- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Đusty
addikt
válasz
szami777 #1417 üzenetére
Szerintem meg messze ez a legjobb assasins a többit végig se játszottam csak a black flag-et de elég unalmas volt, szerintem ez minden szempontból felűlmúlja az eddigieket (látvány, story, változatosság, hatalmas szépen kivitelezett terület) ha a játszhatósági bugokat nem számoljuk, ezzel meg manapság együtt kell élni :-(, néhány újraindítást kibírok
-
Anonymus23
veterán
válasz
szami777 #1310 üzenetére
Hát igen, még akkor megvettem, amikor kiderült ez az akció, 4200 Ft körül fizettem érte én is
Egyébként pár bosszantó hibától eltekintve nem rossz ez a játék. De lassan a végére érek (minden láda, kokárda, nyomozás, nostradamus, párizs sztorik megvannak, még hagytam az utolsó 3 főküldetést, meg pár co-op-ot.A co-op küldetések is jók lennének, ha néha nem barmokkal kellene játszani.
Pl vagyunk 4-en, kellene menni 6 helyre, erre mindegyik pl jön utánam, nem hogy a másik helyeket intéznék.
Vagy pl amikor Bonaparte Operába megy, két oldalon kell az orvlövészeket kinyírni, erre megyek balra az követ, átmegyek a másik oldalra jön utánam, nem esik le neki, hogy az út két oldalán kellene mennünk, mert mindkét oldalon ott vannak.
Hogy lehet üzenni a társaknak co-op küldetésnél? Próbálgattam már szinte minden billentyűt, de egyik sem működött. Lehetne üzenni legalább. Azt látom, hogy némelyiknél van hangszóró ikon, gondolom van mikrofonos fejhallgató vagy ilyesmi amivel lehet kommunikálni...
Eddig egy magyarral találkoztam, őt fel is vettem gyorsan a barátok közzé -
ForRedGlory
félisten
válasz
szami777 #808 üzenetére
Igen, de nem vészesen. Mondhatni 90%-ban tökéletesen játszató. Akkor van leginkább gáz, ha futni kell és nagy a tömeg. Elvileg a patch javított rajta, én már patch utáni állapotot próbáltam, de ígérik hogy javítják a teljesítménybeli gondokat is. Amit linkeltem amúgy elég fura videó lett. Buzi egy a youtube, olyan mintha szaggatna, de "élőben" rohadtul nem ilyen darabos. Legközelebb alá kell tenni egy fps számlálót.
-
dergander
addikt
válasz
szami777 #784 üzenetére
Jönni fog majd mégegy ne aggódj , hamarabb mint gondolnánk, ahogy olvastad is az AMD és a Ubisoft közösen keres megoldást a problémára,talán letiltanak 1-2 nem annyira észrevehető effektet és pahh nyerünk vele. Mást nagyon nemlátok.
Más téma , nem arról volt szó hogy lesz benne magyar felirat vagy majd később várható?
-
-
djculture
félisten
válasz
szami777 #701 üzenetére
Azért irtam botrányos technikailag a játék, hiába lenne jó amúgy minden máshogy... Akinek gyengébb a gépe az ugyis ugy kezdi hogy lowra húzza úgy elfutkorászik visszont akinek jó a gépe annak is butítgatnia kell rendesen hogy fusson. Steam-en is irja valaki két 290x-el nyomja azon is beesik néha maxon az fps. nekiem ilyen gépem lenne hajamat kitépném ha elkellene kezdenem a garfikát butítatni.
Nem normális ez a produktum, szerintem valamit kezdeni is kell ezzel mert a vásárlók nagyon anyáznak. -
djculture
félisten
válasz
szami777 #559 üzenetére
Ja vpn-el már játszható. Amúgy nem irigylem azt aki előrendelte. Szerintem nagyon sok sebböl vérzik ez játék. A gépigénye meg a grafika minősége valahogy nemigazán jön össze. A klónemberek meg nagyon csúnyák mindig is utáltam az ilyet. 200 ember állt a teremben abból 10 féle model csak más hajjal és ruhával..
-
Vikus
tag
válasz
szami777 #510 üzenetére
Huhhh...
Tetszik, tetszik...
csak menjen a gépemen....
ettől azért félek egy csöppet... szép...és igazán "tele" van a város emberekkel.... ráadásul elég változatosak a karakterek, már amennyire lehet...
elég komolyan testre lehet szabni a karaktered... ez tetszetős..és ahogy nézem elég sok cumó lesz...
Tetszik ez a miniküldetéses téma is, eddig is voltak, de remélem most lesz egy rakat
valahogy tartok ettől az új résztől, mert a 3-ban is, a black flag-ben is akkora teret adtak az embernek... Most meg úgy érzem, hogy nagyon be leszek "zárva" egy városba... remélem lesz egy csomó küldetés, ami feledteti velem..
-
Zedz
addikt
válasz
szami777 #400 üzenetére
Igen, mindegyik részben vannak fülbemászó dallamok, de a második résznél volt az, hogy rendesen szerettem hallgatni a zenéit, még játékon kívül is.
(#401) HáGé: Blizzard játékokban vannak még nagyon jó zenék. Warcraft sorozatban vannak nagyszerű szerzemények. ( az rts és mmo érából egyaránt )
-
Zedz
addikt
válasz
szami777 #362 üzenetére
Nem biztos hogy a gyakorlatban kelleni is fog ekkora gép a játék alá. Nagyon meglepődnék ha a minimum konfig alatt nem indulna el vagy játszhatatlan lenne, azért elég megfigyelni csak ezt a sort:
AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHzMinden tiszteletem a Phenom tulajoknak, de ez a kettő processzor nem említhető 1 lapon.... ráadásul az FX már az ajánlottban is ott van. A 6-8GB memória neccesen de még elfogadható, ha tartják a hatalmas "élő" várost akkor van is helye lehet.
-
emiki6
veterán
válasz
szami777 #331 üzenetére
Akkor egy véleményen vagyunk.
Én megszoktam, megállítottam, elmentem wc re, aztán mikor elindítom megint fura. Nem hiába, nagyon ráállt a szemünk is, agyunk is 24-re. Mennyi ideje van ez a technológia? Sok tíz éve szerintem, ami szégyen, mert a technika azóta fejlődött. Nem 4k kell ide, hanem 48-60 fps. Főleg a cgi meg akciófilmeknél.Bocs a offért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest