampánykodni, de kezd nevetséges lenni, hogy csak erről a baromságról lehet itt beszélni. Rohadt nagy eretnekség lesz majd, hogy nem tud valaki ultrán játszani vele, közben meg valahogy elsikkad az, hogy mennyi apró részletében reformálja meg ez a játék az egész sorozatot. Szánalom komolyan.
-
Bad Pritt
félisten
Rég nem voltam ennyire kíváncsi játékra. Remélem nem omlik össze a Uplay nagyon.
Az lenne a legjobb szerintem, hogyha megjelenik jövőre a Division, akkor kukáznák ezeket az öreg Anvil meg Dunia motorokat és minden szériájukhoz a Snowdrop Engine-t használnák, mint ahogy az EA a Frostbite-tal teszi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Creative997 #501 üzenetére
Az az, nagyon odavert az a trailer anno. Igazából még most is.
Más: ki fogja megvenni egy hét múlva PC-re? Csak hogy lesz-e innen egy csapat, akikkel lehet majd koopozni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Creative997 #499 üzenetére
Már be is húztam.
[link] -
Bad Pritt
félisten
válasz
Creative997 #497 üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #464 üzenetére
Ezio meg a tesója is versenyt rendeztek a háztetőkön, Connor kisgyerekként a kövér haverját tanította mászni, szóval mindenki expert parkourer volt már bőven az assassin korszaka előtt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DeathAdder #452 üzenetére
Még mindig nem tudni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Anonymus23 #423 üzenetére
Ha előrendeled kapsz mindenféle hülyeséget (bizonyos helyeken pólót, meg jegyzetfüzetet meg posztert meg mittudoménmégmit), utána ezeket már nem adják hozzá.
A pre-order kóddal pedig még néhány extrát el lehet érni, de én inkább lemondtam a Notre Dame előrendelést és a simát hozom majd el, mert innen-onnan mindent be lehet majd szerezni, amit a Notre Dame-hoz adnak, szóval tök felesleges pénzkidobás lenne. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Anonymus23 #421 üzenetére
Teljesen mindegy, boltban lehet megvenni, 576, Gameshop, ilyesmik. Utána ez az 1000 ft, amibe kerül beszámítható ha náluk veszed meg magát a játékot is (bármelyik platformra).
-
Bad Pritt
félisten
Azért azt a szintet nem hogy másik AC, de nagyon másik játék sem tudta megugrani azóta (szerintem). A Black Flag-ben voltak nagyon fasza zenék, ott Brian Tyler jól elkapta ezt a kalóz hangulatot, elég csak a menü témájára gondolni.
A Unity-nek három zeneszerzője lesz, Chris Tilton, Ryan Amon és Sarah Schachner, kíváncsi leszek a végeredményre. -
Bad Pritt
félisten
válasz
J.Hetfield #357 üzenetére
Bullshit. 100%, hogy ennél jóval gyengébb gép is elég lesz neki, vagy ez lehet, hogy az ajánlott, csak elnézték.
-
Bad Pritt
félisten
De ez a 60 fps limit a PC-s verzióra nem érvényes, vagy igen? Ott lesz v-sync és akkor hepi a júzer.
-
Bad Pritt
félisten
Ez így nem teljesen igaz.
- A hűtlen férjeket nem kell megölni, elég ha megvered őket.
- Kereskedővel még nem hozott össze a sors, de a legtöbb mellékküldetésben szintén nem kell gyilkolni.
- Feleslegesen amúgy sem kell senkit megölni, gyakorlatilag az öld meg őt! feliratú embereken kívül senki mással nem kell kontrontálódni és meg lehet úgy is csinálni a feladatokat, hogy nem ölsz.
- Ez számomra is kicsit visszatetsző, főleg mert ugye azért szabadítunk fel bizonyos telepeket, mert valamelyik ismerősünk megkért rá. De kell tanmese a fiataloknak, hogy a rabszolgaság rossz.Viszont engem az zavar ezzel kapcsolatban, hogy nem díjazza a játék, hogyha te életben hagysz valakit, gyakorlatilag ugyanaz a végkifejlet, ha megölöd a férjét az asszonynak, mintha csak leütöd, ez nem túl jó rendszer.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Creative997 #316 üzenetére
Ez igaz. Edward nekem is szimpi, csak kicsit egyszerű, viszont simán lehetséges, hogy Arno is több részt él meg, ha elég pozitív a visszhangja, hisz a Unity csak 5 évet ölel föl elvileg.
Remélem azért nem mennek el túlságosan szerelmi irányba, jó kiegészítő volt mindegyik részben a romantikus szál, de mindig csak eszköz (Caterina meg Sofia elsősorban), itt viszont a történet szerves részének tűnik az Elise szál. Meglátjuk, már alig több, mint egy hónap. -
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #314 üzenetére
Direkt kanyarodnak vissza szerintem, mindenkinek Ezio a kedvence, de Arnónál a Femme Fatale szál sokkal erősebb elsz, mint az olasznál (elvileg).
-
Bad Pritt
félisten
Season Pass mikortól lesz elérhető?
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #302 üzenetére
Jaja, kicsit utánaolvastam, tényleg nem kötelező a mobilos app a fullozáshoz, csak a hosszabb küldetésidő miatt csinálták.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DeathAdder #296 üzenetére
Én nem fogom fel ilyen tragikusan, mondjuk nem is voltam benne a sorozatban évekig. Számomra az AC hatás elsősorban a tökéletes környezetből és a jó főhősből meg a változatos kalandelemekből jön össze, ennek a kettőtől kezdve mind megfelelt, kivéve a harmadik. A Unity szerintem hatványozottan oda fog verni az eddigi ingame videók alapján, aztán meglátjuk.
(#297) emiki6: Milyen app? Nem is tudtam, hogy van ilyesmi.
-
Bad Pritt
félisten
Teljesen szubjektívan:
Mivel eltolták az Akrham Kngihtot, jelentős péznmagom szabadult fel, amit nagyon másra nem tudtam volna elkölteni (max piára meg nőkre, de arra megint van máshonnan tőkém
) ezért elkezdtem keresgélni, hogy mivel tudnám elütni az időt addig, így lyukadtam ki az AC-khoz. Egy ismerősöm régebben áradozott róla, de soha nem játszottam velük, kivéve az eggyel megjelenésekor, de elég hamar ráuntam (most se vittem végig). Megvettem a Heritage Collectiont, utána a Jackdaw Editiont a Black Flagből és egyiket sem bántam meg. Vannak hibái mindegyiknek, az irányítás még a 4-ben is horribilis kissé (ellenpéldának ott a Batman vagy a Sleeping Dogs, ahol kb ugyanaz a játékmenet, de az irányítás mérföldekkel jobb), de becsületükre legyen mondva a készítőknek, hogy szépen alakítgatták, úgyhogy a 4-nél már annyira nem is rossz bill+egérrel menni (a 3-at csak kontrollerrel tudtam játszani, egyszerűen nem volt kényelmes egyetlen billentyűzetkiosztás sem).
A különböző részek megítélése szerintem nagyon szubjektív, a 2 elképesztően jó volt, összetett, élvezetes, Ezio frankó hős, sokrétű volt a játékmenet, lehetett pepecselni mindenféle dologgal, a Brotherhoodban a testvériség rendszere jól ki lett találva, Róma pazarul festett, a sztori sem volt rossz, csak rövid, de nekem mégis a Revelations a kedvencem az Ezio érából: imádtam anno középsuliban is a Török Birodalmas időszakot, ez a Konstantinápoly meg talán még Rómánál is szebb, a testvériség rendszere kiforrottabb, csak ugye gyakorlatilag 0 a jelenkori szál. A 3-at nem vittem végig, nem is fogom, mert nem tetszik, bugos, nehezen irányítható és nem köt le sem Connor, sem Desmond, ellenben a Black Flag telitalálat: tele van érdekességekkel, lépten-nyomon megoldandó dolgokba botlasz, Edward is fasza hős, gyönyörű maga a játék, a tengeri csata pedig sok esetben lehengerlő (pont ma volt egy 3 fregatt elleni meccs, viharban, óriáshullámokkal és tölcsérekkel, tiszta Karib tenger kalózai 3 feelingje volt), úgyhogy engem megvettek kilóra. Kritikailag is ez lett a legelismertebb a 2 óta, viszont a kalózos téma miatt értelemszerűen kevesebben vették meg, ezt a Ubi kicsit rosszul mérte föl, de az tuti, hogy legalább 100 órát el tudok tölteni ebben a kribi világban ahhoz, hogy kimaxoljam (el is fogok).
Nem mondom, hogy fanja lettem a sorozatnak, de mindenképpen egyedi és jól felépített világ az AC-é, gyönyörű dizájnelemekkel és sztorikkal. A részrehajlás érezhető valóban, de nem lehet egy olyan világot alkotni, ahol mindenki genya és csak saját magának akar jót, kizökkentené a játékost. A Unity-t azért várom amúgy, mert rengeteg dologban lesz más, irányítástól kezdve harcrendszeren át a fejlődésig és a küldetésekig, nem beszélve a koopról, ami alsóhangon zseniálisnak tűnik, vagy magáról a forradalmi témáról, ami hihetetlen hangulatos tud lenni. Remélem nem csalódok, mert talán ezen múlik, hogy fan leszek-e, Batman mellett elférne. -
Bad Pritt
félisten
Rossz játékokat próbálsz ezek szerint.
Nem vagyok fan amúgy, most kezdtem el játszani velük, de a Revelations és a Black Flag nagyon tetszik, ez meg eléggé más lesz minden eddigitől plusz jó a téma, úgyhogy megelőlegezem neki a bizalmat. Meg remélem leszünk sokan, hogy koopozhassunk. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gyuromoj #278 üzenetére
Egyedül az uccsó képen a háztető látványos, a többi elhanyagolható.
Mindig megmosolyogtató, mikor jó nagy négyzetekkel meg körökkel jelölik ki, mit kell nézni a két képen. Ha annyira számítana látványban az a pár nVidia feature, akkor szabad szemmel is simán észre lehetne venni és nem kéne bejelölni. -
Bad Pritt
félisten
Én úgy voltam vele, hogy a Borhterhoodban nem igazán éreztem rá az assassinok hívására, mindent magam akartam csinálni. De muszáj volt néha rájuk hagyatkozni, úgyhogy fokozatosan beépültek a játékomba, a Revelationsben a bombák sokkal könnyebben mentek, mert hasonlóan működnek, mint a Batmanben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #269 üzenetére
Nekem a Revelationsé tetszett legjobban a sokféle bombával. A 3-é a legjellegtelenebb, a lassítások megölik az egészet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #266 üzenetére
Engem az se érdekelne, hogyha semmi látvány nem lenne, meg az sem, hogyha repülnének meg 20 métereket ugranának harc közben összevissza kaszabolva, csak az istenért, csináljanak már valami kompetens harcrendszert a játéknak. Eddig egy mondatot találtam, miszerint fully reformed battle mechanics lesz a játékban. Nagyon kíváncsi leszek, mert a korábbi részektől sokszor sírógörcsöm támadt jó pár év Batmanezés után.
-
Bad Pritt
félisten
Lehet csak rossz szavakkal kerestem rá, bár nem hiszem (trailer, cinematic, elise kulcsszavakra nem dobta ki), de nekem ez a kedvenc előzetesem a játékhoz. A zenével nagyon elkapták ezt a forradalmi hangulatot.
Főleg 1:36-nál, mikor Arno elé szórják a rózsákat, elképesztő, hogy ilyen apróságokkal miként tudják fokozni a hangulatot.
[link] -
Bad Pritt
félisten
Ez nekem most kicsit magas... Szal van ez a kód, amit linkeltél, én előrendeltem ezt, ahhoz van egy ilyen:
Of Unite Program Key: (rendeld elő a játékot három barátoddal, majd a megjelenés után a kódok felhasználásával alkossatok csapatot a megnyitható extrákért)
A kettő nem ugyanaz? Én is vegyek egy ilyen 1000 forintos valamit akkor? Végülis megtehetem, úgyis beleszámítják végül, szóval nem oszt, nem szoroz... -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy az előrendelőknek járó póló hogyan néz ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged