- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomturkey
csendes tag
válasz
WinnerB0Y #951 üzenetére
nekem i7 3770-nel és hd 7950-nel(1000/1350mhz)+8gb rammal full hd-ban highhon (anti aliasing: fxaa, ambient occlusion: off) 28-40fps között megy. r9 270x-el, ha ennyire rossz a helyzet akkor sztem a ram vagy a vram kevés neki. érdekes módon bugokkal is ritkán találkozom, összességében rosszabbra számítottam. nem rossz játék, bár hangulatban-összképben nekem visszaesés a black flaghez képest.
-
Leelou
tag
válasz
WinnerB0Y #951 üzenetére
@Xerxes: "
Az talán a 2. időanomália lehet, ugye?"Az első.@WinnerB0Y: szerintem amit leírtál, az nettó nem igaz. Szó sincs arról, hogy AMD kártyával gyakorlatilag futatthatatlan lenne a játék. Nekem bőven a minimum rendszerkövetelmény alatt van a gépem, AMD-s is vagyok, és komolyan mondom, tizedannyi buggal vagy egyéb parával nem találkoztam, mint a topikban néhányan, csúcsgépekkel.
Ha rájövök, hogyan tudok gameplay videót felvenni, kajak ma délelőtt csinálok egyet játékmenet közben, aztán mondjátok már meg, hogy ami nekem megy, az tényleg trágya-e és csak én vagyok igénytelen... Mert minőségbeli kifogásaim nekem eddig nincsenek.
-
válasz
WinnerB0Y #951 üzenetére
4GB ram nagyon kevés... ebből a windows általában megeszik 2GB-ot alapból, aztán szépen elkezdi kitolni magát a swapre ha nem elég egy játéknak a maradék 2GB... naná hogy nem fog jól futni egy játék ha kell neki 2+GB alapból... márpedig a legtöbb új játék simán megeszik ennél többet is már... 3-4-5GB-ot is, és akkor még ráteszed a 2GB windows-t és máris ott vagy hogy a 8GB is fullon van.
Emellett lehet neked akármilyen VGA-d meg procid szaggatni meg swappelni fog végig.
Nem véletlen adtak meg 6GB-ot minimum.
VGA ramnál dettó ez a szitu... lehet a GPU még bírná, de ha olyan beállítások vagy textúrák vagy effektek vannak tervezve a játékba, hogy nem elég neki a 2GB akkor szaggatni fog akármi csinálsz. Vissza kell venni addig amíg bele nem fér a 2GB-ba mindenestül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged